• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hahahahahah bizim çetenin adı bundan böyle Nlglpdede ve saz arkadaşları :64::66::62:

Allah kem gözlerden korusun bu çeteyi :nazar::1::1::1:

ben geldimmmmm kızlar... gittim kontrolümü oldum da geldim...
bestemelodi, seni gördüm ama son anda.... yetişemedim sana... nldgnlp seni de gözlerim aradı.....
lopezim sana kolaylıklar dilerim canım... umarım çok kolay atlatırsın.

eeeee napiyonuz kızlarrr yine mi uyuyonuz...

bende baktım durdum etrafa kimse varmı diye :) kısmet aslında gelirken ararım seni diye düşünmüştüm ama acil eve dönmem gereken bir durum oluştu birdahaki sefere inşallah :16:

geçmiş sayfaları okuyamıyorum malesef arkamdan dedikodu yaptıysanız lütfen kopyalayıp özelime mesaj yollayın :37: ben yakalamayım:33: jelo kesin atıp tutmuştur yine arkamdan :35:

evet canım biraz sıkıntılı gibiydin.... neyse kısmet :D

yok canım sıkıntılı değildim aslında keyfim tam yerindeydi sağlık durumum oldukça iyiye gidiyor :nazar: acele çıkayım derdindeydim ondan öyle gelmiştir sana :61: sen ne naptın nasıl geçti kontrol ben çıkarken 2 hastası bekliyordu hatta ben önden torpille görüştüm hemen :1:

geçmiş sayfaları okuyamıyorum malesef arkamdan dedikodu yaptıysanız lütfen kopyalayıp özelime mesaj yollayın :37: ben yakalamayım:33: jelo kesin atıp tutmuştur yine arkamdan :35:

jelo olmasa haliniz duman kimle uğraşırdınız bilemiyorum :19: amma çok seviyorsunuz beni yahu :23::23::23:

dedikodu ben hiiiiiç yapmam! bilirsin sevmem sen telde bana yapınca bile aman boşver nlglpdede öyle ne yapalım idare deceğiz diyorum :1::1::1:

Son düzenleme:
yok canım sıkıntılı değildim aslında keyfim tam yerindeydi sağlık durumum oldukça iyiye gidiyor :nazar: acele çıkayım derdindeydim ondan öyle gelmiştir sana :61: sen ne naptın nasıl geçti kontrol ben çıkarken 2 hastası bekliyordu hatta ben önden torpille görüştüm hemen :1:

hımmm sanırım ondan ben öle sandım... seni torpilli seniiiiiiiii.....
gittim görüştüm herşey yolunda herşey güzel.... doktor beyle sohbet ettik biraz... salı günü tekrar çağırdı dikişleri almak için.

:27: neredesin assolist :27: konseri benim ameliyat odasında verin :24: bana da moral olur :32:

ayol ameliyat sonrası doktor yeterince moral veriyo zaten... morale ihtiyacın olmaz hayatım. ama biz konseri yinede orda veririz maksat eğlenelim bi arada. hem benim partiye de gelmediniz geleydiniz bi posta da orda eğlenirdik.

Şekerim gitarımla gelip,serenatla göndereceğim seni ameliyathaneye:24:

Kasma (Yalın) - YouTube önden bunla hoplayıp zıplayalım ama

ayol ameliyat sonrası doktor yeterince moral veriyo zaten... morale ihtiyacın olmaz hayatım. ama biz konseri yinede orda veririz maksat eğlenelim bi arada. hem benim partiye de gelmediniz geleydiniz bi posta da orda eğlenirdik.

kız ben çok kapris yaptım ameliyat sonrası erbeye ( lopez kulakların çınlasın ) adam resmen illallah etmişti :ssz: senin partiye diğer estetik ameliyatında katılırım kesin:9: lahmacun partisi yaparız :52:

Bacum jelesec,ne zaman gideceksin randevuya

bugün bildiğin gibi ameliyat yeri detaylı incelendi şimdi sonucu endokrin doktoru inceleyecek onlar bana tamam demeleri lazım bacım ama sorun yok yani :nazar:herşey iyi tümör falan kalmadı temizlendi :34: önümüzde ki ay ortası son haftası gibi inşallah

Back