eşinin bir parmağı olmasın bu destansı güzellikte
Temel fıkrasını hatırlattı bu yazın bana.
Temel evlenmiş ilk gece fadime başlamış soyunmaya.Masmavi gözler çıkarmış lensleri,destekli sütyeni,silikonlu çamaşırını ve takma bacağını.Temel çıldırmış gördüklerine inmiş aşağı.Fadime seslenmiş gelmiyormusun hadi.Temel cevap vermiş at aşağu burda yaparum.
Temel fıkrasını hatırlattı bu yazın bana.
Temel evlenmiş ilk gece fadime başlamış soyunmaya.Masmavi gözler çıkarmış lensleri,destekli sütyeni,silikonlu çamaşırını ve takma bacağını.Temel çıldırmış gördüklerine inmiş aşağı.Fadime seslenmiş gelmiyormusun hadi.Temel cevap vermiş at aşağu burda yaparum.
Allah hep güldürsün,yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.
günaydin benden güzellerrrrrr
bu doktor temiz yüzlüymüs kizlar tam benim kaynanalikkk
otursa saatlarca konusa suram agriyor buram agriyor dese ohhhh doktorla bol ilac yazza ohhhhhh misssss
allah doktorlara sabir versin doktor olsunda cöpten olsa bu kadinlarin doktor sevdasi neki birde karilarina sorsak yazikkkk neler cektiklerini
Herkeslere Tünaydııın:)) Fıkraya bittimtam geyik olmuş dün burda Ben ise bu sabah yoğun bir migren ağrısı ile uyandım.Allahtan eşim daha gitmemiş.Kalkamadım kalksam çıkarabilirdim çünkü.Hemen ilacımı getirdi.Tekrar uyudum.11 de kalktım ama sarhoş gibiyim şuan.Göz kenarlarım ağrıyor ağırlık var kafamda.Hepinizi mucukladım.Güzel bir hafta olsun inşallah.Benim de migrenim hemen geçsin inşallah.
Herkeslere Tünaydııın:)) Fıkraya bittimtam geyik olmuş dün burda Ben ise bu sabah yoğun bir migren ağrısı ile uyandım.Allahtan eşim daha gitmemiş.Kalkamadım kalksam çıkarabilirdim çünkü.Hemen ilacımı getirdi.Tekrar uyudum.11 de kalktım ama sarhoş gibiyim şuan.Göz kenarlarım ağrıyor ağırlık var kafamda.Hepinizi mucukladım.Güzel bir hafta olsun inşallah.Benim de migrenim hemen geçsin inşallah.
gecmis olsun ana sen tas gibi hatun ne oldu sana bacummm tekrar gecmis olsun nldglp benimde arada migrenim tutar esim bana nane yagi getirdi bana iyi geliyor istersen dene azicik anlina sürüyorsun ohhhhh miss agri felan kalmiyorrrr
Hiç bilmiyordum aklımda olsunAkşamüstü açıldım bayağı.Teşekkür ettim kızlar
anam bu kizlara ne olmus kesin ya diyet yapiyorlar yada sporrrrrr milletin sporsa yorgunluktan diyetse acliktan sesi cikmiyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?