• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne güzel valla ,bizde inşallah bir kaç sene içinde yerleşeceğiz ege ,akdeniz taraflarında bir yere. düşündüğümüz yerlerin başında geliyor marmaris. nerelerini önerirsin ? insan doğma büyüme istanbullu olunca biraz korkuyor ,inşallah alışırım

bende izmirde dogdum fakat marmarise tasındık daha sonra egenin aslında heryeri güzel ama marmariste yasayacaksanız merkezinde oturmanız daha iyi bodrum marmarise göre daha dagınık ve pahalı hersey marmarisin iki katı izmirde güzel ama siz sanırım kücük bir yere tasınmak istiyorsunuz marmaris mesela eskiden daha pahalıydı kira ve esya yönünden ama suan gayet her kesimin yasayabilcegi bir yer oldu ve gelişiyor birde marmaris su yönden güzel etrafında dogl güzelliği cok köyleri sedir adası gibi yerler var hemde cok gürültülü bir yerde değil

ne güzel valla ,bizde inşallah bir kaç sene içinde yerleşeceğiz ege ,akdeniz taraflarında bir yere. düşündüğümüz yerlerin başında geliyor marmaris. nerelerini önerirsin ? insan doğma büyüme istanbullu olunca biraz korkuyor ,inşallah alışırım

birde marmarisin bence güzel taraflarından biride kısın aman aman bir soguk olmuyor hani öyle bereyle atkıyla dısarı cıkcak gibi bir soguk pek nadir olur suan mesela artık burada soguk olmaz hatta yazlıklar bile cıkmış magazalarda

birde marmarisin bence güzel taraflarından biride kısın aman aman bir soguk olmuyor hani öyle bereyle atkıyla dısarı cıkcak gibi bir soguk pek nadir olur suan mesela artık burada soguk olmaz hatta yazlıklar bile cıkmış magazalarda

haziran gibi geleceğiz herhalde marmarise. ozaman daha bir alıcı gözüyle bakacağım:34: sen ailenlemi yerleştin,yoksa bekarmısın? çocuklar açısından soruyorum özel okul falan vardır herhalde değilmi?

haziran gibi geleceğiz herhalde marmarise. ozaman daha bir alıcı gözüyle bakacağım:34: sen ailenlemi yerleştin,yoksa bekarmısın? çocuklar açısından soruyorum özel okul falan vardır herhalde değilmi?

biz yerleşeli cok oldu ailemle yerleştim ben babamın tayini cıkmıştı buraya biz 20 senedir burdayız artık marmarisli oldum hehehe 27 yasındayım bekarım ama suan annem babam ayrı biz annemle kalıyoruz evet 2 tane özel okul var ufuk koli ve marmaris kenan evren koleji

biz yerleşeli cok oldu ailemle yerleştim ben babamın tayini cıkmıştı buraya biz 20 senedir burdayız artık marmarisli oldum hehehe 27 yasındayım bekarım ama suan annem babam ayrı biz annemle kalıyoruz evet 2 tane özel okul var ufuk koli ve marmaris kenan evren koleji

evet sen oralı olmuşsun artık,bakalım kısmet diyorum,gelirsek yerleşmeye tanışırız artık :1:

buyruuuuunn, şimdilik Jelesec yok şekerim ben varım:ssz: birazdan damlar hanfendü

hava güzel deyip de içimi burmayın:5:, sabahın 8inden beri ofisteyim:126: neyseki yarın c.tesi:27:

Buyurdum tatlım, seni gördüğüme de memnun oldum :16: Azcık da imrendim sanki :)) Nasıl özledim çalışma hayatını, Bir de sen ofisteyim deyince. Evde dur dur hep aynı iş güç inanılmaz sıkıldım. Boş ver cicim hiç için burulmasın çalışmak gençleştiriyor insanı :46: Sevgiler :16:

ii geceler bayanlar.... naparsınız görüşmeyeli.....
bu arada gizmoooo kay kenara ben de geliyorum marmarise :D bu ne kardeşim imrendim ressmen....

ii geceler bayanlar.... naparsınız görüşmeyeli.....
bu arada gizmoooo kay kenara ben de geliyorum marmarise :D bu ne kardeşim imrendim ressmen....

Gözlerim kapanıyor.Bu gece erken geldi uykum:( şimdi tatlı servisi yapıp ev halkına sonra da tumba yatak:)

hadi ii geceler kızlar topiği sanırım ben kappatcem bu gece.... hadi sabaha dinç, fit, muhteşem görüntünüzle bekliyorum......

vayyyyy bi tabakta bizeeeeee dimi.... şu zayıflatan profiterolden mi yoksa....

akşamüstü gezmekten geldikten sonra yapıverdim:)

Nldglp nin tarifi:)

3 paket Eti haylayf(hani üzeri toz şekerli olan biküvi)
1 poşet krem şanti+1 su bardağı süt= Çırpılacak

Bisküviler kırılıp hazırlamış şanti ile karıştırılıp buzdolabına koyacaksın.

Üstüne 2 paket dr.oetker çikolata sosu 1lt süt ile pişirilip hazırlanacak.Ilınınca dolaptaki şantili karışımın üzerine dökülecek.5-6 saatte hazır oluyor dolapta.Çok da basit pratik bir tatlı tarifi.Yalnız illaki eti haylayf olacak.Petibör ile aynı tadı alamıyorsunuz.Bir de şantili karışımın içine çekilmiş fındık atarsanız ,lezzetinden yiyemezsiniz:34:

akşamüstü gezmekten geldikten sonra yapıverdim:)

Nldglp nin tarifi:)

3 paket Eti haylayf(hani üzeri toz şekerli olan biküvi)
1 poşet krem şanti+1 su bardağı süt= Çırpılacak

Bisküviler kırılıp hazırlamış şanti ile karıştırılıp buzdolabına koyacaksın.

Üstüne 2 paket dr.oetker çikolata sosu 1lt süt ile pişirilip hazırlanacak.Ilınınca dolaptaki şantili karışımın üzerine dökülecek.5-6 saatte hazır oluyor dolapta.Çok da basit pratik bir tatlı tarifi.Yalnız illaki eti haylayf olacak.Petibör ile aynı tadı alamıyorsunuz.Bir de şantili karışımın içine çekilmiş fındık atarsanız ,lezzetinden yiyemezsiniz:34:
ayyy çocukkene ne çok yerdim haylayffff.... çok basit ama bir okadar da güzele benziyor....

kaydım kenara gelebilirsin :)))))))))

başlıyorum hazırlıklara :DDDD

Back