Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye tatlıları çörekleri,ballı börekleri ondan sonra yandım aneyy kurtarın aneyyy:18: Yemeyeceksin Şeyda cım yemeyeceksiinnn.Bak ben biraz önce ne yapıp yedim.Resim aşağıda.Hatta son çatalımı aldım mutfakta yazıyorum bu satırları
Eki Görüntüle 650622
Amaniiin salata üstüne de bir neskayfe off yarasın bana:126:
Nerdesiniz uleyyyyyn :88: Saat 4 olduuu :84: Bittiniz artık bittinizzzz.Yoksunuz benimçün![]()
bende kahve iciyorumm![]()
Ohh yarasın şeydama,gel karşılıklı tokuşturak kahveleriEkti herkes bizi ekti
Lina-k bile yok
![]()
6 ögün yiyecem yesil cay icecem günlük 1 saat yürüme bandinda yürüyecem kendime sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum 3litre su icecemmmmm
yok anam yok kimsecikler yokkkk dedim her kez diyette ben biraz gec kaldim bu konuda adama bir daha uyarsam iki olsun
yok anam yok kimsecikler yokkkk dedim her kez diyette ben biraz gec kaldim bu konuda adama bir daha uyarsam iki olsun
nldglp özelmesajina bak canimmmm
Senin özel mesajına gurba a a neyy,senin güzel yazı yazan ellerine gurba a a a neyy![]()
offf yaaa bende de durum aynı... ameliyata girerkene adriana lima gibi çıkarım planları yapıyodum ama tek göğüs olunca yemiyomuş oafiyet olsun bacum adama uydum bir sey olmaz nasilsa spor yapiyorum yaaaaa allahim yazliklarin icine sigmiyorumm
acilen bende ota cöpe basliyacam simdi sebze pisiriyorum yanina azcik tavuk hemen yarin basliyorum diyete beni motive edin anacim aslinda simdiden basladimda diyet demiyorum
hemen vaz gecmeyim diyeeeeee
salata süper gözüküyorrr
hadi inşaallah dediğin gibib yaparsın. ben yürüme bandından nefret ediyorum. on dakkası bir ömür gibi...6 ögün yiyecem yesil cay icecem günlük 1 saat yürüme bandinda yürüyecem kendime sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum 3litre su icecemmmmm
Şeyda cım üzülme.Bak ben bir irade iki ay önce 6 kilo verdim ve almıyorum.Sürekli dikkat sürekli ama.Bir de sana tüyo vereyim lahana çorbası diyeti yaptım bebeem.Normalde bir haftada 4-6 kilo gidiyormuş ama ben 2.5 kilo verdim 1 haftada.Sonraki süreçte daha hızlı kilo vermemi sağladı.Hoop diye gitti kilolarBir araştırmanı tavsiye ederim.