güya ünüversite mezunusun bacım yaçğköfte yoğrulmuş geliyor bayilere öğren hep hafiyelik olmaz biraz geliştir kendini nlglpd..hastane hastane dolaşıp kendine arkadaş topluyordur o hiç arkadaşı yok biliyon
haa haaa, delüüüü
okadarını biliyoz da espürük olaraktan şeettmiştik
evet ya, bi de o arkadaş toplama komedisi vardı dimi unutmuşum. ne komik değil mi
hadi yine iyisin, sayemde sen 450tl'den, nldglp de aleti (alet derken amann yanlış anlaşılmasın actifry yanee) sana ödünc vermekten yırttı :))
nassı güzel oluyo dimi, afiyet olsun paşama, yarasın aslanıma
slm slm slm canlarım... sabah 8de kalktım bugun buranın pazarı var istanbul kadar buyuk olmasa da buraya yetiyor işte...
9da oraya gittim..
sonra bi kahvaltı faslı ardından kahve keyfi
12de dükkanı actım ogle saati burası ögrencilerden sebep yogun oluyor...
ancak totom yer gördü ...
keyifler nasıl????
panterim, işler yoğundu demek ne güzelböyle yorgunluğa can feda. cebim dolu yorgunsam, dinlenmeye gerek bile duymuyorum allah bereketini de versin canımcım..
hmm erken kalktık dünyayı gezdim geldim dogru bir söz aman iyi olun .......erken kalkan yol alır bak sende de öyle olmuşben çok iyiyim bu topiği çok seviyorum gülüyoruz inan bana yetiyor Allah bol satışlar versin canım sana iş olsun boş beklemek daha zor olur inan işletmeci için
sagol canım Allah razı olsun...panterim, işler yoğundu demek ne güzelböyle yorgunluğa can feda. cebim dolu yorgunsam, dinlenmeye gerek bile duymuyorum allah bereketini de versin canımcım..
dur gitmeden yazayım bak ogltkene bacı panter kardeş yazmış öğrencilere diye bu öğrenciler 3.tl dürüm ayran paket alıp yiyorlar senin makarna hesabı çok para bırakmaz yanitabi damlaya damlaya göl olur orasıda bir gerçek
panter, çok iyiymiş 2,5TL. bizim burada 5TL
özelden yazıyorum sana
5.tl mi? bodrumdaki lahmacun işine dönmüş 25 tl.ye satıyormuş bir işletme vallahi burada tatlıses 5.tl sait usta 3.tl.komagene 3.tl...nasıl pis boğazım hepsinin fiyatları aklımdapanter, çok iyiymiş 2,5TL. bizim burada 5TL
özelden yazıyorum sana
hadi canım 5tl mi adamar karın üstüne kar koyuyorlarmış vay be
aldım mesaı teşekkür ederim güzelim
5.tl mi? bodrumdaki lahmacun işine dönmüş 25 tl.ye satıyormuş bir işletme vallahi burada tatlıses 5.tl sait usta 3.tl.komagene 3.tl...nasıl pis boğazım hepsinin fiyatları aklımda
harbiden ben bile böyle takip etmiyorum güzelim maşallahın var
ne yazdı özelden mesleğini sen bana yazıver yalansa söyleyeyim hemen sanaalo tekirdağlı enişteye olan söz hala tutulmadı anam hani 1.kasa köpüklü?
kızım bende yedim sakın bana yarasın deme idrarla at gitsin hemen vucudundan desüperdi vallahi oh ana oğul götürdük kızım nlğlp para çok ataşehirin lüks sitesinde oturuyor tam göbeğinde verir alır o actifiyi:2: senle ben tutumluyuz fırın neyimize yetmiyor?sanki anası actifry kullanmıştı
sevgili samimi doğrucu davut arkadaşlarım ben kaçıyorum şimdilik ,evi bi süpürüp vilada yapmam lazımburaları boş bırakmayın size emanet coşun coşturun
cok fenasın he az degilsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?