• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın kızlar bir tesekkür edip haber veremedim son durumları :) herşey yolunda kontrol altında diyebiliriz iyiyim yani kısaca:) sonra uzunca yazacagım birkaç tane takipçim varda aslında tek olan :1: az daha çatlasın kendisinede selamlar :36::36:

ha haa gidip öldünç falan alma canım, ne gerek var, pişireceğin şeyi al yanına, götür nldglp'te pişiver:1: O pişirken iki sohbet edersiniz hem:1::1:

ben actifry yerine fırında yapıyom çoğu şeyi, mesela patatesi elma dilim şeklinde doğrayıp, 1 tatlı kaşığı zeytin yağla yağlayıp, baharatlayıp, tuzlayıp, atıyorum fırına, ohhhh miss oluyo. tepsinin altınada yağlı kağıt koyuyorum ki, patatesler servis kabına alınınca, kağıt hooop çöpe, tepsi tertemiz fırına :)) tam çalışan kadın işi oluyo :) hem temizlikle uğraşmıyom, hemde 450 tl cebimde kalıyo, yarın öbürgün botox için biriktiriyom:32:

Günaydın kızlar bir tesekkür edip haber veremedim son durumları :) herşey yolunda kontrol altında diyebiliriz iyiyim yani kısaca:) sonra uzunca yazacagım birkaç tane takipçim varda aslında tek olan :1: az daha çatlasın kendisinede selamlar :36::36:

bestecim, çok geçmiş olsun, hızlı bir iyileşme sürecin, istediğin gibi sonucun olsun inşallah. toparlan biraz da geyiğe gel ;)

panter değilmiş bak tuturamadım bestemelodi imiş :9: dikkat et kendine uzun uzun dinlen :29:

ha haa, her dakka prokart reklamı yapıyon ama, bak şu birbirinizi görememe mevzuu çok sinir bozucu söyliiim:23:

ha haa gidip öldünç falan alma canım, ne gerek var, pişireceğin şeyi al yanına, götür nldglp'te pişiver:1: O pişirken iki sohbet edersiniz hem:1::1:

ben actifry yerine fırında yapıyom çoğu şeyi, mesela patatesi elma dilim şeklinde doğrayıp, 1 tatlı kaşığı zeytin yağla yağlayıp, baharatlayıp, tuzlayıp, atıyorum fırına, ohhhh miss oluyo. tepsinin altınada yağlı kağıt koyuyorum ki, patatesler servis kabına alınınca, kağıt hooop çöpe, tepsi tertemiz fırına :)) tam çalışan kadın işi oluyo :) hem temizlikle uğraşmıyom, hemde 450 tl cebimde kalıyo, yarın öbürgün botox için biriktiriyom:32:

ya senin bu cimriliğin ne olacak bacım tekirdağın yarısından fazlası seninle kocanın anam 450.tl yi laf ediyon birde gel kalmaya diyorsun yemekte vermen sen :33:

Tesekkür ederim gelecegim tabi :) yazacak cok sey birikiyor :)
bestecim, çok geçmiş olsun, hızlı bir iyileşme sürecin, istediğin gibi sonucun olsun inşallah. toparlan biraz da geyiğe gel ;)

ha haa, her dakka prokart reklamı yapıyon ama, bak şu birbirinizi görememe mevzuu çok sinir bozucu söyliiim:23:

Künefeyle bütün ilişkilerimi birirdim her seferinde tartıyı fırlatıyor :1:

bak bu sözü unutma yedirmeyen jelesec ne olsun sana künefeyi :56::1: sende o boğaz varken zor dayanırsın künefeye :60::60: ameliyat sonrası şunu mu yesem bunu mu yesem diyen kimdi?:9:

ya senin bu cimriliğin ne olacak bacım tekirdağın yarısından fazlası seninle kocanın anam 450.tl yi laf ediyon birde gel kalmaya diyorsun yemekte vermen sen :33:

hahaa bana cimri diyen nankör kediye bak sen? nldglp'ten ödünç almayı planladığını hatırlatırımm:33:
ulennn demedik mi sana? yazlığa gel babalar gibi ağırlıcam seni diye? sen ne yaptın yan çizdin:20:
istanbula geldik, gel yemek ısmarlicam dedim. Temizliğe kadın geldi, bırakamam dedin:20:
bi daha geldim, gel bişiler yiyip içelim dedim, k.validen vardı (bu yıl ki ilk ziyaretiydi sanırım) onu zaten bırakamazdın:1:
kışlığa gel, ordan da seray14'e gideriz dedim, salladın durdun...

ulen gelmedin, bi gelsen sana actifrysız mutfakta nelerrr yapilabiliiii hepsini gösterecektim:32:

amman korktum bak yazacak çok şey birikmesi hiiiiç iyiye alamet değil :ssz: ogltkn kork bundan çok fena çok:18:

o da bizden desene :) o yüzden kanım kaynamış besteye, yoksa aynı doktora ameliyat olduğumuzdan değil yaneeee:33:

valla ben bizim gibi olandan ne diye korkiiiim. Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar!

hahaa bana cimri diyen nankör kediye bak sen? nldglp'ten ödünç almayı planladığını hatırlatırımm:33:
ulennn demedik mi sana? yazlığa gel babalar gibi ağırlıcam seni diye? sen ne yaptın yan çizdin:20:
istanbula geldik, gel yemek ısmarlicam dedim. Temizliğe kadın geldi, bırakamam dedin:20:
bi daha geldim, gel bişiler yiyip içelim dedim, k.validen vardı (bu yıl ki ilk ziyaretiydi sanırım) onu zaten bırakamazdın:1:
kışlığa gel, ordan da seray14'e gideriz dedim, salladın durdun...

ulen gelmedin, bi gelsen sana actifrysız mutfakta nelerrr yapilabiliiii hepsini gösterecektim:32:

doğrusun bak yalan yok yazdıklarında benim eşimde der nankörsün diye var demekki biraz:)

abi sürekli kaynana bende imiş baksana ilk ziyareti unuttum sen yazınca aklıma geldi, gör gözüm gönlüm nasıl tok yemek sözün baki kalsın ameliyat sonrası develiden kebap söylersin yeriz:1: bütün engelleri aşıp geleceğim söz senin minik sıpaların telde sesleri geldi aklıma dur birdaha düşüneyim gelip kalma mevzusunu :30:

ha haa, bu konuyu düşün hakikaten :)
çünkü bizim ev sürekli öyle...sürekli bi gürültü var :)) iki minik kahraman, iki tatlı sıpa sürekli boğuşma halinde :))
telefonda sordum ya onlara "jelesec teyzeniz soruyor, çocukların neden bağırıyor" diye, neden bağırıyorsunuz dedim ya?
o anki yüz ifadelerini görmen lazım dı? durdular "neden bağrıyoz la biz??" modunda bakıştılar haa haaa
bence kendileri de bilmiyolar neden yaptıklarını :))

Son düzenleme:
ha haa, bu konuyu düşün hakikaten :)
çünkü bizim ev sürekli öyle...sürekli bi gürültü var :)) iki minik kahraman, iki tatlı sıpa sürekli boğuşma halinde :))
telefonda sordum ya onlara "jelesec teyzeniz soruyor, çocukların neden bağırıyor" diye, neden bağırıyorsunuz dedim ya?
o anki yüz ifadelerini görmen lazım dı? durdular "neden bağrıyo la biz??" modunda bakıştılar haa haaa

ay canlarım benim bırak tepinsin oynasınlar mutlu çocuk onlar:nazar: artık bilemem benimki de katıldı mı ne olur evin hali bir düşün? 3.erkek amman tekirdağdan sürerler seni:6: keşke yanlarında olsaydım ya tüh o şaşkın ördek bakışları çocukların çok hoşuma gidiyor :9:

nlglpde ve panter hanımlar nerelerdesiniz bakim ? uyanın uyanın öğlen oldu :32:

panter öğle yemeğine yetiştirmek için çiğköfte yoğuruyodur, elinin hamuruyla klavyeye dokunamıyodur :))

nldglp, yolculuk demişti, nereye gitti kimibilir yine? amma gezenti yahu, şşşittt duymasın diye arkasından konuştuğumu:30:

panter öğle yemeğine yetiştirmek için çiğköfte yoğuruyodur, elinin hamuruyla klavyeye dokunamıyodur :))

nldglp, yolculuk demişti, nereye gitti kimibilir yine? amma gezenti yahu, şşşittt duymasın diye arkasından konuştuğumu:30:

güya ünüversite mezunusun bacım ya :ssz:çğköfte yoğrulmuş geliyor bayilere :23: öğren hep hafiyelik olmaz biraz geliştir kendini:33: nlglpd..hastane hastane dolaşıp kendine arkadaş topluyordur o:37: hiç arkadaşı yok biliyon

Son düzenleme:
Back