Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yeni topiğim de en yaşlısı 23..Ohhh yenı yenı kelımeler öğrenıyorum.Gelsene sende.Wuaw fln oluruz.Koparız.Yarılırız gülmekten:1::1:

Kızmıdı atar yaparsın:1::1:

Ben de geldim topigine :34: bu 23 yas durumunu iltifat mi alsam beni 23 dusunuyor desem? Beni saymiyor musun desem :(( :((

:16::16::16: mirinim senin yaptığını goncam yapmadı bana :ssz:bi tanesin de sana güvenemiyorum şifreleri bilyon ya rezil edersin beni okuyup yazdıklarımı :28:

uleeeen mirin başlığı kapattıracak sın :26: Bari müstehcen yeri bi şeyle kapatsaydın :60::60::60:

:99::99::99::99::99::99::100::100::100::100::100: pehh tuzlanda kokma ulennn napcam senin faceni ben alla alla :120::120::120::120: şifreleri değişeydin onudamı ben soleyim pehh iyi aman almassan alma :25: :25: hem birşeyler okumak istesem kendim şifre belirlememe gerek yok :34: :34:

:1::1::1::1::1: o bir tablo bi kerem ben napim çiziktiren alsın ban ban ban :27: :27:

heeee facem ekledin sen beni kabul etmicem :p

Son düzenleme:
günaydınnnnn fit bayanlar.... :32::32::32: ay ayarlarımı yanlış yaptığımdan hiç simge koyamıyodum mesajlara hazır düzelmişkene bol bol koyayım :D:10:
bu arada ben banyo yapmaya korkuyorum yaaaa... :115:

günaydınnnnn fit bayanlar.... :32::32::32: ay ayarlarımı yanlış yaptığımdan hiç simge koyamıyodum mesajlara hazır düzelmişkene bol bol koyayım :D:10:
bu arada ben banyo yapmaya korkuyorum yaaaa... :115:

İlk zamanlar bende korkuyordum.Sonra alışıyorsun ne farklı duygular dimi insan temizlenmeden korkar mı işte oluyor böyle dengesiz duygular.

İlk zamanlar bende korkuyordum.Sonra alışıyorsun ne farklı duygular dimi insan temizlenmeden korkar mı işte oluyor böyle dengesiz duygular.

evet ya. resmen tırsıyorum. biyandan da dikişler acaip kaşınıyo. artık kirden midir iyileşiyomudur bilemiyorum tabi :D :52::52::52:
:55::55::55: (bu da oğullarım için olsun :D)
benim ufak bebe trip atıyor bana. ne yanaşıyor ne yüzüme bakıyor.... :((((:43::43::43::43:

günaydınlar, iyi haftalar:16:

aledax, şeyda size ayrıca günaydın :54:

Günaydın ogülüm.

Bak sen yoksun topık ıssız sessiz.Yazan kaçıyo.Nereye yetişiyorlar anlamıyorumki.

gerçi herkes burnum sargılı diye evde oturuyor sanıyorum bende zaarrrr..

İyi haftalar tatlım.

aheleeeyy günaydın estetikseverleeer
bende bir estetik kolik olarak günaydınlarımı borç biliriiiiiiiiimm
bu sabah memelerimi kontrol ettimde sağ memem bayaa bıngıl bıngıl meme gibi yumşacıkk
ama sol okadar değil soldaki 25 cc daha büyük diye heralde onun daha zamanı var :6:

birdee bişey soracağım
ya göz altına dolgu yaptıran var mı ?

bu sabah memelerimi kontrol ettimde sağ memem bayaa bıngıl bıngıl meme gibi yumşacıkk
ama sol okadar değil soldaki 25 cc daha büyük diye heralde onun daha zamanı var :6:

birdee bişey soracağım

sol memeyi yumuşat önce sen:)Güzelce bir masaj yap.elin değsin bak salıverır kendını hemencik:)

Gözltına dolguyu ilk duydum tatliş.Torbalar alınıyorda dolgusuna denk gelmedim hiç.

Memeli güzel.Uğraşma kendınle yeter.Zaten güzelsin.

Günaydın ogülüm.

Bak sen yoksun topık ıssız sessiz.Yazan kaçıyo.Nereye yetişiyorlar anlamıyorumki.

İyi haftalar tatlım.

ben diyorum, ben yokum neşe kaynağınız eksik diye ama iplemiyolar beni aledax. bak beste "iphone" u duyunca burun kıvırdı, ericson 388'i , taaa 15 yıl öncesini bile hatırladı yani o derece..(zamanında o telefonu alınca havamdan geçilmiyordu o dönemler, heyy gidi günler heyyy) Beste almıyo iphone bari sen al:9:

birdee bişey soracağım

risus,
maşallah diiim sana, zaten senin cicişler pek çok güzel ve seksi, doktorun döktürmüş...elemtere fiş kem gözlere şiş:nazar: göz altına benim bildiğim bizden yaptıran yok. gizliden yaptırıp söylemiyolarsa orayı bilemiciiim:37:

kızlar benm arkaşımın göğüsleri çok küçük yani ben kendikimi kçk bilirdim ama onunkinin yanında şükür dedim kendikilerime
170 boyunda kendisini..
hiç yok neredeyse:(
ne yapılabilir kk sorarmısın dedide bana

sol memeyi yumuşat önce sen:)Güzelce bir masaj yap.elin değsin bak salıverır kendını hemencik:)

Gözltına dolguyu ilk duydum tatliş.Torbalar alınıyorda dolgusuna denk gelmedim hiç.

Memeli güzel.Uğraşma kendınle yeter.Zaten güzelsin.

ikisine birden masaj yapıyorum ama biri geriden geliyur :D
göz altı konusunda ihtiyacım var ya.. o bir gerçek yani göz altı kapatıcımı sürmediğimde yorguun hastaa bitkiin gözüküyorum.
doktorumda farketti, dekoltem için dolgu yapılacaktı zaten onuda aradan çıkartırız dedi, bende araştırıyorum şimdik işte :31:

risus,
maşallah diiim sana, zaten senin cicişler pek çok güzel ve seksi, doktorun döktürmüş...elemtere fiş kem gözlere şiş:nazar: göz altına benim bildiğim bizden yaptıran yok. gizliden yaptırıp söylemiyolarsa orayı bilemiciiim:37:

teşekkür ederim cınım memişler tam oldu valla 2 kilo aldım bide maşallah memelerime gitmiş 2side :D
he ya paylaşın boyle operasyonları bizimle :23:

Günaydın ogülüm.

İyi haftalar tatlım.

Havalara sokma kezban ogülüyü:1:

Jelesec yok topik ıssız yazacaktın herhalde :32:

birdee bişey soracağım

bentoprak yaptıracak :8: göz altlarını :34:

Çok yoğun hayatım çok...

Benden de kocaman bir günaydınn:16:

çok yoğun:1: acanlık peşinde:51: telefonunu kapatmış bile olabilir, çok ciddi iş üstüne:ssz:

Uleeeeen çete yardıma ihtiyacım var tek başına her tarafı dikizleyemiyorum :27: nlglpde sen sınıf içini ogülü sen mutfağı gııııı beste play gurubu ,bende kamera başında hepinizi gözetleme yapayım :27:

Çok yoğunum çok gündüzlerim dolu 2veya 3.gün biline :25:

Son düzenleme:
Back