• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Nassi yani :44::44::44: boşuna mı para verdik beleşe yapılıyor mu :26: bak hele ya ben sırf dikkat çekeyim şanım yürüsün rengim kırmızı yazılarım büyük görünsün diye şey ettiydim :2:

bebeğim ya, ben en başından beri demiştim sana, şu prokarta verdiğin parayı bana ver, bi dip boya yaparım sana diye ama sen kafanın dikine dikine gitmeyi tercih ettin. zati aylarca da kart bekledin, yok ptt ymiş yok teslim alınmış mış...

bak şimdide yeşil yaptım, mübarek olsun yazım diye

hatta bak şöyle bile yapabiliyorum.

yazımın yarısını pembe

diğer yarısını da mor mesela. hem de beleşe

Son düzenleme:
10 gün çok erken k.validenin teşrifi için. en az 1-1,5 ay lazım bence....ben en azından 1,5 ay çook dikkat etmiştim linacım..öyle iş miş yapmamıştım..sonrasında da yaptığım işler; sürahiden bardağa su dökmek gibi basit seylerdi. düşün öncesinde onu bile yapmadım, odaların kapıları bile açmadım, dikişlere bişi olur diye...
bence de erken ama... hele benimkilere sene bile erken.

lina da gitmiş beğen yapmış...anam ben de mi var bi anormallik, minicik bi işlemden sonra bile kaykılıyorum ben, sizin gibi değilim, narinim ne yapayım:23:

he ya beğendim :D aslında bişi itiraf edeyim benim ameliyat sonrasında bile halim vaktim yerindeydi. ama doktor bir ay koru kolla kendini dedi diye dikkat ediyorum. ama yani misafir ağırlamak da biraz ağır değil mi yaaa... hem kaynana hem kaynata bide. bide ikisi de sorunludur sağolsunlar. of ya nedir bu çileeeeeeee..... ben de narinim ama eşim biraz odun galiba...:47::47::47::47::47::47::47:

arkadaşlar yazı yazdığımız yerde ilk sırada bazı yazım şekillerini gösteren işaretler var ya orada siyah büyük bir a var onu tıklarsanız orda (text color yazan yer) renkler var. istediğnizi seçin tıklayın yazınızı yazın istediğniz renk olacak
anlatamadığım yeri sorabilirsiniz....

Son düzenleme:
Back