• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tabiiiiki sende.... eeee burdaki fit hatunlar gelmiycekse ne yapayım öyle yatı :D yatımı bu topiğe tahsis ettim bayanlar.....

BAk bu kelek jelo beni çok kıskanır:63: taş gibi karınlıyım ya.Hele ogüle fesatlıktan çat çat çatırdar.Yok ben yalnız başıma geliim nazarları mazarları değer maazallah:23:

BAk bu kelek jelo beni çok kıskanır:63: taş gibi karınlıyım ya.Hele ogüle fesatlıktan çat çat çatırdar.Yok ben yalnız başıma geliim nazarları mazarları değer maazallah:23:

aaaa yalnız da gel ama nazar değmesine müsade etmem sana... beşi biyerde nazar boncuğu takarız boynuna bişicik olmaz

kızlar şunun güzelliğne bakın hele yaaaaa.... içim açıldı resmen.... $379330_459106614155372_1266169160_n[1].jpg

Kafayı yemiş durumdayım saat 01.20 :28: uyku muyku yok kulaklık kulağımda bu saatte dinlediğim şarkı

Izel - Dayanamam (1999) - YouTube

yarın son ses açın dinleyin ve coşun

nassı bi enerji patlaması bu çözemedim :23::24::16:

Son düzenleme:
su kuzenimede bir el atın ya adamın evli olup olmadıgını ögrenelim diyor yani evli değilse bile hiç bir doktorun hastasının refakatcisine bakacagını sanmıyorummmmmmmmmmmm ki bence 35 yasında bir insan evlidir bir arkdasım güya arastırdı evliymiş ama emin değilim dogrumu

şşşşşşşşşşşşşşş napıyonuz bakimmmm :41: banlı manlı işlerden uzak durun akıllı olun heeee :20: arada bir kontrol edicem :51:

ulennnn ! nedir bu len, dün aledax fesat yazar, bugün nldglp....koynumda yılan beslemişim:5: sizler için yorduğum parmaklarım size ne yapsın:44: hımm buldum sallansın bari:20::52::23:

ulennnn ! nedir bu len, dün aledax fesat yazar, bugün nldglp....koynumda yılan beslemişim:5: sizler için yorduğum parmaklarım size ne yapsın:44: hımm buldum sallansın bari:20::52::23:

Biri başıma taş mı attı neki...

Fesat yazar demek ogülü hanım..Ne fesatlığımı gördün.Ve ayrıca ihiyacımmı var bu zavallı duyguya.Fesattan çok fesatcıklara ayna olup yansıtırım çoğunlukla.

Ama dersenki imrendin azmime,güzel karnıma,spor hırsıma,enerjık yapıma....O zaman Ewet derim arkedaşim.

Sezarın hakkkınıda ogülüye veririz icabında.

Nldglp yi bilmem.çATLIYORDUR belki taş gibi karnına hemde izsiz:)

Sen koynunda saklı tutmaya devam et.eski dost düşman olmazmış.Ufak ısırık atıyorlar arada sevgiden dolayı.

Geyik topiğin kendiyle barışık tüm ekibine Hayırlı Cumalar.Sevgiler.Öpücükler.

Biri başıma taş mı attı neki...

Fesat yazar demek ogülü hanım..Ne fesatlığımı gördün.Ve ayrıca ihiyacımmı var bu zavallı duyguya.Fesattan çok fesatcıklara ayna olup yansıtırım çoğunlukla.

Ama dersenki imrendin azmime,güzel karnıma,spor hırsıma,enerjık yapıma....O zaman Ewet derim arkedaşim.

Sezarın hakkkınıda ogülüye veririz icabında.

Nldglp yi bilmem.çATLIYORDUR belki taş gibi karnına hemde izsiz:)

Sen koynunda saklı tutmaya devam et.eski dost düşman olmazmış.Ufak ısırık atıyorlar arada sevgiden dolayı.

Geyik topiğin kendiyle barışık tüm ekibine Hayırlı Cumalar.Sevgiler.Öpücükler.

evet evet,
benimki izsiz, nldglp'in ki izli:52:

laflar işte böyle cımbızlanır:42::51: şaka bi yana, kendiyle eğlenebilen, dalga geçebilen insan, bi çok şeyi aşmış demektir benim nezdimde:34: Pohpohlan, pohpohlan nereya kadar dimi ama:1: Ne mutlu hepimiz burda birbirimizi bulduk. Lafların biri giderken bini geliyo:1: maşallah, o parmaklar hiç durmaz umarım:16:

Kafayı yemiş durumdayım saat 01.20 :28: uyku muyku yok kulaklık kulağımda bu saatte dinlediğim şarkı

Izel - Dayanamam (1999) - YouTube

yarın son ses açın dinleyin ve coşun

nassı bi enerji patlaması bu çözemedim :23::24::16:

jelesec ben geldim :46: Bugün hava süper cık gez dolaş enerjini boşalt derim :16: Bu gece erken yattım 12.30 gibi ben de ruh gibiyim hiç yaramıyor erken uyku. Hazır o kadar enerjikken sen de tadını cıkar :)) Haydi öpucukledim seni :54:

evet evet,
benimki izsiz, nldglp'in ki izli:52:

laflar işte böyle cımbızlanır:42::51: şaka bi yana, kendiyle eğlenebilen, dalga geçebilen insan, bi çok şeyi aşmış demektir benim nezdimde:34: Pohpohlan, pohpohlan nereya kadar dimi ama:1: Ne mutlu hepimiz burda birbirimizi bulduk. Lafların biri giderken bini geliyo:1: maşallah, o parmaklar hiç durmaz umarım:16:

Kendiyle dalga geçmenin tadını bir alsalar.Tam bir terapi..Bayılıyorum ben bu olaya.

Evde kımse yoksa aynanın yanından geçerken bile sararım kendime bazen.:)Az öce dedımki benımkıne tipe bak ya..Beğenmedim salapoş halımı güldüm geçtim.

Cevabıda kendim verdim.Ne varmış halımde ev hali işte.Nereye kadar kokuşluk.Yoruldum beaaa:)

Durmasın bannaklarınız muhabbetiiniz bol olsun geyikseverler.:)

jelesec ben geldim :46: Bugün hava süper cık gez dolaş enerjini boşalt derim :16: Bu gece erken yattım 12.30 gibi ben de ruh gibiyim hiç yaramıyor erken uyku. Hazır o kadar enerjikken sen de tadını cıkar :)) Haydi öpucukledim seni :54:

buyruuuuunn, şimdilik Jelesec yok şekerim ben varım:ssz: birazdan damlar hanfendü

hava güzel deyip de içimi burmayın:5:, sabahın 8inden beri ofisteyim:126: neyseki yarın c.tesi:27:

herkese hayırlı cumalar ben marmariste yasıyorum hava bir haftadır süper burda artık yavas yavas yaz gelmeye basladı artık bundan sonra marmariste soguk olmaz millet tişörtle dolaşıyor :)))

herkese hayırlı cumalar ben marmariste yasıyorum hava bir haftadır süper burda artık yavas yavas yaz gelmeye basladı artık bundan sonra marmariste soguk olmaz millet tişörtle dolaşıyor :)))

ne güzel valla ,bizde inşallah bir kaç sene içinde yerleşeceğiz ege ,akdeniz taraflarında bir yere. düşündüğümüz yerlerin başında geliyor marmaris. nerelerini önerirsin ? insan doğma büyüme istanbullu olunca biraz korkuyor ,inşallah alışırım

Back