Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn şampii şampiiii tey tey teyyyyyyyyyy :118::118::118::118: gitti kaynanaaaaaaaa:122::122::122::119:
ya bu doktoru aradgımda cocuk sesi geliyordu cnmlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrr bu arada ben çok mutluyumDDD
![]()
Daim olsun canım :118::118::118::118:
ya bu doktoru aradgımda cocuk sesi geliyordu cnmlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gizmo sanki burnuma senin doktoruna ilgin olduğu kokusu geliyor.Yanılıyormuyum acaba?![]()
yok ama kuzenm kardeşim gibidir :)) zaten adam baya ünlüymüş izmirde evlidirde yüzde yüz cocuk sesi vardı :)))
yok ama kuzenm kardeşim gibidir :)) zaten adam baya ünlüymüş izmirde evlidirde yüzde yüz cocuk sesi vardı :)))
sizce onun cocugunun sesimiydi ya acaba
Gizmooo nerden bileyiiimP.tesi gittiğinde sor bakalım ne olacakki? Eşinize de hiç operasyon yaptınızmı diye sor bakalım
Ya da eşiniz ne şanslıdır bu konuda en azından kime yaptırayım diye düşünmüyordur vs.... dersin.Sen bilirsin işini
![]()
kkden bir bayan üye buldum bergamalı oda hatta mehmet beye ameliyat olacakmıs ona sordum o bilirdir nasıl olsa aynı yerde yasıyorlar ama yüzde doksan evlidir yani :)))
nld cim ben cıkıyorum iyi geceler güzel sohbet ve verdiğin bilgiler için tskederim :))
Rica ederim.Sana da iyi geceler Gizmo cum![]()
vay daglara taslara bayan mesaj attı evliymiş ve bir kızı varmış((
Hadi gözün aydın.En azından öğrenmiş oldun.Kim söyledi bu saatte sana bu haberi?
benim olsa söylerdim cekincek bişey yok bunda işin komigi kız arkadasım var marmariste oda fotosunu gördü bergamanın sitesinde oda asık oldu:)))