Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın kızlar bir tesekkür edip haber veremedim son durumları :) herşey yolunda kontrol altında diyebiliriz iyiyim yani kısaca:) sonra uzunca yazacagım birkaç tane takipçim varda aslında tek olan az daha çatlasın kendisinede selamlar

ha haa gidip öldünç falan alma canım, ne gerek var, pişireceğin şeyi al yanına, götür nldglp'te pişiver O pişirken iki sohbet edersiniz hem

ben actifry yerine fırında yapıyom çoğu şeyi, mesela patatesi elma dilim şeklinde doğrayıp, 1 tatlı kaşığı zeytin yağla yağlayıp, baharatlayıp, tuzlayıp, atıyorum fırına, ohhhh miss oluyo. tepsinin altınada yağlı kağıt koyuyorum ki, patatesler servis kabına alınınca, kağıt hooop çöpe, tepsi tertemiz fırına :)) tam çalışan kadın işi oluyo :) hem temizlikle uğraşmıyom, hemde 450 tl cebimde kalıyo, yarın öbürgün botox için biriktiriyom

bestecim, çok geçmiş olsun, hızlı bir iyileşme sürecin, istediğin gibi sonucun olsun inşallah. toparlan biraz da geyiğe gel

panter değilmiş bak tuturamadım bestemelodi imiş dikkat et kendine uzun uzun dinlen

ha haa, her dakka prokart reklamı yapıyon ama, bak şu birbirinizi görememe mevzuu çok sinir bozucu söyliiim

ya senin bu cimriliğin ne olacak bacım tekirdağın yarısından fazlası seninle kocanın anam 450.tl yi laf ediyon birde gel kalmaya diyorsun yemekte vermen sen

Tesekkür ederim gelecegim tabi :) yazacak cok sey birikiyor :)

Künefeyle bütün ilişkilerimi birirdim her seferinde tartıyı fırlatıyor

bak bu sözü unutma yedirmeyen jelesec ne olsun sana künefeyi sende o boğaz varken zor dayanırsın künefeye ameliyat sonrası şunu mu yesem bunu mu yesem diyen kimdi?

ya senin bu cimriliğin ne olacak bacım tekirdağın yarısından fazlası seninle kocanın anam 450.tl yi laf ediyon birde gel kalmaya diyorsun yemekte vermen sen

hahaa bana cimri diyen nankör kediye bak sen? nldglp'ten ödünç almayı planladığını hatırlatırımm
ulennn demedik mi sana? yazlığa gel babalar gibi ağırlıcam seni diye? sen ne yaptın yan çizdin
istanbula geldik, gel yemek ısmarlicam dedim. Temizliğe kadın geldi, bırakamam dedin
bi daha geldim, gel bişiler yiyip içelim dedim, k.validen vardı (bu yıl ki ilk ziyaretiydi sanırım) onu zaten bırakamazdın
kışlığa gel, ordan da seray14'e gideriz dedim, salladın durdun...

ulen gelmedin, bi gelsen sana actifrysız mutfakta nelerrr yapilabiliiii hepsini gösterecektim

amman korktum bak yazacak çok şey birikmesi hiiiiç iyiye alamet değil ogltkn kork bundan çok fena çok:18:

o da bizden desene :) o yüzden kanım kaynamış besteye, yoksa aynı doktora ameliyat olduğumuzdan değil yaneeee

valla ben bizim gibi olandan ne diye korkiiiim. Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar!

doğrusun bak yalan yok yazdıklarında benim eşimde der nankörsün diye var demekki biraz:)

abi sürekli kaynana bende imiş baksana ilk ziyareti unuttum sen yazınca aklıma geldi, gör gözüm gönlüm nasıl tok yemek sözün baki kalsın ameliyat sonrası develiden kebap söylersin yeriz bütün engelleri aşıp geleceğim söz senin minik sıpaların telde sesleri geldi aklıma dur birdaha düşüneyim gelip kalma mevzusunu

ha haa, bu konuyu düşün hakikaten :)
çünkü bizim ev sürekli öyle...sürekli bi gürültü var :)) iki minik kahraman, iki tatlı sıpa sürekli boğuşma halinde :))
telefonda sordum ya onlara "jelesec teyzeniz soruyor, çocukların neden bağırıyor" diye, neden bağırıyorsunuz dedim ya?
o anki yüz ifadelerini görmen lazım dı? durdular "neden bağrıyoz la biz??" modunda bakıştılar haa haaa
bence kendileri de bilmiyolar neden yaptıklarını :))

Son düzenleme:

ay canlarım benim bırak tepinsin oynasınlar mutlu çocuk onlar artık bilemem benimki de katıldı mı ne olur evin hali bir düşün? 3.erkek amman tekirdağdan sürerler seni keşke yanlarında olsaydım ya tüh o şaşkın ördek bakışları çocukların çok hoşuma gidiyor

nlglpde ve panter hanımlar nerelerdesiniz bakim ? uyanın uyanın öğlen oldu

panter öğle yemeğine yetiştirmek için çiğköfte yoğuruyodur, elinin hamuruyla klavyeye dokunamıyodur :))

nldglp, yolculuk demişti, nereye gitti kimibilir yine? amma gezenti yahu, şşşittt duymasın diye arkasından konuştuğumu

güya ünüversite mezunusun bacım ya çğköfte yoğrulmuş geliyor bayilere öğren hep hafiyelik olmaz biraz geliştir kendini nlglpd..hastane hastane dolaşıp kendine arkadaş topluyordur o hiç arkadaşı yok biliyon

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…