• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

eşinin bir parmağı olmasın bu destansı güzellikte :D :47::47::47::47::47::47:

Temel fıkrasını hatırlattı bu yazın bana.
Temel evlenmiş ilk gece fadime başlamış soyunmaya.Masmavi gözler çıkarmış lensleri,destekli sütyeni,silikonlu çamaşırını ve takma bacağını.Temel çıldırmış gördüklerine inmiş aşağı.Fadime seslenmiş gelmiyormusun hadi.Temel cevap vermiş at aşağu burda yaparum.

Temel evlenmiş ilk gece fadime başlamış soyunmaya.Masmavi gözler çıkarmış lensleri,destekli sütyeni,silikonlu çamaşırını ve takma bacağını.Temel çıldırmış gördüklerine inmiş aşağı.Fadime seslenmiş gelmiyormusun hadi.Temel cevap vermiş at aşağu burda yaparum.

ay cok güldümmmmmm buna yaaa :)

ay çatladım :D:52::52::52::52::52::52::52::52:

günaydin benden güzellerrrrrr
bu doktor temiz yüzlüymüs kizlar tam benim kaynanalikkk
otursa saatlarca konusa suram agriyor buram agriyor dese ohhhh doktorla bol ilac yazza ohhhhhh misssss
allah doktorlara sabir versin doktor olsunda cöpten olsa bu kadinlarin doktor sevdasi neki birde karilarina sorsak yazikkkk neler cektiklerini:37::37:

günaydin benden güzellerrrrrr
bu doktor temiz yüzlüymüs kizlar tam benim kaynanalikkk
otursa saatlarca konusa suram agriyor buram agriyor dese ohhhh doktorla bol ilac yazza ohhhhhh misssss
allah doktorlara sabir versin doktor olsunda cöpten olsa bu kadinlarin doktor sevdasi neki birde karilarina sorsak yazikkkk neler cektiklerini:37::37:

günaydınnnnn kalbi güzelll...
hemmen yolla kaynananı... tüm sülalesini öğrensin hanımının da bi fotosunu alsın gelsin meraktan çatlıyoz :D

Herkeslere Tünaydııın:)) Fıkraya bittim:1: tam geyik olmuş dün burda:32: Ben ise bu sabah yoğun bir migren ağrısı ile uyandım.Allahtan eşim daha gitmemiş.Kalkamadım kalksam çıkarabilirdim çünkü.Hemen ilacımı getirdi.Tekrar uyudum.11 de kalktım ama sarhoş gibiyim şuan.Göz kenarlarım ağrıyor ağırlık var kafamda.Hepinizi mucukladım.Güzel bir hafta olsun inşallah.Benim de migrenim hemen geçsin inşallah.

Herkeslere Tünaydııın:)) Fıkraya bittim:1: tam geyik olmuş dün burda:32: Ben ise bu sabah yoğun bir migren ağrısı ile uyandım.Allahtan eşim daha gitmemiş.Kalkamadım kalksam çıkarabilirdim çünkü.Hemen ilacımı getirdi.Tekrar uyudum.11 de kalktım ama sarhoş gibiyim şuan.Göz kenarlarım ağrıyor ağırlık var kafamda.Hepinizi mucukladım.Güzel bir hafta olsun inşallah.Benim de migrenim hemen geçsin inşallah.

hemmencecik geçsin bitsin inşaallah.... evet fıkra baya güzeldi :D dün bizler geyikteydik geri kalan ahali gezmelerde :D

gecmis olsun ana sen tas gibi hatun ne oldu sana bacummm tekrar gecmis olsun nldglp benimde arada migrenim tutar esim bana nane yagi getirdi bana iyi geliyor istersen dene azicik anlina sürüyorsun ohhhhh miss agri felan kalmiyorrrr:23::23:

gecmis olsun ana sen tas gibi hatun ne oldu sana bacummm tekrar gecmis olsun nldglp benimde arada migrenim tutar esim bana nane yagi getirdi bana iyi geliyor istersen dene azicik anlina sürüyorsun ohhhhh miss agri felan kalmiyorrrr:23::23:

Hiç bilmiyordum aklımda olsun:34: Akşamüstü açıldım bayağı.Teşekkür ettim kızlar;)

Geriye dönük okuyamadım kızlar kusura bakmayın tek tek cevap yazamıyorum o yüzden :34: Özledim sohbeti geyiği,polemiği :23:ama yoğunum kafa meşgul takılamıyorum buraya :34:Herkes iyi keyifler yerinde mi? Nlglpd geçmiş olsun bebem nazik arkadaşım dinlen geçer:)

Bestem tekrar gözün aydın arayamadım iş güç evde yemek yapacak zamanım yok o kadar yani düşün halimi :ssz:rahatlayayım buradayım dedikodu birikti :32:

Son düzenleme:
canlarım nld gecmiş olsun bugun gittim oh baya acısada sıvıları cektirince öyle bir rahatladımki ama acı haberide doktorumun kendinden aldım sekiz yasında kızı var :((( gene sıvı olursa gel olmazssa gelmene gerek yok dedi bende burun reklamı varya o burun tıkanacak dşye bende diyorum bu gögüse sıvı dolacak kardeşim :)))))))))))

günaydin güzellerrrrr
jelesec gel artik bacummmm:7:
ay kizlar iki gündür farkindayim göz attim morarmis ana ilk kez farkina variyorum
hangi kremleri önerirsiniz ay nasil moralim bozuldu ne bu böyleeeee ihdiyarladim diyorum kimse inanmiyor

anam bu kizlara ne olmus kesin ya diyet yapiyorlar yada sporrrrrr milletin sporsa yorgunluktan diyetse acliktan sesi cikmiyorrrrrr

anam bu kizlara ne olmus kesin ya diyet yapiyorlar yada sporrrrrr milletin sporsa yorgunluktan diyetse acliktan sesi cikmiyorrrrrr

Yok bebem ya ben diyet falan yapmıyorum ihtiyacım yok :1:

çoluk çocuk işler yoğun :ssz: takılamıyorum fazla rahatlayayım buradayım:9::16:

selam özelden sormuşsun ama ben karın germe olmadım olan arkadaşlara sorarsan daha faydalı olurlar :34:

Back