• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

herkese selam tayfa,çete,saz ekibi:24::24::24::3::3::3:

hahahahahah sanki ev para çıkmış hanıma sevince bak :1:

bende geldim işimi halledip dönerim az işim var :34:

Sazlar çalınır,K:K nın bu topiğindeee:24::24::24: c.erçetin s.koro sazlar çalınır çamlıcanın bahçelerinde - YouTube

Saygıdeğer topiğimizin ennn nadide,enn nazikane,enn,enn,ennn saz heyeti :24:(ogltkn):24:(ben toprak):24:(linak):24:(kartopu):24:(şeyda):24:(jelesec):24:(mirin):24:(aresares):24:(aledax):24:(lopez) :27:(veee bennnn).........unuttuklarımı ekleriz taammıı:23:

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldinizzz kızlarrrr... gözlerimiz topikte kaldı :D
bidaha gitmeyinnnnnn emi....

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldinizzz kızlarrrr... gözlerimiz topikte kaldı :D
bidaha gitmeyinnnnnn emi....

Bak linacık bi daha gitmemeye söz veremiyorum kendi adıma :1:pisim pis tersim terstir :ssz:

Yokluğumuzda ne üzülen:ssz: üzülmekten yemeden içmeden yazmadan kesilen çete üyesi göremedim :ssz:

maşallah jelo ve nlgglp banlansın diye bekliyormuşsunuz :25::25:

Son düzenleme:
Bak linacık bi daha gitmemeye söz veremiyorum kendi adıma :1:pisim pis tersim terstir :ssz:

Yokluğumuzda ne üzülen:ssz: üzülmekten yemeden içmeden yazmadan kesilen çete üyesi göremedim :ssz:

maşallah jelo ve nlgglp banlansın diye bekliyormuşsunuz :25::25:

aaaaa olurmu öle şey biz çok üzüldük. ama bizi yıkıldı göstermemek için bir darbeyle yıkıldığımızı düşünmesinler diye topikten çıkmadık mutlu etmedik onları :DDDDd :47::47::47::47::47::47::47:

bütün kizlar toplanmis toplanmis toplanmiss sarkisnin gerisini bilmiyorum
hossssssssssssssssss geldinizzzz kizlarrrrrrrrrr:16::16:

hoşgeldiniz, sicili kabarık üyeler:1: jelesec bu lafım sana, zira bu nldglp'in ilk banıydı, heeeç alışık değildir kendisi böyle durumlara:1:

demek yaklaşmış bak fesata:)

Ben hiç beğeni yapmadımkı yaklaşamasın diye:1::1:

seni çakal seniii, anında asena:21: halbuki hepimiz biliyoz ki; birilerinin peşindeydin, oyunları ayyuka çıkarma işindeydin:51:
yoksa, benim senin burnunu beğendiğim gibi sen de benim her bi mesajımı beğenirdin hatta çok beğenirdim:23:

Aman bana atar yapma bebem :21:

çok tırsık görüyom bebem seni bugünlerde....maziden tırsarsın, aledaxtan tırsarsın, yakında sen enişteden de tırsarsın :33:

Günaydın saz arkadaşlarım ve assolist nlglpdeee:16::16::16:

ben 2.saate kadar çıkacağım evden arkamdan dedikodu yapılmasın :9:

Back