• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

[/COLOR]
arkadaşlar yazı yazdığımız yerde ilk sırada bazı yazım şekillerini gösteren işaretler var ya orada siyah büyük bir a var onu tıklarsanız orda (text color yazan yer) renkler var. istediğnizi seçin tıklayın yazınızı yazın istediğniz renk olacak
anlatamadığım yeri sorabilirsiniz....

Sanıyorum ayarlar kapalı bizde olmuyor

Kafayı yedirtti bu renkler bana.Aynı anda büyük yazılmıyor ya:14:

nassı yazılmıyo bebeem, yaşlılıktan beceremedin herhal:1:

al işte hem büyük hem renkli hemi de kalın:27:

nldglp'im canım ciğerim çekirdek sebepli dolgulanan o dudakların bi fotosunu çekeydin bebek, merak ettim o halini. foruma da yüklerdin rating yapardı topik

[sıze=3]günaydın güzeller,[/sıze] [sıze=3]hayırlı cumalar[/sıze]

günaydın bebem :16:günaydın millet :16:

PANTER İYİMİ SİN BEBEM ? KARTOPUM NE HABER ? BURUN AMELİYATI OLAN ARKADAŞIMIZ NASIL OLDU? DAHA DÖNMEDİ FORUMA İYİDİR İNŞALLAH

Son düzenleme:
anaaa, sen alıntılayınca benim foya çıkmış ortaya:26: artık herkes nassı yaptığımı öğrendi:27:

Arska çok geçmiş olsun.Ahh bilirim bilirim benim bebe artık 23 yaşında ama :) eski günleri hatırladıkca sizleri anlayabiliyorum.Kulak iltihabı çok olurdu benim oğlanda.Bir süre sonra duyma kaybı başlamıştı 2 kulağında da.Sürekli hasta olurdu.Sonunda geniz eti alınıp duyma kaybından dolayı kulaklarına tüp takılmıştı.Zor süreçlerdi inanki.İnşallah tez zamanda atlatır tekrar geçmiş olsun yavruna.

msj nı okuyunca fena oldum benim oğlumda da geniz eti var nerdeyse 3-4 hafta da bir hasta oluyo ve grip vs en ufak rahatsızlığında kulağı iltihaplanıyo bizde karar veremiyoruz daha doğrusu cesaret edemiyoruz geniz etini aldırmaya bize de tüp falan takılabilir dediler biraz anlatsan faydasını gördü mü şimdi iyidir inşallah oğlunuz kalıcı duyma kaybı falan yok dimi ?? bu geniz eti alınması zor bi süreç mi benim oğlumda 5 yaşında daha keşke ona olan bana olsa bu kadar dert etmezdim :43:

Herkeslere tünaydıııın:42: Şimdi geldim eve.Sabah k.validemi Yeditepe Üniv.de emar a götürdüm.İşe koyulmadan bir bakiim dedim:27:

Back