Uleeeeen çete yardıma ihtiyacım var tek başına her tarafı dikizleyemiyorumnlglpde sen sınıf içini ogülü sen mutfağı gııııı beste play gurubu ,bende kamera başında hepinizi gözetleme yapayım
Çok yoğunum çok gündüzlerim dolu 2veya 3.gün biline
Vallahi ben de bir baktım sayfalar bomboşDedim nooldu bu hatuna:26:
Uleeeeen çete yardıma ihtiyacım var tek başına her tarafı dikizleyemiyorumnlglpde sen sınıf içini ogülü sen mutfağı gııııı beste play gurubu ,bende kamera başında hepinizi gözetleme yapayım
valla bayanlar siz yokkkene topik çok ıssız. geliyom bakıyom kimse yok geliyom bakıyom kimse yok. canım sıkılıyo..... bol muhabbetli günler diliyorum en kısa zamanda bu topikte.....:84:
sarı şeker eniştene anlattım olayı koptu gülmekten
oda senin ki gibi bana göster bakiiiiiim dedi
sarı şeker eniştene anlattım olayı koptu gülmekten
oda senin ki gibi bana göster bakiiiiiim dedi
Ben de maalesef gösterdim sayendeyakalayınca bırakmaz çünkü.Tutturur da tutturur
Biz hala gülüyoruz
Şimdi bizi sorguya tutacaklar ha.Ne gösterdiniz diyeGel de cevap ver mikser hanım.Bu gece herşeyi iyice mikserledin.Boşuna demedi kartopum sana mikser diye
perişanım koşturmaktantakıntılıyım araştırmacı gazeteciyim bi işi çözmek için uğraşıyorum bacım
Şimdi bi şey yazardım ama başlığı kapatır kazenne göstereceğiz bacım heeeeeç bi şey ,aramızda bak sakın açık verme hele ögülüye hiç söyleme senin koca benim koca sen ve ben aramızda sır oki
Şimdi bi şey yazardım ama başlığı kapatır kazenne göstereceğiz bacım heeeeeç bi şey ,aramızda bak sakın açık verme hele ögülüye hiç söyleme senin koca benim koca sen ve ben aramızda sır oki
Konuştuk ogülüyle haberim varBak gene ona söylemişin bana söylememişin
ben varımmmmm
Ben gene de bu mesajı depoya atiim de elimde bir koz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?