• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yarın mürüvvet gelio bırak o yapsın)

ooooooo efendim kimler teşrif etmiş böyle :8: nereleri gezdin hastane pastane arkadaş ziyareti topladın mı arkadaş hemen koy sepete:24::9:

mürveti salıya attım bacım işim var onları halledeceğim :29:

Ehhh ogltkn çok geziyorum ha...alacağın olsun:)

Kızlar bu arada bugün sabah 6 dan beri ayaktayım.8 e kadar ütü.sonra banyo sonra 2 arkadaşım geldi ayaküstü kahve ve hemen lise grubumla K.köy MODA çay bahçesi toplanma.Sonrasında k.köy gezme kıyafet ve takı alışverişi,sonra yemek molası,ev,tekrar akşam yemek kahve k.k .....şu anda köpişler gezmeye...gelirim birazdan.:34:

yalan mı yazmış kızcağız zoruna mı gitti aney :9:çok geziyon tabi araba altında daya sırtını kocaya oh hayat sana güzel:ssz: maşallah Allah daha çok versin gözümüz yok sende arkadaş çok galiba birazını bana ver kardeş payı yapalım:60::60:

köpeklerini lütfen ataşehir caddelerinde işetme oralarda geziniyoruz ayıp oluyor nlglpd:51:

5.tl mi? bodrumdaki lahmacun işine dönmüş 25 tl.ye satıyormuş bir işletme vallahi burada tatlıses 5.tl sait usta 3.tl.komagene 3.tl...nasıl pis boğazım hepsinin fiyatları aklımda :51:
ne yazdı özelden mesleğini sen bana yazıver yalansa söyleyeyim hemen sana :1: alo tekirdağlı enişteye olan söz hala tutulmadı anam hani 1.kasa köpüklü?:7:

ay gözümden yaş aktı yine size gülmekten....jelesec sen çok yaşa emi..

bu arada her türlü lahmacun, künefe fiyatı ile, hangi karın germe ne kadar, yağ aldırma kaç para hakimsin bakıyorummm:33:

:9::9:cok fenasın he:9::9:az degilsin sen:16:

pantercim lütfen işine özen göster sektörü rakiplerini takip et:21: ha zamanın yoksa ben seve seve senin için takip ederim:29: hafta da 1.kg çiğ köfte okeyleşiriz

vallahi fenayım bacım ayıptır yazması millet biraz çekinir :51:

panteriçem, dikkat et buna, tersi çok pistir:9:

yalan mı yazmış kızcağız zoruna mı gitti aney :9:çok geziyon tabi araba altında daya sırtını kocaya oh hayat sana güzel:ssz: maşallah Allah daha çok versin gözümüz yok sende arkadaş çok galiba birazını bana ver kardeş payı yapalım:60::60:

hayat sana güzel değil de, hayat paylaşınca güzel diyosun yaniii:9:

ay gözümden yaş aktı yine size gülmekten....jelesec sen çok yaşa emi..

bu arada her türlü lahmacun, künefe fiyatı ile, hangi karın germe ne kadar, yağ aldırma kaç para hakimsin bakıyorummm:33:

gül gül arkadaşım yoksa bu hayat çekilmez:ssz: hergün parti havasında olamıyoruz malum çocuk,eş, dünya sorumluluğumuz var :29: iki takılıp burada gülüyoruz işte

vallahi biliyorum gerçi karın germe fiyatlarını alalı doktorlardan çok oldu amma çok değişmemiştir :51:

Günaydınlar millet :3: sabah işleri yapıldı mı? ben kahvemi içtim çok sevdiğim kankamla telde dertleştim:29: güne başladım herkese bol geyikli birgün diliyorum:16:

ben şimdi gidiyorum geleceğim

Son düzenleme:
tünaydın kızlar sabah işleri yapıldı .. dükkan adam edildi...
ve şimdi net keyfi:ssz:

pantercim lütfen işine özen göster sektörü rakiplerini takip et:21: ha zamanın yoksa ben seve seve senin için takip ederim:29: hafta da 1.kg çiğ köfte okeyleşiriz

vallahi fenayım bacım ayıptır yazması millet biraz çekinir :51:
:27:gözüm hep üstlerinde zaten:1:köfte helal hoş olsun ne demek canım benim:13: köfte ile mi korkutacaksın beni:48:
aman dişli olmak gerekiyor zaten yoksa her daim üstüne çıkmaya çalışır bu insan oglu:23:
Yavrularıma söz yook jelesec ablaa;) Onlar benim canlarıım
ne güzel ya resimde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bende var bir aslan parçası :16::16:
panteriçem, dikkat et buna, tersi çok pistir:9:

ayagını denk al diyorsun yani:18:

hayat sana güzel değil de, hayat paylaşınca güzel diyosun yaniii:9:
:16:tuttum bunu:16:

tünaydın güzeller,
ancak geldim bugün...gerçi bi ara gelir gibi oldum ama çıkmam gerekti hemen..

jelesecim gelmiş, panteriçem de gelmiş, bugün ben temiz topiğe kondum :)) ohhh sefam olsun..
nldglp'cim, sana da iyi gezmeler bebeeeemm:54:

selam güzellerrrrr bu ara ugrayamadim kizim nezle grip ne arasaniz var birde mide gribi varmis kizim ondan olmus ilk defa duyuyorummm
gelelim bana karnim dikislerin oldugu yer kizarmis etler birbirine kayniyorheralllll
biliyorum jelesec heyacanlisin inanki bir hafta bende evdekileri kirdim gecirmistim amaliyat 5 saat sürmüs eeeee ben uyanirken ne diyormusum
daha yeni yattim hemen niye uyandiriyorlarrrr kesin karnimi bastan savma yaptilarrrrr esim anlatiyor evdeki cocuklar gülüyor ben disarda öldüm kadin daha yatasivar diyor
seninki nasil nldglp dikislerin nasil bacummm nikini yazarken bunca harfi niye topladin diye düsünmeden edemedimmmm

ben yokum herkes arazi:10: nerede bu millet nerede bu devlet:9:

ben yazlık kaldır kışlık çıkar işleri ile meşgulüm bıktım hersene aynı şeyler :ssz: miniğin ufalanlarını kaldır dünya meşguliyet ev kadınlığı amelelik vallahi 15.16.sene çalışma hayatı olan biri olarak 5.senedir evdeyim böyle nankör iş görmedim bu ne len?

selam güzellerrrrr bu ara ugrayamadim kizim nezle grip ne arasaniz var birde mide gribi varmis kizim ondan olmus ilk defa duyuyorummm
gelelim bana karnim dikislerin oldugu yer kizarmis etler birbirine kayniyorheralllll
biliyorum jelesec heyacanlisin inanki bir hafta bende evdekileri kirdim gecirmistim amaliyat 5 saat sürmüs eeeee ben uyanirken ne diyormusum
daha yeni yattim hemen niye uyandiriyorlarrrr kesin karnimi bastan savma yaptilarrrrr esim anlatiyor evdeki cocuklar gülüyor ben disarda öldüm kadin daha yatasivar diyor
seninki nasil nldglp dikislerin nasil bacummm nikini yazarken bunca harfi niye topladin diye düsünmeden edemedimmmm

çok geçmiş olsun güzelim mide gribi mi? belirtileri ne bacım onun ben hiç duymadım en kısa zamanda düzelir inşallah.

beni bu ameliyatı olanlar anlar ancak :29:korkularımı yazdım hep inşallah hiç birini yaşamam ama ize dövme olayı yattı kafama netten güzel dövmeler buldum o noktaya geldimi yaptırırım :34:inşallah memede ki gibi hiç iz kalmaz belli mi olur?

bak nlglpd hanım bu niki çok mu aradın diyen bir ben değilim:1: şeydacım yaz sen sıralama önemli değil biz anlarız :29:çok mersi canım :özelden mesajın rahatlattı beni:16:

panterim cömert arkadaşım benim böyle mert insanları seviyorum:16: bak hiç cimrilik yok sende köfte diyoruz hemen tamam diyorsun :29:

çok mucukladım seni:54:

ya bu başlığı açan arkadaş nerelerde niye yok ortalarda elindeki telle girip 2.yazsın bi zahmet :ssz:

bu arada yazmadan duramam benden sonra pro kart satışlarına talep artmış hangi topige baksak başvuru yapacağım yazısı var.... jelesec almış bizde alalım diyorlar galiba:)))) alın alın kızlar 10.dakika beklemeden mesaj yazmak bile yetiyor vallahi

Son düzenleme:

seydacım geçmiş olsun canım.
ben nelegelepe diyorum arkadaşa, çok da kolay geliyo bana. Halbuki çok daha fazla karakter yazmış oluyorum:9:

ben yokum herkes arazi:10: nerede bu millet nerede bu devlet:9:

ben yazlık kaldır kışlık çıkar işleri ile meşgulüm bıktım hersene aynı şeyler :ssz: miniğin ufalanlarını kaldır dünya meşguliyet ev kadınlığı amelelik vallahi 15.16.sene çalışma hayatı olan biri olarak 5.senedir evdeyim böyle nankör iş görmedim bu ne len?

bebeyyiiim, işte o çalışma hayatı icinde dim dik duran, işinin layıkıylan yapan bir iş kadınıyım ben. Ne sandın? Toplantıları bitirdim, talimatları verdim, raporları okudum, artık seninim:1:
sana gönderdiğim linki dinledin mi?

çok geçmiş olsun güzelim mide gribi mi? belirtileri ne bacım onun ben hiç duymadım en kısa zamanda düzelir inşallah.

beni bu ameliyatı olanlar anlar ancak :29:korkularımı yazdım hep inşallah hiç birini yaşamam ama ize dövme olayı yattı kafama netten güzel dövmeler buldum o noktaya geldimi yaptırırım :34:inşallah memede ki gibi hiç iz kalmaz belli mi olur?

bak nlglpd hanım bu niki çok mu aradın diyen bir ben değilim:1: şeydacım yaz sen sıralama önemli değil biz anlarız :29:çok mersi canım :özelden mesajın rahatlattı beni:16:

dövme mi? bak gör sende hiiççç gerek kalmicak. Mübarek insan, öyle bi tene sahipsin ki, bi zamanlarki visitors gibi yenileniveriyor tenin.

ogltkne bacı böyle alıntılıyon ben nassi alıntı yapıp cevap yazacağım ?karışıyor ben yazarken neyse burada yazayım karın izi meme de ki gibi olmuyor bacım baktım kaç kişiye sanki daha farklı ne bileyim yaşayıp göreceğim:34: gerek kalırsa dövme yaptırırım bacım çalış çalış sakın işten ayrılayım deme kafayı yersin ben dinlenip geri dönerim diye ayrıldım hop çocuk isteği depreşti hamile kal doğur evde kaldım:ssz:

adem güneşi dinledim iş yaparken adam aynen benim gibi düşünüyor

Son düzenleme:
Back