• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bugün bildiğin gibi ameliyat yeri detaylı incelendi şimdi sonucu endokrin doktoru inceleyecek onlar bana tamam demeleri lazım bacım ama sorun yok yani :nazar:herşey iyi tümör falan kalmadı temizlendi :34: önümüzde ki ay ortası son haftası gibi inşallah

Ayy hadi inşallahh:)) karın germe topiğinden çıkmayız artık :34:

bugün bildiğin gibi ameliyat yeri detaylı incelendi şimdi sonucu endokrin doktoru inceleyecek onlar bana tamam demeleri lazım bacım ama sorun yok yani :nazar:herşey iyi tümör falan kalmadı temizlendi :34: önümüzde ki ay ortası son haftası gibi inşallah

herşeyin iyi olmasına sevindim. hadi bekliyoruz dört gözle...

Bu arada ameliyatında benden ne istersin mikserlenkim? elmalı,kek,arası muhallebili kurabiye,pelit pasta,künefe....

Ayy hadi inşallahh:)) karın germe topiğinden çıkmayız artık :34:

yok bebem ben bu topikten başka yere gitmem:16: diğer başlığa da takılmam da anladın sen onu o yüzden takılıyorum :9:

hayırlısı olsun çok heveslenmek istemiyorum diğer sefer bana koymuştu araya sağlık sorunu da girince

Süpersin ya :16: alaaddinin lambasında ki dev gibi dile benden ne dilersen gibi oldu :1: gönlünden ne geçerse bebem :29:

Ay hepsini alır,hepsini yaparım ben sen meraklanma bebişim:21: Bu gece de içim pek bi kıpır kıpır noolduysa:35: iyilik timsali bir halim var.Keyfim pek gıcır:62::66::118::122:

Ay hepsini alır,hepsini yaparım ben sen meraklanma bebişim:21: Bu gece de içim pek bi kıpır kıpır noolduysa:35: iyilik timsali bir halim var.Keyfim pek gıcır:62::66::118::122:

Niye loooo :26::26::26: ne oldikine :44::44::44:

hayırdır yat mı aldınız yoksa nazik arkadaşım :1::9::8:

yok bebem ben bu topikten başka yere gitmem:16: diğer başlığa da takılmam da anladın sen onu o yüzden takılıyorum :9:

hayırlısı olsun çok heveslenmek istemiyorum diğer sefer bana koymuştu araya sağlık sorunu da girince
evet gitme başka topiğe.... yerimiz yurdumuzdan kopmayak :D
Zayıflatan profiterol:60:
evet ben de istiyom zayıflatan profiterol.... hem yiyim bol bol hem zayıfliyim....
Lina gıı hangi ara gelio kaynana:23:
ay bi ihtimal gitme durumları var... kesinleşince söliycim. kesinleşmeden sölemiyom ki nazara gelir vaz geçerler mazaallah....
Link atarız buraya, gelirsin hoop oraya:10:

yok yok gitmeyin burda kalın

oooo süpermiş :D kesin geliyorum kaçıramam mamaları.... hemi de konseri.... Allah bozmasın bu halini...
Sağol linakcım :21: bu forumdan tanıdığım arkadaşlarımın da dua ve destekleriyle atlattım o tatsız tuzsuz sıkıntılı günleri :34:

inşallah hayırlısı canım

birdaha tekrarlamasın inşaallah.....

evet ben de istiyom zayıflatan profiterol.... hem yiyim bol bol hem zayıfliyim....

ay bi ihtimal gitme durumları var... kesinleşince söliycim. kesinleşmeden sölemiyom ki nazara gelir vaz geçerler mazaallah....

Ben buradayım linacım :29: karın germe topiğini ezbere biliyorum son 30.sayfa hariç :34: ben süreç resim falan merak ederken çok takılmıştım ama gerek kalmadı doktorumuzun aynı olduğu çok kişi karın oldu canlı gördüm o yüzden araştırma soruşturma bitti bende :21:

Bi yere gitmem :19:

Ben buradayım linacım :29: karın germe topiğini ezbere biliyorum son 30.sayfa hariç :34: ben süreç resim falan merak ederken çok takılmıştım ama gerek kalmadı doktorumuzun aynı olduğu çok kişi karın oldu canlı gördüm o yüzden araştırma soruşturma bitti bende :21:

hah şöyle ya.... gerek yok canlısını görmüşün zate. ben de gördüm bitane süppperdi.... doktor her gördüğünde aklımı çelmeye çalışıyo. ama bebek yapmazsan diye de ekliyo. e benim bebe geçen bana dedi ki anne bize bi kardeş yap baya ara verdin kardeş yapma işine.... baskı var üzerimde.. ondan ötürü beklemede...

aferin loo neler de öğrenmiş bu linak? çoklu alıntılar malıntılar:46:

Karnımda yolculuk bilem yapabilirsin yanı.O derece öğrendin kıvrımını mıvrımını:52:

hah şöyle ya.... gerek yok canlısını görmüşün zate. ben de gördüm bitane süppperdi.... doktor her gördüğünde aklımı çelmeye çalışıyo. ama bebek yapmazsan diye de ekliyo. e benim bebe geçen bana dedi ki anne bize bi kardeş yap baya ara verdin kardeş yapma işine.... baskı var üzerimde.. ondan ötürü beklemede...

linacım ben çocuk çok seviyorum :emir_bebek: evet zor önceliğin hep yavrular ama seviyorum :16:ama minik halleri beni yüreğimden yakalıyor :34: ben amanda hepsine eşit iyi gelecek sağlayayım derdine yapmıyorum artık finiş ama sen istiyorsan yap sevelim:16:

Back