• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay yorgunluktan öldüm misafir hemde agir misafir kaynanami evine yoladim anam öldüm insan yaslandikca cenesi düsüyorya
ben fazla konusmayi sevmeyen biri olarak beni ilgilendiren konulara karisir gerisine bos veren biri olarak her seyi bilim her seye karisim bir yasli kaynanacigim var
anam mahallenin dedikodusunu tüm toplamisyaaaaaa öldüm öldümmmmmm

kızlarrrrrr birinci dönemi kazasız bitirdimmmmm çok mutluyummmm.... ay iki gündür mutluluk mutluluk üstüne. ne güzel ne iyi ne hoş :D darısı diğer dönemlere inşaallah

allah sahabına bağışlasın... yakışıklı koca zor iş :D biraz çirkin alcen ki kimsenin gönlü kaymasın. allahtan hanım da güzelmiş :D
canım allah kuzenine hayırlı, güzel kısmetler nasip etsin... mutlu olacağı eş nasip etsin sana da....

ay insan eşiyle bi poz çekilmez mi cık cık cık...

evet bencede cekileydide bizde bir destansı güzellik göreydik :))) he buarada baklavamı cikolatamı diye sormustum baklava mantıklı geliyor ama cikolatanında görünüşü daha kibar sanki sizce

evet bencede cekileydide bizde bir destansı güzellik göreydik :))) he buarada baklavamı cikolatamı diye sormustum baklava mantıklı geliyor ama cikolatanında görünüşü daha kibar sanki sizce

Bence çikolata laf aramızda doktorlar viski sever derler :54:

Son düzenleme:
Back