Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallahi ben de bir baktım sayfalar bomboş Dedim nooldu bu hatuna:26:

Vallahi ben de bir baktım sayfalar bomboş Dedim nooldu bu hatuna:26:

valla bayanlar siz yokkkene topik çok ıssız. geliyom bakıyom kimse yok geliyom bakıyom kimse yok. canım sıkılıyo..... bol muhabbetli günler diliyorum en kısa zamanda bu topikte.....:84:

valla bayanlar siz yokkkene topik çok ıssız. geliyom bakıyom kimse yok geliyom bakıyom kimse yok. canım sıkılıyo..... bol muhabbetli günler diliyorum en kısa zamanda bu topikte.....:84:

Canım sende artık acemi değilsin geldiğinde şenlendir topiği

Kız muhabbetimiz bol zaten nazar etme

sarı şeker eniştene anlattım olayı koptu gülmekten

oda senin ki gibi bana göster bakiiiiiim dedi

Son düzenleme:
Şimdi bizi sorguya tutacaklar ha.Ne gösterdiniz diye Gel de cevap ver mikser hanım.Bu gece herşeyi iyice mikserledin.Boşuna demedi kartopum sana mikser diye

Şimdi bizi sorguya tutacaklar ha.Ne gösterdiniz diye Gel de cevap ver mikser hanım.Bu gece herşeyi iyice mikserledin.Boşuna demedi kartopum sana mikser diye

Şimdi bi şey yazardım ama başlığı kapatır kazen ne göstereceğiz bacım heeeeeç bi şey ,aramızda bak sakın açık verme hele ögülüye hiç söyleme senin koca benim koca sen ve ben aramızda sır oki

Son düzenleme:

Ben gene de bu mesajı depoya atiim de elimde bir koz olsun

kelin ilacı olsa başına sürermiş senin en azından kameraların var, benim o da yok bu yüzden daha çok insana ihtiyacım var
ay çıldırıciiim, okulu basmamak, o öğretmen denen yellozun saçını başını yolmamak için kendimi zor tutuyorum
minicik çocukları, fiziksel ya da psk. şiddete maruz bırakanların hepsinin allah belasını versin. Ya da boşverdim, ben onun belası olıciiiim kanımca

Konuştuk ogülüyle haberim var Bak gene ona söylemişin bana söylememişin

bebeklerim ikiniz de yaşlısınız kabul edin artık bunu. Jelesec kime ne söylediğini unutuyor, genelde diyaloglarımız söyle " sana mı söyledim nldglp'e mi söyledim?" şeklinde geçiyor. istediğin kadar sana sölemicem de, ya sen kaçırırsın ağzından (bana söylediğini sanarak) ya da nldglp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…