Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lina naber? memişler nasıl? bi daha ne zaman gideceksin dr'a?
Ben gene de bu mesajı depoya atiim de elimde bir koz olsun![]()
iyiyim hemde çok... memişler birer bomba... çok dik ve sert. herkesin öleimiydi ki ya... birdaha cumaya gitcem doktora öğleden sonra... gören ay sen neka zayıflamışsın diyoay havam batsın bi haftada eridim
![]()
Ahfhghfdhcxdgsgfgsfggsfggdgfhgfdgdg
kızlar benm arkaşımın göğüsleri çok küçük yani ben kendikimi kçk bilirdim ama onunkinin yanında şükür dedim kendikilerime
170 boyunda kendisini..
hiç yok neredeyse
ne yapılabilir kk sorarmısın dedide bana
hap msj neblim ne iyi gelir bi fikriniz varmı acaba
kartopum hoşgeldin,
beğen yapa yapa gerilerden geliyonen çok benimkilere beğen yap, jeleseke yapma
hele nldglpin yazıları okuma bile
![]()
iyiyim hemde çok... memişler birer bomba... çok dik ve sert. herkesin öleimiydi ki ya... birdaha cumaya gitcem doktora öğleden sonra... gören ay sen neka zayıflamışsın diyoay havam batsın bi haftada eridim
![]()
hoşbulduk canım evet,beğene beğene geliyorumçok muhabbet olmuş kaçırmayayım ayrıntıları diye hepsini okuyayım dedim. geçen hafta yıktum önce eşim,sonra oğlan,sonrada ben hastalandım.bir hafta zoraki izinliydim yani. bugünde girip biraz okuyayım dedim. sende yoktun geçen haftalarda,herhalde çocuklarla izine çıktın sende.
ufaklığın kreşinde sorunmu var,kamera falan yokmu okulda oradan takip etseniz yada oğlanın çantasına kalem şeklinde gizli kameralar falan varmış ondan koysan,sorun ne bilmiyorum sadece yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum![]()
lina geçmiş olsun canım,güle güle kullan yeni memişlerinine güzel yaptırdın atlattın ,darısı başıma inşallah.
kartopum, ne biçim bi dünya varmış....ses kayıt cihazından kamerasına bir sürü çeşit buldum...araştırmadayımteşekkürler fikir için
![]()
kartopum, ne biçim bi dünya varmış....ses kayıt cihazından kamerasına bir sürü çeşit buldum...araştırmadayımteşekkürler fikir için
![]()
Lopezim lopezim güzel tatlı bayanMesajında diyorsun ki,gel gayrı. İbibikler öter ötmez ordayımm...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım
![]()
Lopezim lopezim güzel tatlı bayanMesajında diyorsun ki,gel gayrı. İbibikler öter ötmez ordayımm...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım
![]()