Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jeliconnn ulen sana o kadar orcinal mail ve face aldım hala tık yok ulen sende eğer bir gün face gelirsen çok geç olabilir ben gitmi olabilirimmmmm :19: :19::19:

:16::16::16: mirinim senin yaptığını goncam yapmadı bana :ssz:bi tanesin de sana güvenemiyorum şifreleri bilyon ya rezil edersin beni okuyup yazdıklarımı :28:

Son düzenleme:
Yeni topiğim de en yaşlısı 23..Ohhh yenı yenı kelımeler öğrenıyorum.Gelsene sende.Wuaw fln oluruz.Koparız.Yarılırız gülmekten:1::1:

Kızmıdı atar yaparsın:1::1:

zaten senin topiğe ondan çok takılıyorum bunlar ruhumu daraltıyorlar :23::1: koparız koparız :21:

lina bacım sen doğru söylersin bu nlglpd ve gıcık beste benim hakkımda dedikodu yaptılar mı hıııım :ssz:

benim güzelliğimi k.k.da ki popülerliğimi çok kıskanırlar bu arkadaşlar ondan şey ettim :9:

afiyet şeker olsun :7: bi dahakine bende olurum inşallah

yok hiç dedikodu yaparlarmı uslu uslu kahve içtik biz... yalnız seni ne zaman arasalar meşguldün maşaallah.... bu ne popülerlik kıskandım :D
bu cuma yine gitcem doktora belki rastlaşırız....

Topikmi açtın haberim yok.Linki versene takılırım arada.Sen nasıl oldun yeni burun :nazar:

açık topıklere takılıyorum.Gençlik aşısı.Yaşlıların yanında çökmeyeyım diye.

Brn 10 nmr....iyşm.spr....:))))bilmem anlaşılıyormu yazdıklarım.Yenı numaramız bu.Sesli harflar fazlalık gibi atılıyor.3.5 harfla anlatılmaya çalışılıyor:)Bayılıyorum bu tarza.Yenı imajım..

Teşekkur ededim toprak .HERŞEY YOLUNDA.iYİLEŞME sürecini beklıyorum.

facede buldum seni şeker :52:

sen bu facenin açılış öyküsünü dinle şaşarsın :34: Benim yoktu cuma akşamına kadar oğlana 100.tl.baydım açtırdım cuma gecesi saat 2.30.sularında amaç dedektiflik :32: Birini bulmam ve konuşmam gerekiyordu hedefime ulaştım :9:

yok hiç dedikodu yaparlarmı uslu uslu kahve içtik biz... yalnız seni ne zaman arasalar meşguldün maşaallah.... bu ne popülerlik kıskandım :D
bu cuma yine gitcem doktora belki rastlaşırız....

Linacım benden çekinirler ama insanoğlu çiğ süt emmiş şaşar beşer dedikodu yapar ben hiiiiiiiç yapmam (yalan ) :1:

sorma çok popülerim sevenim sayanım çok :21: doktor,bakkal, kuaför,tamirci,kombici vs bana sorar millet :1:

kısmet bakalım uyarsa kahve içeriz :7:

sen bu facenin açılış öyküsünü dinle şaşarsın :34: Benim yoktu cuma akşamına kadar oğlana 100.tl.baydım açtırdım cuma gecesi saat 2.30.sularında amaç dedektiflik :32: Birini bulmam ve konuşmam gerekiyordu hedefime ulaştım :9:

Kimi bulacaktın gııı........Bende şimdi resimlerin bazılarını sana açtım :34: kapalı normalde sana özel

Diyeydin ben bedavaya açardım sana gitti 100 tl.Çok takılmam oralarda hoş.

Kimi bulacaktın gııı........Bende şimdi resimlerin bazılarını sana açtım :34: kapalı normalde sana özel

benim miniğin okuluyla ilgili biri lazımdı teli yoktu okuldan da ayrılmıştı buldum konuştum :34:

sağol arkadaşım benim miniğin resimleri var pek anlamıyorum ben resim mesim olayından belki ilerde yükletirim

:63::63::63: yalvarıyorsunuz da gelen yok :33::33:

tabe tabee:51:

lina bacım sen doğru söylersin bu nlglpd ve gıcık beste benim hakkımda dedikodu yaptılar mı hıııım :ssz:

benim güzelliğimi k.k.da ki popülerliğimi çok kıskanırlar bu arkadaşlar ondan şey ettim :9:

afiyet şeker olsun :7: bi dahakine bende olurum inşallah

Evet canım evet çok çekiştirdik.Tır tır tır konuşmanı çek çek çekiştirdik:102:

Back