• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hatta kimdi senin doktorun?

şekerim benim doktorum. DOÇ. DR. ERCAN KARACAOĞLU

neden büyük yazdın dersen, jelesec için:52: o böyle doktor isimlerinin sık sık yazılmasına ve doktorların gereksiz yere övülmesine "kıl" oluyor ya işte o yüzden:52:

eee sen kime olmuştun? yoksa burbur furfura mı:32:

neden büyük yazdın dersen, jelesec için:52: o böyle doktor isimlerinin sık sık yazılmasına ve doktorların gereksiz yere övülmesine "kıl" oluyor ya işte o yüzden:52:

AAA:53: aynı doktoramı olmuşuz? Bak sen şimdi!!!

burfur furfurmu? o kim doktor mu? dalgamı geçiyon bacım bizle :ssz: vallahi kıl oluyorum hele 3.5.başlık açıp yine doktoru için kullananlara tam kılım:25:

ooooğğğğğğğ, yoooooooooğğğğğğ:52:
yoksa sen benim yıllar önce kaybettiğim kız kardeşim misin?

ya bizde amma geyiğe meraklıymışız kızlar 70.sayfa olmuşuz 3.binleri görürmü bilemem her an banlanabilir topik:9:benim pro üyelikte kurtarmaz vallah:18::19:i

Tamam o vakit. Ben gideyim, zira uykum ziyadesiyle teşrif etmiş bulunmakta. Sizlere en hayırlı geceleri, en bol sohbetleri, en engin tıbbi bilgileri diler, gözlerinizden öper, yarın sizi sabah 8'de topikte beklerim.:32:

Tamam o vakit. Ben gideyim, zira uykum ziyadesiyle teşrif etmiş bulunmakta. Sizlere en hayırlı geceleri, en bol sohbetleri, en engin tıbbi bilgileri diler, gözlerinizden öper, yarın sizi sabah 8'de topikte beklerim.:32:

öptüm canım rüyanda benim memeleri gör :30::9:

Hadi bakalım KGY,KGK. Ben de yolcudur abbas ,bağlasan durmaz diyerek öpüyolum hepinizi iyi geceler...

günaydın güzeller,
evrak dolu masa toplarlandı, kahveler içildi. Haberler okundu, sırada can dostlarımla sohbet var:16:

günaydın güzeller,
evrak dolu masa toplarlandı, kahveler içildi. Haberler okundu, sırada can dostlarımla sohbet var:16:

günaydın sevgili dost :16: bende miniği gönderdim büyük minik uykuda kahvemi içtim alışveriş sitelerine baktım hergün yeni kampanya giriyorlar ne var ne yok diye anam ne göreyim bizim nlğlpdnin tefal pişiricisi hım dedim alayım şundan çok methediyor arkadaş , fiyat 485 tl bu ne lan dedim çok para çok :ssz: bana yakın nasılsa nlglpde gider alırım borç pişirir veririm :1: nlglpdenin kadınını ayarladım pahalı biraz amma neyse çok merak ettim iyi yapmazsa bizimkinden alırım parayı:23:

Son düzenleme:
Back