Bentoprakcım selamnasılsın
![]()
Çok şükür iyiyim canım sizlerde afiyettesiniz inşallah.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bentoprakcım selamnasılsın
![]()
Aloo alo aloo linak bentoprak aloo![]()
Çok şükür iyiyim canım sizlerde afiyettesiniz inşallah.
Bu hafta yoğunum giremeyebilirim beni merak edin olurmu![]()
nerelerdesin görünmüyorsun,izinlimisin yoksa. mesajların doluymuş yolluyamıyorum eskilerden birkaçtane silermisin![]()
TünaydııınÖğlen oldii gene kimse yuuk:44: Ama ben gene burdayım.
Öğleden sonra görüşmek üzere 16:00 ikindi içtimasına herkes burda olsun size diyeceklerim var
![]()
Saat 14:22 oldu hala kimsede ses yok:26: 16:00 da hortlarsınız hepiniz :82:
benden ses varrrrrrrr ama kötü sessss
allahim kilo almisim deli olacammm diyet yapiyorum spor yapiyorum pantolonlarimin hic birine sigmiyorum
allahim bu kis beni maf etti acilen diyete baslamam lazim karnim süper bacaklarla kollar oldu odun allahim bu neee
hele bacaklar oldu kütük sabah kosu bandinda yürümeye basladim yok anam ebru salli beni kandirdi plates kilo verdirmiyor sekilendiriyormus kosu bandi kilo verdirir baska carem yokkkkk
eskiden karnimdan kilo alirken simdi kollarim ve bacaklarim yokmu bunun caresi yavvvvvvv öfffffff öfffffff
Ye tatlıları çörekleri,ballı börekleri ondan sonra yandım aneyy kurtarın aneyyy:18: Yemeyeceksin Şeyda cım yemeyeceksiinnn.Bak ben biraz önce ne yapıp yedim.Resim aşağıda.Hatta son çatalımı aldım mutfakta yazıyorum bu satırları
Eki Görüntüle 650622