Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Uleeeeen çete yardıma ihtiyacım var tek başına her tarafı dikizleyemiyorum :27: nlglpde sen sınıf içini ogülü sen mutfağı gııııı beste play gurubu ,bende kamera başında hepinizi gözetleme yapayım :27:

Çok yoğunum çok gündüzlerim dolu 2veya 3.gün biline :25:

Vallahi ben de bir baktım sayfalar bomboş:53: Dedim nooldu bu hatuna:26:

Uleeeeen çete yardıma ihtiyacım var tek başına her tarafı dikizleyemiyorum :27: nlglpde sen sınıf içini ogülü sen mutfağı gııııı beste play gurubu ,bende kamera başında hepinizi gözetleme yapayım :27:

Vallahi ben de bir baktım sayfalar bomboş:53: Dedim nooldu bu hatuna:26:

valla bayanlar siz yokkkene topik çok ıssız. geliyom bakıyom kimse yok geliyom bakıyom kimse yok. canım sıkılıyo..... bol muhabbetli günler diliyorum en kısa zamanda bu topikte.....:84::43:

valla bayanlar siz yokkkene topik çok ıssız. geliyom bakıyom kimse yok geliyom bakıyom kimse yok. canım sıkılıyo..... bol muhabbetli günler diliyorum en kısa zamanda bu topikte.....:84::43:

Canım sende artık acemi değilsin geldiğinde şenlendir topiği :64::62:

Kız muhabbetimiz bol zaten nazar etme :21::nazar:

:60::60::60: sarı şeker eniştene anlattım olayı koptu gülmekten :1::1::1:

oda senin ki gibi bana göster bakiiiiiim dedi :27::9::9::9:

Son düzenleme:
Şimdi bizi sorguya tutacaklar ha.Ne gösterdiniz diye:60: Gel de cevap ver mikser hanım.Bu gece herşeyi iyice mikserledin.Boşuna demedi kartopum sana mikser diye:1:

Şimdi bizi sorguya tutacaklar ha.Ne gösterdiniz diye:60: Gel de cevap ver mikser hanım.Bu gece herşeyi iyice mikserledin.Boşuna demedi kartopum sana mikser diye:1:

Şimdi bi şey yazardım ama başlığı kapatır kazen :ssz: ne göstereceğiz bacım heeeeeç bi şey ,aramızda bak sakın açık verme hele ögülüye hiç söyleme :19: senin koca benim koca sen ve ben aramızda sır oki:23::23:

Son düzenleme:
Şimdi bi şey yazardım ama başlığı kapatır kazen :ssz: ne göstereceğiz bacım heeeeeç bi şey ,aramızda bak sakın açık verme hele ögülüye hiç söyleme :19: senin koca benim koca sen ve ben aramızda sır oki:23::23:

Ben gene de bu mesajı depoya atiim de elimde bir koz olsun:51:

kelin ilacı olsa başına sürermiş:14: senin en azından kameraların var, benim o da yok:14: bu yüzden daha çok insana ihtiyacım var:ssz:
ay çıldırıciiim, okulu basmamak, o öğretmen denen yellozun saçını başını yolmamak için kendimi zor tutuyorum:22:
minicik çocukları, fiziksel ya da psk. şiddete maruz bırakanların hepsinin allah belasını versin. Ya da boşverdim, ben onun belası olıciiiim kanımca:47:

Konuştuk ogülüyle haberim var:34: Bak gene ona söylemişin bana söylememişin:25:

bebeklerim ikiniz de yaşlısınız kabul edin artık bunu. Jelesec kime ne söylediğini unutuyor, genelde diyaloglarımız söyle " sana mı söyledim nldglp'e mi söyledim?" şeklinde geçiyor. istediğin kadar sana sölemicem de, ya sen kaçırırsın ağzından (bana söylediğini sanarak) ya da nldglp:51:

Back