Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nlgdpciğim 1 yeni epostanız var:)
Jelesec değil jelesecciğim:)))
Nlgdpciğim 1 yeni epostanız var:)
daha gelmedihavada asılı mı kaldı acep?
demek nlglpdciğim
hani jelesece hıııım
![]()
Engelledim güzelimbensiz ne dolaplar döndürüyor sanız
![]()
Jelesecin gözü kalmış epostamda demek!! Bir daha atayım dur
HErşeyi bilme taammı?bir ben ,bir sen,bir senin koci,bir benim koci
![]()
:) cumartesi deli cesareti ben yanlız gitmeyi planlıyordum ki şimdi o kadar emin deilim kuzenim akşam kalacak benimle ama ameliyattan çıkınca yanlız olmamak en iyisi sizlerde gelin tabiii tanısırız süperrrrrr
sen merak etme lopez nlglpd arkadaş 7/24.hastanede canlı yayın muhabirim kendisi , haberler anında ondan zengin de benzin parası koymuyor arkadaşa![]()
Bak kızım sen buraya şaka yollu yazıyorsun,sonra millet gerçek zannedip ona göre yorum yazıyor.Hastanenin eşiğinden girdiğimmi var benim beaahaa yol güzergahım onun önünden geçtiğinden malesef 7/24 önünden geçiyorum ama,adımımı atmıyorum zinhar
hele hele doktorumla falan konuştuğumu sananlara nanik yapıyorum buradan
O da nerden çıktıysa
![]()
Ay bu gececiler,gündüzcüler işine bayılıyorum.Sabahları kartopu ve ogüle ile açılıyor topik.Gece vardiyaları ben,jelesek,lina-k,postit,mirin,bestaa...ama gececiler gündüzcüleri parçalar![]()
Millet kim loooo :44: körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız bizkimse laf sokamaz bize yabancı kimse zinhar men ederim
![]()
Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış ne konuşuyon bakiiiim baycanlabeni çekiştirme aklını alırım
![]()
iyi de ben sabah da açıyom kimse yok diye bişi yazamıyom
yedi yirmidört topikdeyim
hastayım ya iş yapmıyom
yatıyom tüm gün. doktorun dediği gerçek olcek sanırım. sana liposuction gerekcek bu gidişle dediydi
büyüycek iice bitaraflarım....
![]()
Seni estetik canavarı seniiAlıştın bakıyorum burunlar,lipolar...ohh vallahi
![]()