panterim günaydın
panterim günaydın
panter değilmiş bak tuturamadım bestemelodi imişdikkat et kendine uzun uzun dinlen
Bence Yanıldın
Günaydın kızlar bir tesekkür edip haber veremedim son durumları :) herşey yolunda kontrol altında diyebiliriz iyiyim yani kısaca:) sonra uzunca yazacagım birkaç tane takipçim varda aslında tek olanaz daha çatlasın kendisinede selamlar
panter değilmiş bak tuturamadım bestemelodi imişdikkat et kendine uzun uzun dinlen
ha haa gidip öldünç falan alma canım, ne gerek var, pişireceğin şeyi al yanına, götür nldglp'te pişiverO pişirken iki sohbet edersiniz hem
ben actifry yerine fırında yapıyom çoğu şeyi, mesela patatesi elma dilim şeklinde doğrayıp, 1 tatlı kaşığı zeytin yağla yağlayıp, baharatlayıp, tuzlayıp, atıyorum fırına, ohhhh miss oluyo. tepsinin altınada yağlı kağıt koyuyorum ki, patatesler servis kabına alınınca, kağıt hooop çöpe, tepsi tertemiz fırına :)) tam çalışan kadın işi oluyo :) hem temizlikle uğraşmıyom, hemde 450 tl cebimde kalıyo, yarın öbürgün botox için biriktiriyom
Künefeyle bütün ilişkilerimi birirdim her seferinde tartıyı fırlatıyorya bu ameliyatı olanlar bi havaları giriyorlar hemen özgüven tavan yapıyorşımarık seni :100: künefe göndereyim mi
bestecim, çok geçmiş olsun, hızlı bir iyileşme sürecin, istediğin gibi sonucun olsun inşallah. toparlan biraz da geyiğe gel
ha haa, her dakka prokart reklamı yapıyon ama, bak şu birbirinizi görememe mevzuu çok sinir bozucu söyliiim
Künefeyle bütün ilişkilerimi birirdim her seferinde tartıyı fırlatıyor
Tesekkür ederim gelecegim tabi :) yazacak cok sey birikiyor :)
ya senin bu cimriliğin ne olacak bacım tekirdağın yarısından fazlası seninle kocanın anam 450.tl yi laf ediyon birde gel kalmaya diyorsun yemekte vermen sen
amman korktum bak yazacak çok şey birikmesi hiiiiç iyiye alamet değilogltkn kork bundan çok fena çok:18:
hahaa bana cimri diyen nankör kediye bak sen? nldglp'ten ödünç almayı planladığını hatırlatırımm
ulennn demedik mi sana? yazlığa gel babalar gibi ağırlıcam seni diye? sen ne yaptın yan çizdin
istanbula geldik, gel yemek ısmarlicam dedim. Temizliğe kadın geldi, bırakamam dedin
bi daha geldim, gel bişiler yiyip içelim dedim, k.validen vardı (bu yıl ki ilk ziyaretiydi sanırım) onu zaten bırakamazdın
kışlığa gel, ordan da seray14'e gideriz dedim, salladın durdun...
ulen gelmedin, bi gelsen sana actifrysız mutfakta nelerrr yapilabiliiii hepsini gösterecektim
ha haa, bu konuyu düşün hakikaten :)
çünkü bizim ev sürekli öyle...sürekli bi gürültü var :)) iki minik kahraman, iki tatlı sıpa sürekli boğuşma halinde :))
telefonda sordum ya onlara "jelesec teyzeniz soruyor, çocukların neden bağırıyor" diye, neden bağırıyorsunuz dedim ya?
o anki yüz ifadelerini görmen lazım dı? durdular "neden bağrıyo la biz??" modunda bakıştılar haa haaa
panter öğle yemeğine yetiştirmek için çiğköfte yoğuruyodur, elinin hamuruyla klavyeye dokunamıyodur :))
nldglp, yolculuk demişti, nereye gitti kimibilir yine? amma gezenti yahu, şşşittt duymasın diye arkasından konuştuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?