msj nı okuyunca fena oldum benim oğlumda da geniz eti var nerdeyse 3-4 hafta da bir hasta oluyo ve grip vs en ufak rahatsızlığında kulağı iltihaplanıyo bizde karar veremiyoruz daha doğrusu cesaret edemiyoruz geniz etini aldırmaya bize de tüp falan takılabilir dediler biraz anlatsan faydasını gördü mü şimdi iyidir inşallah oğlunuz kalıcı duyma kaybı falan yok dimi ?? bu geniz eti alınması zor bi süreç mi benim oğlumda 5 yaşında daha keşke ona olan bana olsa bu kadar dert etmezdim![]()
İlksen cim merhaba tatlım.Benim oğlum da 5 yaşında iken bu rahatsızlığı yaşadı.3 ayrı doktora götürmüştüm ameliyatına karar vermek için.3 doktorda acil tüp takılmasını söylemişti.Çünkü duyma kaybı bayağı yüksek çıktı oğlumda.Çok basit bir ameliyat merak etme.Tüpleri iki kulağının zarına yerleştirdiler.Bu da zarın arkasındaki toplanan suyun rahatca akabilmesi içindi.Sonradan takılan tüpler kendiliğinden düşüyor.Hatta ben kendim almıştım kulağının hemen ucuna gelmişti tüpler:) Aynı anda geniz eti de alındı.Bİz çok memnun kaldık bu operasyondan.Zira bir daha hiç üstüste hastalanmadı.Kulaklarında kalıcı duyma kaybı kalabilirdi ama zamanında müdahale ile tedavisi çok kolay yapıldı.Eğer gerekli görüyorsa doktorlar sakın düşünme yaptır derim.Hiç bir zorluğu yok sadece sıvı ve ılık şeyler vermiştik ameliyattan sonra.Bademcik gibi zor değil yani:) Şu anda benim oğlum 23 yaşında:)