• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ye tatlıları çörekleri,ballı börekleri ondan sonra yandım aneyy kurtarın aneyyy:18: Yemeyeceksin Şeyda cım yemeyeceksiinnn.Bak ben biraz önce ne yapıp yedim.Resim aşağıda.Hatta son çatalımı aldım mutfakta yazıyorum bu satırları:21:

Eki Görüntüle 650622

afiyet olsun bacum adama uydum bir sey olmaz nasilsa spor yapiyorum yaaaaa allahim yazliklarin icine sigmiyorumm
acilen bende ota cöpe basliyacam simdi sebze pisiriyorum yanina azcik tavuk hemen yarin basliyorum diyete beni motive edin anacim aslinda simdiden basladimda diyet demiyorum
hemen vaz gecmeyim diyeeeeee
salata süper gözüküyorrr

6 ögün yiyecem yesil cay icecem günlük 1 saat yürüme bandinda yürüyecem kendime sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum 3litre su icecemmmmm

6 ögün yiyecem yesil cay icecem günlük 1 saat yürüme bandinda yürüyecem kendime sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum 3litre su icecemmmmm

Şeyda cım üzülme.Bak ben bir irade iki ay önce 6 kilo verdim ve almıyorum.Sürekli dikkat sürekli ama.Bir de sana tüyo vereyim lahana çorbası diyeti yaptım bebeem.Normalde bir haftada 4-6 kilo gidiyormuş ama ben 2.5 kilo verdim 1 haftada.Sonraki süreçte daha hızlı kilo vermemi sağladı.Hoop diye gitti kilolar:34: Bir araştırmanı tavsiye ederim.

geldim bacum acikmis bir ogul terörüne ugradimda cocuk beni yiyecekkkkk acil yciktim

afiyet olsun bacum adama uydum bir sey olmaz nasilsa spor yapiyorum yaaaaa allahim yazliklarin icine sigmiyorumm
acilen bende ota cöpe basliyacam simdi sebze pisiriyorum yanina azcik tavuk hemen yarin basliyorum diyete beni motive edin anacim aslinda simdiden basladimda diyet demiyorum
hemen vaz gecmeyim diyeeeeee
salata süper gözüküyorrr
offf yaaa bende de durum aynı... ameliyata girerkene adriana lima gibi çıkarım planları yapıyodum ama tek göğüs olunca yemiyomuş o :D alt kısım komple ortaya çıktı. birde iyleşcem diye yedim içtim yattım bi güzel gelsin kilolarrrr ooohhh miss.... bugün gidem bişiler bakam dedim. hüsraaaaaaaannnnnnnn .........
hadi inşaallah dediğin gibib yaparsın. ben yürüme bandından nefret ediyorum. on dakkası bir ömür gibi...

Şeyda cım üzülme.Bak ben bir irade iki ay önce 6 kilo verdim ve almıyorum.Sürekli dikkat sürekli ama.Bir de sana tüyo vereyim lahana çorbası diyeti yaptım bebeem.Normalde bir haftada 4-6 kilo gidiyormuş ama ben 2.5 kilo verdim 1 haftada.Sonraki süreçte daha hızlı kilo vermemi sağladı.Hoop diye gitti kilolar:34: Bir araştırmanı tavsiye ederim.

canımmmm banada yaz tarifi ben de yapam verem kilolaırı. bende irade yok yahu :D iradem nereye kaçtıysa bi yakalarsam elimden çekeceği var......

8 MArt Dünya KAdınlar Günümüz Kutlu Olsun arkadaşlar.

$215993_455873411115272_2124082983_n.jpg

Back