• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İyi ki öğrendimmm:8: çatlardım çünkü:1: zira hazırlandık çıkıyoruz dışarıya gecelere ....öpüyorum seni kendine iyi bak:16::16::16::16::16::16:

yok ama kuzenm kardeşim gibidir :)) zaten adam baya ünlüymüş izmirde evlidirde yüzde yüz cocuk sesi vardı :)))

benim olsa söylerdim cekincek bişey yok bunda işin komigi kız arkadasım var marmariste oda fotosunu gördü bergamanın sitesinde oda asık oldu:)))

sizce onun cocugunun sesimiydi ya acaba

Gizmooo nerden bileyiiim:37: P.tesi gittiğinde sor bakalım ne olacakki? Eşinize de hiç operasyon yaptınızmı diye sor bakalım:34: Ya da eşiniz ne şanslıdır bu konuda en azından kime yaptırayım diye düşünmüyordur vs.... dersin.Sen bilirsin işini:34:

Gizmooo nerden bileyiiim:37: P.tesi gittiğinde sor bakalım ne olacakki? Eşinize de hiç operasyon yaptınızmı diye sor bakalım:34: Ya da eşiniz ne şanslıdır bu konuda en azından kime yaptırayım diye düşünmüyordur vs.... dersin.Sen bilirsin işini:34:

kkden bir bayan üye buldum bergamalı oda hatta mehmet beye ameliyat olacakmıs ona sordum o bilirdir nasıl olsa aynı yerde yasıyorlar ama yüzde doksan evlidir yani :)))

kkden bir bayan üye buldum bergamalı oda hatta mehmet beye ameliyat olacakmıs ona sordum o bilirdir nasıl olsa aynı yerde yasıyorlar ama yüzde doksan evlidir yani :)))

buarada doktorda bazen kadınlar kulubüne bakıyor kendi adına filan heh surdan iki yazımı okusa kim oldugumu anlar valla :)))))))))

benim olsa söylerdim cekincek bişey yok bunda işin komigi kız arkadasım var marmariste oda fotosunu gördü bergamanın sitesinde oda asık oldu:)))

nasıl bir doktormuş bu bi bakan aşık oluyo :D biz bakmayalım :D
gizmocum üzüldüm kuzenin için canım yaa...

Back