• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hoşgeldiniz, sicili kabarık üyeler:1: jelesec bu lafım sana, zira bu nldglp'in ilk banıydı, heeeç alışık değildir kendisi böyle durumlara:1:

seni çakal seniii, anında asena:21: halbuki hepimiz biliyoz ki; birilerinin peşindeydin, oyunları ayyuka çıkarma işindeydin:51:
yoksa, benim senin burnunu beğendiğim gibi sen de benim her bi mesajımı beğenirdin hatta çok beğenirdim:23:

çok tırsık görüyom bebem seni bugünlerde....maziden tırsarsın, aledaxtan tırsarsın, yakında sen enişteden de tırsarsın :33:

Uleeeeeen duyanda sürekli ban yiyorum sanır bu banı verirken den elleri titreyerek vermişler bana :23: hahahhahhahhah nlglpde ilkler hiç unutulmaz :1:

yok bebem aleda bi neredeyse ban yiyecek ti doğru üye imiş fake değilmiş :31: fazla abartısı üyenin dikkat çekiyor doktor sevgisi diyelim :23:

Ogülem ogülatakanemm,yılmaz bekcimiz,canımız,birtanemiz senin için giderim şekerim.Takar takıştırırım bebişim:12:

Uleeeeeen duyanda sürekli ban yiyorum sanır bu banı verirken den elleri titreyerek vermişler bana :23: hahahhahhahhah nlglpde ilkler hiç unutulmaz :1:

yok bebem aleda bi neredeyse ban yiyecek ti doğru üye imiş fake değilmiş :31: fazla abartısı üyenin dikkat çekiyor doktor sevgisi diyelim :23:

Dört gözmüsün sekizzmi.kaç gözün var senın jelesec bacım:)

daha ben yeni gördüm ban yiyeceğimi:)istihbarat sağlam yani anladık.

siz değilmiş diyorsanız değilmiş diyelim.

günaydın taş hatunlar
oku oku bitmedi ...
aksiyonlu günler geçirilmiş...
mapıstan tahliye olanlara geçmiş olsun diliyorum
digerlerine sevgilerimi sunuyorum:21:

kızlarrrr haydin çekin bikinileri gidiyozzzzz. hazır kadro da tamamlanmışken
$577393_429787473768448_414961276_n[1].jpg

ya yaz gelsin artık havalar ısınsın giyinelim efil efillll.... ben yazı özledim ama yaaaa gezmek istiyorum uzun saatler. otur otur sıkıldım hava da içimi karartıyo zaten.....

Back