Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Mirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadır :21: her türlü dedektiflik oyunlarını bilir :9: anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır :1:severim kendisini :16: kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt :ssz: benim doktorum senin doktorunu döver hesabı :1:

Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek :9:

bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor :1::1:

Mirin dendimi geçermiyim bir daha.Durur beklerim:)

Benıde alıştırdınız her türlü k.k. olayına.Burada yazışmaktan hayatı kaçıracağım:)

Benımkı iri yarı hepsinin üstesinde gelir.Boy pos onda kaş göz onda......Hele senınkinin şansın yok.

Benıde alıştırdınız her türlü k.k. olayına.Burada yazışmaktan hayatı kaçıracağım:)

Benımkı iri yarı hepsinin üstesinde gelir.Boy pos onda kaş göz onda......Hele senınkinin şansın yok.

bekle bekle mirin hayatın içinden biri bol ekşın var kadında :9:

bende ki talih kör salih hesabı :9: Hasan beyinde baycanında şansı yok :1::1: önümüzdeki maçlara bakacağız artık :32::32:

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum :ssz: o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor :1: konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

haa evet ya, bak uyanınca gördüm mesajı ama uyku sersemliyle aklımdan uçmuş gitmiş....mailden yaz bana, telin ekranı kırık okuyamıyom:14: allah rızası için bi iphone apllaaaaa:31:

haa evet ya, bak uyanınca gördüm mesajı ama uyku sersemliyle aklımdan uçmuş gitmiş....mailden yaz bana, telin ekranı kırık okuyamıyom:14: allah rızası için bi iphone apllaaaaa:31:

ben alayım kuzum sana ama içimizde en trilyoner nlglpd ve beste alsın sana bana :9::9:

ay bu mesajı çok beğendim...keşke çooook beğen butonu olsa...

valla ya, bak forumdan uzak kalıyorum, günlerce neşe kaynağınızı kaybediyorsunuz değer mi? alın kardeşinize bi iphone, mahrum kalmayın atraksiyondan:23:

huuuu nldglp, huuuu besteeee bi iphone aplaaaa:14:

Günaydın iyi günler

Ben Mirine bakmıştım burdamı acaba?:1::1::1:
GELDİM YAVRUMM DİLEĞİNİ SOYLE HEMEN GERÇEKLEŞTİREYİM :1: :1: :1:
ben nirlerde olacam 900.hatlar gibi teldeyim sürekli bırakmıyor sevenlerim hayranlarım :32::32::9::9::9:
SEN VARYA BENCE ŞU SOHBET HATLARINDAN AL Bİ KAÇ TANEDE KIZ ÇALIŞTIR YETİŞEMİYOSUN KENDİN İHMAL ETTİKLERİN VAR ( MESELA BEN ) :27: :27:
ayceyim günaydın :16: portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum :ssz: o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor :1: konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

sanada günaydın burnu güzel memeleri güzel karnı güzel hatun :21:

dün tozu dumana vermişsin :23:ne yazmışsın aman aman senin tavuğuna kışt denmez :9:

mirini gündüz bulamazsın geceleri takılır genelde o :21:
:ssz: :ssz: :ssz: GECELERİN KADINI DİMİ :25:
Bu mirin yaaa.Sabah sabah nasıl güldürdü beni...Behzat Ç gibi itiraf ettırdın demiş:)Kardolar meselesı.

Benım tavuğa değil civcive yaklaşanı yakarım:)Boşamı k.k da parmak sallıyoruz.Öğrendik bişeyler:1::1::1:

Kımden eksiğim var.Fanatiğim artık.sIKI taraftarım:):1::1:

Bir ayağım ataşehirde bir ayağım bahçelievlerde.Takıl bana:1::1:
EVET BEHZAT Ç. POTANSİYELİ GÖRDÜM SENDE SEN OLURSUN :9: :9:
Mirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadır :21: her türlü dedektiflik oyunlarını bilir :9: anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır :1:severim kendisini :16: kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt :ssz: benim doktorum senin doktorunu döver hesabı :1:

Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek :9:

bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor :1::1:
BENDE SENİ SEVERİM ŞEKERİM MMMUAHHHSSS:16: :16:

:47: :47: :47: BURAYA TAKILANIN HAYATI ZATEN KAÇIYOR BEBEİM YEAAA :27: YAVAŞ YAVAŞ VÜCUDU ELE GEÇİRİYOR BEYİN KİLİTLENİYOR TIPKI UYUŞTURUCU GİBİ :23:
bekle bekle mirin hayatın içinden biri bol ekşın var kadında :9:

bende ki talih kör salih hesabı :9: Hasan beyinde baycanında şansı yok :1::1: önümüzdeki maçlara bakacağız artık :32::32:

BEN BÖYLE DEĞİLDİM ANAÇIMMM YAŞARKEN OLDUM :ssz: :ssz: :ssz:

ULEN BID BID BID NE ÇENE VAR SİZDE BEEEE CEVAP VER VER BİTMEDİ :27: :27: :27:

jeliconnn ulen sana o kadar orcinal mail ve face aldım hala tık yok ulen sende eğer bir gün face gelirsen çok geç olabilir ben gitmi olabilirimmmmm :19: :19::19:

$404952_385833518180469_175340194_n.jpg

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

HTML:
dönemedim sana bebem bu ogülü kezo ve başka k... yüzünden :1: kusura bakma :ssz:

niye gıııı ne oldu yaz hele beni çağıracaksan gelemem ben memoriale :34: nlglpd lina ve sen oh keyif yapın :16:

Yok ne çağıracagım seni bizbize daha iyi :1: başka birşey söyleyecektîm hıh söylemem artık bugünde tel hep meşguldü :35:

ay bu mesajı çok beğendim...keşke çooook beğen butonu olsa...

valla ya, bak forumdan uzak kalıyorum, günlerce neşe kaynağınızı kaybediyorsunuz değer mi? alın kardeşinize bi iphone, mahrum kalmayın atraksiyondan:23:

huuuu nldglp, huuuu besteeee bi iphone aplaaaa:14:

İphonemi napcaksın iphone pis eeee hiç güzel degil ben sana bi ericson 388 vardı hani ondan alsam diyecegimde onada güç yetmez tarihi eser grubuna girmiştir çoktan :))))

Son düzenleme:
ayceyim günaydın :16: portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

Jeleseccim her bisey iyi de benim cinler tepemde :46: bir hafta oldu telefon hattinda calisma var diye uyutuyorlar internetsizim, cep telefonundan olmuyor bicir bicir... Aramadigim ne musteri hizmetleri kaldi ne belediyesi cok magdurum AIHM'ye basvuracagim:46: burdan sahitlik yaparsiniz degil mi? Gunlerdir dogru duzgun foruma giremiyor, yorum yazarken zorluk cekiyor diye!!! :16:

Back