Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jeliconnn ulen sana o kadar orcinal mail ve face aldım hala tık yok ulen sende eğer bir gün face gelirsen çok geç olabilir ben gitmi olabilirimmmmm

mirinim senin yaptığını goncam yapmadı bana bi tanesin de sana güvenemiyorum şifreleri bilyon ya rezil edersin beni okuyup yazdıklarımı

Son düzenleme:
Yeni topiğim de en yaşlısı 23..Ohhh yenı yenı kelımeler öğrenıyorum.Gelsene sende.Wuaw fln oluruz.Koparız.Yarılırız gülmekten

Kızmıdı atar yaparsın

zaten senin topiğe ondan çok takılıyorum bunlar ruhumu daraltıyorlar koparız koparız

Yeni topiğim de en yaşlısı 23..Ohhh yenı yenı kelımeler öğrenıyorum.Gelsene sende.Wuaw fln oluruz.Koparız.Yarılırız gülmekten

Kızmıdı atar yaparsın

Toprak.sentoprak nerelerdesın sen.

Bize gidermi çekiyosun..Gidere gider Atara atar yaparız bilesın:)

yok hiç dedikodu yaparlarmı uslu uslu kahve içtik biz... yalnız seni ne zaman arasalar meşguldün maşaallah.... bu ne popülerlik kıskandım
bu cuma yine gitcem doktora belki rastlaşırız....

Topikmi açtın haberim yok.Linki versene takılırım arada.Sen nasıl oldun yeni burun

açık topıklere takılıyorum.Gençlik aşısı.Yaşlıların yanında çökmeyeyım diye.

Brn 10 nmr....iyşm.spr....:))))bilmem anlaşılıyormu yazdıklarım.Yenı numaramız bu.Sesli harflar fazlalık gibi atılıyor.3.5 harfla anlatılmaya çalışılıyor:)Bayılıyorum bu tarza.Yenı imajım..

Teşekkur ededim toprak .HERŞEY YOLUNDA.iYİLEŞME sürecini beklıyorum.

facede buldum seni şeker

sen bu facenin açılış öyküsünü dinle şaşarsın Benim yoktu cuma akşamına kadar oğlana 100.tl.baydım açtırdım cuma gecesi saat 2.30.sularında amaç dedektiflik Birini bulmam ve konuşmam gerekiyordu hedefime ulaştım

yok hiç dedikodu yaparlarmı uslu uslu kahve içtik biz... yalnız seni ne zaman arasalar meşguldün maşaallah.... bu ne popülerlik kıskandım
bu cuma yine gitcem doktora belki rastlaşırız....

Linacım benden çekinirler ama insanoğlu çiğ süt emmiş şaşar beşer dedikodu yapar ben hiiiiiiiç yapmam (yalan )

sorma çok popülerim sevenim sayanım çok doktor,bakkal, kuaför,tamirci,kombici vs bana sorar millet

kısmet bakalım uyarsa kahve içeriz

Kimi bulacaktın gııı........Bende şimdi resimlerin bazılarını sana açtım kapalı normalde sana özel

Diyeydin ben bedavaya açardım sana gitti 100 tl.Çok takılmam oralarda hoş.

Kimi bulacaktın gııı........Bende şimdi resimlerin bazılarını sana açtım kapalı normalde sana özel

benim miniğin okuluyla ilgili biri lazımdı teli yoktu okuldan da ayrılmıştı buldum konuştum

sağol arkadaşım benim miniğin resimleri var pek anlamıyorum ben resim mesim olayından belki ilerde yükletirim

yalvarıyorsunuz da gelen yok

tabe tabee

Evet canım evet çok çekiştirdik.Tır tır tır konuşmanı çek çek çekiştirdik:102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…