• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hah şöyle ya.... gerek yok canlısını görmüşün zate. ben de gördüm bitane süppperdi.... doktor her gördüğünde aklımı çelmeye çalışıyo. ama bebek yapmazsan diye de ekliyo. e benim bebe geçen bana dedi ki anne bize bi kardeş yap baya ara verdin kardeş yapma işine.... baskı var üzerimde.. ondan ötürü beklemede...

Ay senin kesin niyetin var Linak.HAdi bakalım darısı 3.ye:34: senin bebeler kaçta uyuyor?

aferin loo neler de öğrenmiş bu linak? çoklu alıntılar malıntılar:46:

Karnımda yolculuk bilem yapabilirsin yanı.O derece öğrendin kıvrımını mıvrımını:52:

linacım ben çocuk çok seviyorum :emir_bebek: evet zor önceliğin hep yavrular ama seviyorum :16:ama minik halleri beni yüreğimden yakalıyor :34: ben amanda hepsine eşit iyi gelecek sağlayayım derdine yapmıyorum artık finiş ama sen istiyorsan yap sevelim:16:

Ay senin kesin niyetin var Linak.HAdi bakalım darısı 3.ye:34: senin bebeler kaçta uyuyor?

evet öğrendim.. hocalarım sağolsun...
küçük bebek iyi hoş da. bendeki bebeler duvara tırmanıyo yorucu oluyo çok :D
küçük olan annanede, büyük olan dayıda bu gece.... ben özgür :D

evet öğrendim.. hocalarım sağolsun...
küçük bebek iyi hoş da. bendeki bebeler duvara tırmanıyo yorucu oluyo çok :D
küçük olan annanede, büyük olan dayıda bu gece.... ben özgür :D

oh keyfin iyi satmışsın çocukları :3: ameliyat bahane çocukları ekmek şahane :1:

jelo olmasa haliniz duman kimle uğraşırdınız bilemiyorum :19: amma çok seviyorsunuz beni yahu :23::23::23:

dedikodu ben hiiiiiç yapmam! bilirsin sevmem sen telde bana yapınca bile aman boşver nlglpdede öyle ne yapalım idare deceğiz diyorum :1::1::1:

Hemde sen öyle diyosun hadi canım sende :))) agzın yamulacak şimdi bide ona estetik parası cık cık :33:

Back