• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

selam özelden sormuşsun ama ben karın germe olmadım olan arkadaşlara sorarsan daha faydalı olurlar :34:

canım bende karın germe olmadımki lipo oldum sende lipo olmuşsun göbegin tam indimi yani yada ne kdr zamanda iniyor sekil alıyor vede uyusukluk oldmu karnında

canım bende karın germe olmadımki lipo oldum sende lipo olmuşsun göbegin tam indimi yani yada ne kdr zamanda iniyor sekil alıyor vede uyusukluk oldmu karnında

Benim göbeğimi tek lipo kurtarmadı :ssz: zaten doktorum en başta dedi derim gevşek o toparlanacak karın germe olacağım ileride :34:

uyuşukluk oluyor lipo da ama bende kalmadı 1.seneyi geçti çünkü :34:

Benim göbeğimi tek lipo kurtarmadı :ssz: zaten doktorum en başta dedi derim gevşek o toparlanacak karın germe olacağım ileride :34:

uyuşukluk oluyor lipo da ama bende kalmadı 1.seneyi geçti çünkü :34:

ah bende dedim gelin karın germe yapalım yok olmaz ısrar etme diyor suan 10 uncu günüm hani karnım hiç lpo olmamış gibi ya ne zaman inecek acaba dktor uyusukluk 6 ayda gecer dedi ama aaba sekil ne zmn oluyor ya birde dalgalanma olur diye korkuyorum ben liponun cesidinden haberim yoktu klasik oldum of klasikte oluyormus ama doktor olmaz dedi buarada 2 kg almış

Nerdesiniz loo?:44: Linak,Şeydaa,jelesekemm,aledaaa,ogülee,mirininmm,panterr,bentopraak,kartopuu,gizmo,ayyceyy,Bestemmmm,lopezimmm,whiterabbitt:14::14::14: Nerdesinizzzzz:5:

Gıııııı Mirin mirin gelde burada döktür :23: facede yazdığını burada paylaşsan bende beğen yapsam ban verirler mi acaba :26::44::1:

Süper olur koyda gözümüz açılsın :56: ellerine sağlık hamarat nazik arkadaşım benim :9:

BAk spam yazılarına başlama gene:) cimcim,comcom,cumcum nazikim,iyi ki oldun,ay çok mutluyum iyi ki olmuşum,tralala,heyoo,yuppii,iyi ki küçülttük,iyi ki büyüttük,tırınım nırınım,bedavamı sandın para verip aldım,tiridine tiridine bandım:32::32::32:

Back