• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çok şükür iyiyim canım sizlerde afiyettesiniz inşallah.

Şükür sağlığımız yerinde gerisi ufak tefek sıkıntılar :34:Anneyiz işte herşey yavrular için :34:en iyisi olsun en güzeli olsun aman bi zarar gelmesin aman keyfi yerinde olsun diye sarıyorum kendi kendime :1:

günaydın arkadaşlar herkese selam olsun güzel bir istanbul sabahından. ısınsın artık şu havalarda gezip tozalım bizde en azından akşamları iş dönüşü bebemizle beraber .

bu aralar kimse fazla takılmıyor herkes yoğun galiba :50:

nerelerdesin görünmüyorsun,izinlimisin yoksa. mesajların doluymuş yolluyamıyorum eskilerden birkaçtane silermisin :1:

nerelerdesin görünmüyorsun,izinlimisin yoksa. mesajların doluymuş yolluyamıyorum eskilerden birkaçtane silermisin :1:

canımcım,
izinli gibiyim, sen öyle farzet. mailini gördüm ve cevapladım. Üstelik mesajlarımı da sildim:34: Her türlü bana ulaşabilirsin:16:

herkese selam,

yoğunluktan gelemiyorum, kafa nereye ben oraya şeklindeyim. en kısa zamanda üstün performansımla aranızdayım:32:

Günlerdir haşat oldum.Bugün evdeyim çok şükür.JElesec cim hallet artık şu işlerini dön bacım artık.Ogüle cim sen becerikli hatunsun hallet şu dosyaları da arada takıl bakalım buraya:13: Linak senden ne haber? kaynanayı yolladın,rahatladın:8:

Tünaydııın:16: Öğlen oldii gene kimse yuuk:44: Ama ben gene burdayım.:21: Öğleden sonra görüşmek üzere 16:00 ikindi içtimasına herkes burda olsun size diyeceklerim var:23:

Tünaydııın:16: Öğlen oldii gene kimse yuuk:44: Ama ben gene burdayım.:21: Öğleden sonra görüşmek üzere 16:00 ikindi içtimasına herkes burda olsun size diyeceklerim var:23:

:60: hahahahahahah Jelesec e bu yazıyı söylemişler.Sokaklardan aradı ne oldu ne diyeceğin var diye:52: Yemezler bebeem yemezler saat 16:00 içtimasında herkes gelince söölerim:27:

Saat 14:22 oldu hala kimsede ses yok:26: 16:00 da hortlarsınız hepiniz :82:

benden ses varrrrrrrr ama kötü sessss
allahim kilo almisim deli olacammm diyet yapiyorum spor yapiyorum pantolonlarimin hic birine sigmiyorum
allahim bu kis beni maf etti acilen diyete baslamam lazim karnim süper bacaklarla kollar oldu odun allahim bu neee
hele bacaklar oldu kütük sabah kosu bandinda yürümeye basladim yok anam ebru salli beni kandirdi plates kilo verdirmiyor sekilendiriyormus kosu bandi kilo verdirir baska carem yokkkkk
eskiden karnimdan kilo alirken simdi kollarim ve bacaklarim yokmu bunun caresi yavvvvvvv öfffffff öfffffff

benden ses varrrrrrrr ama kötü sessss
allahim kilo almisim deli olacammm diyet yapiyorum spor yapiyorum pantolonlarimin hic birine sigmiyorum
allahim bu kis beni maf etti acilen diyete baslamam lazim karnim süper bacaklarla kollar oldu odun allahim bu neee
hele bacaklar oldu kütük sabah kosu bandinda yürümeye basladim yok anam ebru salli beni kandirdi plates kilo verdirmiyor sekilendiriyormus kosu bandi kilo verdirir baska carem yokkkkk
eskiden karnimdan kilo alirken simdi kollarim ve bacaklarim yokmu bunun caresi yavvvvvvv öfffffff öfffffff

Ye tatlıları çörekleri,ballı börekleri ondan sonra yandım aneyy kurtarın aneyyy:18: Yemeyeceksin Şeyda cım yemeyeceksiinnn.Bak ben biraz önce ne yapıp yedim.Resim aşağıda.Hatta son çatalımı aldım mutfakta yazıyorum bu satırları:21:

$529839_10151454490012789_666804386_n.jpg

Ye tatlıları çörekleri,ballı börekleri ondan sonra yandım aneyy kurtarın aneyyy:18: Yemeyeceksin Şeyda cım yemeyeceksiinnn.Bak ben biraz önce ne yapıp yedim.Resim aşağıda.Hatta son çatalımı aldım mutfakta yazıyorum bu satırları:21:

Eki Görüntüle 650622

Hepsini yemedim yanlış anlaşılmasın yarısı da akşama:8:

Back