Yarın mürüvvet gelio bırak o yapsın)
Ehhh ogltkn çok geziyorum ha...alacağın olsun:)
Kızlar bu arada bugün sabah 6 dan beri ayaktayım.8 e kadar ütü.sonra banyo sonra 2 arkadaşım geldi ayaküstü kahve ve hemen lise grubumla K.köy MODA çay bahçesi toplanma.Sonrasında k.köy gezme kıyafet ve takı alışverişi,sonra yemek molası,ev,tekrar akşam yemek kahve k.k .....şu anda köpişler gezmeye...gelirim birazdan.
köpeklerini lütfen ataşehir caddelerinde işetme oralarda geziniyoruz ayıp oluyor nlglpd
5.tl mi? bodrumdaki lahmacun işine dönmüş 25 tl.ye satıyormuş bir işletme vallahi burada tatlıses 5.tl sait usta 3.tl.komagene 3.tl...nasıl pis boğazım hepsinin fiyatları aklımda
ne yazdı özelden mesleğini sen bana yazıver yalansa söyleyeyim hemen sanaalo tekirdağlı enişteye olan söz hala tutulmadı anam hani 1.kasa köpüklü?
Yavrularıma söz yook jelesec ablaaOnlar benim canlarıım
cok fenasın he az degilsin sen
pantercim lütfen işine özen göster sektörü rakiplerini takip etha zamanın yoksa ben seve seve senin için takip ederim hafta da 1.kg çiğ köfte okeyleşiriz
vallahi fenayım bacım ayıptır yazması millet biraz çekinir
yalan mı yazmış kızcağız zoruna mı gitti aneyçok geziyon tabi araba altında daya sırtını kocaya oh hayat sana güzel maşallah Allah daha çok versin gözümüz yok sende arkadaş çok galiba birazını bana ver kardeş payı yapalım
ay gözümden yaş aktı yine size gülmekten....jelesec sen çok yaşa emi..
bu arada her türlü lahmacun, künefe fiyatı ile, hangi karın germe ne kadar, yağ aldırma kaç para hakimsin bakıyorummm
pantercim lütfen işine özen göster sektörü rakiplerini takip etha zamanın yoksa ben seve seve senin için takip ederim hafta da 1.kg çiğ köfte okeyleşiriz
vallahi fenayım bacım ayıptır yazması millet biraz çekinir
ne güzel ya resimde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bende var bir aslan parçasıYavrularıma söz yook jelesec ablaaOnlar benim canlarıım
panteriçem, dikkat et buna, tersi çok pistir
ayagını denk al diyorsun yani:18:
hayat sana güzel değil de, hayat paylaşınca güzel diyosun yaniii
selam güzellerrrrr bu ara ugrayamadim kizim nezle grip ne arasaniz var birde mide gribi varmis kizim ondan olmus ilk defa duyuyorummm
gelelim bana karnim dikislerin oldugu yer kizarmis etler birbirine kayniyorheralllll
biliyorum jelesec heyacanlisin inanki bir hafta bende evdekileri kirdim gecirmistim amaliyat 5 saat sürmüs eeeee ben uyanirken ne diyormusum
daha yeni yattim hemen niye uyandiriyorlarrrr kesin karnimi bastan savma yaptilarrrrr esim anlatiyor evdeki cocuklar gülüyor ben disarda öldüm kadin daha yatasivar diyor
seninki nasil nldglp dikislerin nasil bacummm nikini yazarken bunca harfi niye topladin diye düsünmeden edemedimmmm
selam güzellerrrrr bu ara ugrayamadim kizim nezle grip ne arasaniz var birde mide gribi varmis kizim ondan olmus ilk defa duyuyorummm
gelelim bana karnim dikislerin oldugu yer kizarmis etler birbirine kayniyorheralllll
biliyorum jelesec heyacanlisin inanki bir hafta bende evdekileri kirdim gecirmistim amaliyat 5 saat sürmüs eeeee ben uyanirken ne diyormusum
daha yeni yattim hemen niye uyandiriyorlarrrr kesin karnimi bastan savma yaptilarrrrr esim anlatiyor evdeki cocuklar gülüyor ben disarda öldüm kadin daha yatasivar diyor
seninki nasil nldglp dikislerin nasil bacummm nikini yazarken bunca harfi niye topladin diye düsünmeden edemedimmmm
ben yokum herkes arazinerede bu millet nerede bu devlet
ben yazlık kaldır kışlık çıkar işleri ile meşgulüm bıktım hersene aynı şeylerminiğin ufalanlarını kaldır dünya meşguliyet ev kadınlığı amelelik vallahi 15.16.sene çalışma hayatı olan biri olarak 5.senedir evdeyim böyle nankör iş görmedim bu ne len?
çok geçmiş olsun güzelim mide gribi mi? belirtileri ne bacım onun ben hiç duymadım en kısa zamanda düzelir inşallah.
beni bu ameliyatı olanlar anlar ancakkorkularımı yazdım hep inşallah hiç birini yaşamam ama ize dövme olayı yattı kafama netten güzel dövmeler buldum o noktaya geldimi yaptırırım inşallah memede ki gibi hiç iz kalmaz belli mi olur?
bak nlglpd hanım bu niki çok mu aradın diyen bir ben değilimşeydacım yaz sen sıralama önemli değil biz anlarız çok mersi canım :özelden mesajın rahatlattı beni
panterim cömert arkadaşım benim böyle mert insanları seviyorumbak hiç cimrilik yok sende köfte diyoruz hemen tamam diyorsun
çok mucukladım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?