Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahah bizim çetenin adı bundan böyle Nlglpdede ve saz arkadaşları![]()
Allah kem gözlerden korusun bu çeteyi![]()
ben geldimmmmm kızlar... gittim kontrolümü oldum da geldim...
bestemelodi, seni gördüm ama son anda.... yetişemedim sana... nldgnlp seni de gözlerim aradı.....
lopezim sana kolaylıklar dilerim canım... umarım çok kolay atlatırsın.
eeeee napiyonuz kızlarrr yine mi uyuyonuz...
bende baktım durdum etrafa kimse varmı diye :) kısmet aslında gelirken ararım seni diye düşünmüştüm ama acil eve dönmem gereken bir durum oluştu birdahaki sefere inşallah![]()
evet canım biraz sıkıntılı gibiydin.... neyse kısmet![]()
geçmiş sayfaları okuyamıyorum malesef arkamdan dedikodu yaptıysanız lütfen kopyalayıp özelime mesaj yollayınben yakalamayım
jelo kesin atıp tutmuştur yine arkamdan
![]()
hayde saz arkadaşlarım ben zurnamla buradayımzırt dediği yerden
DD
![]()
yok canım sıkıntılı değildim aslında keyfim tam yerindeydi sağlık durumum oldukça iyiye gidiyoracele çıkayım derdindeydim ondan öyle gelmiştir sana
sen ne naptın nasıl geçti kontrol ben çıkarken 2 hastası bekliyordu hatta ben önden torpille görüştüm hemen
![]()
Zurna en sevdiğim çalgıdır![]()
benim de.... eeee ilk konseri ne vakit veriyozbu arada solist ortalıkta görünmüyo nldgnlp nirdesinnnnnn
neredesin assolist
konseri benim ameliyat odasında verin
bana da moral olur
![]()
neredesin assolist
konseri benim ameliyat odasında verin
bana da moral olur
![]()
Şekerim gitarımla gelip,serenatla göndereceğim seni ameliyathaneye![]()
Şekerim gitarımla gelip,serenatla göndereceğim seni ameliyathaneye![]()
ayol ameliyat sonrası doktor yeterince moral veriyo zaten... morale ihtiyacın olmaz hayatım. ama biz konseri yinede orda veririz maksat eğlenelim bi arada. hem benim partiye de gelmediniz geleydiniz bi posta da orda eğlenirdik.
Bacum jelesec,ne zaman gideceksin randevuya