Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Oooo hafta sonu diye herkes sermiş iyice uyanın toplanın bakalım sayın sagdan sola :35: bugün yoklamaya katılmayanları kötü içerik yapacağım ona göre :37:

Herkese iyi hafta sonları :16:

bende buradayım ama gidiyorum hemen:10: çok yoğunum tel görüşmelerim var :102::1:

Allah'im adaletli bir dagilim yapsaydi, kucuk olan buyutturecegim diye, buyuk olan da kucultturecegim diye ugrasmasaydik :1: Neyse buna da sukur iyi ki estetik cerrahlar var :))

valla aynen katiliyorum ay bazen bende görüyorum rus kadinlarini allahim at gibi yaratmis diyorum valla ben bilem bakarsam erkekleri düsünemiyorummm
kadinlar 90 60 90 ben bu kadar spor yaparken diyet yaparken hic spor yapmayim canin istedigini yesin eeee allahim adaletli dagitsaaaaa hatun at gibi ohhhhhh

ayceyim günaydın :16: portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

Jeleseccim her bisey iyi de benim cinler tepemde :46: bir hafta oldu telefon hattinda calisma var diye uyutuyorlar internetsizim, cep telefonundan olmuyor bicir bicir... Aramadigim ne musteri hizmetleri kaldi ne belediyesi cok magdurum AIHM'ye basvuracagim:46: burdan sahitlik yaparsiniz degil mi? Gunlerdir dogru duzgun foruma giremiyor, yorum yazarken zorluk cekiyor diye!!! :16:

Sinir bi durum ya k.k.ya girmeden gün geçmez anlasınlar çözsünler sorunu hemen ya :23: yaparım yaparım sen iste yeter ki şahitlikte yaparız :9:

yokluğun çok belli hallettir gel bacım :16:

valla aynen katiliyorum ay bazen bende görüyorum rus kadinlarini allahim at gibi yaratmis diyorum valla ben bilem bakarsam erkekleri düsünemiyorummm
kadinlar 90 60 90 ben bu kadar spor yaparken diyet yaparken hic spor yapmayim canin istedigini yesin eeee allahim adaletli dagitsaaaaa hatun at gibi ohhhhhh

Biri beni tarif etmiş :nazar: rus değilim ama

Son düzenleme:
drenler de çıktı. iki fıstıkla da kahveler içildi... oh mis ne güzel bir gündü bugün...

lina bacım sen doğru söylersin bu nlglpd ve gıcık beste benim hakkımda dedikodu yaptılar mı hıııım :ssz:

benim güzelliğimi k.k.da ki popülerliğimi çok kıskanırlar bu arkadaşlar ondan şey ettim :9:

afiyet şeker olsun :7: bi dahakine bende olurum inşallah

seydacım ,gecen yaz tatilde bebek arabasında 2.yavru elinde( yeni doğmuş ikizler ) bi yavru olan rus vardı aman yarabbim bir içim su hem yüzü bebek gibi hemde fiziği:ssz:

sapık gibi kadını sürekli gözetledim:ssz:

lina bacım sen doğru söylersin bu nlglpd ve gıcık beste benim hakkımda dedikodu yaptılar mı hıııım :ssz:

benim güzelliğimi k.k.da ki popülerliğimi çok kıskanırlar bu arkadaşlar ondan şey ettim :9:

afiyet şeker olsun :7: bi dahakine bende olurum inşallah

Kıskanıyorummm işte.Çatlıyorumm.sen nıye daha popülersin.K.k pronda var:)

Back