110 beden takıyrdm şimdi 85 b var üzerimde
Teşekkür ederiz linacım benim içinde güzel bir gündü :)drenler de çıktı. iki fıstıkla da kahveler içildi... oh mis ne güzel bir gündü bugün...
Oooo hafta sonu diye herkes sermiş iyice uyanın toplanın bakalım sayın sagdan solabugün yoklamaya katılmayanları kötü içerik yapacağım ona göre
Herkese iyi hafta sonları
bende buradayım ama gidiyorum hemençok yoğunum tel görüşmelerim var :102:
Allah'im adaletli bir dagilim yapsaydi, kucuk olan buyutturecegim diye, buyuk olan da kucultturecegim diye ugrasmasaydikNeyse buna da sukur iyi ki estetik cerrahlar var :))
son bir hafta :)
Herkese iyi hafta sonları
bende buradayım ama gidiyorum hemençok yoğunum tel görüşmelerim var :102:
HTML:
Yok ne çağıracagım seni bizbize daha iyibaşka birşey söyleyecektîm hıh söylemem artık bugünde tel hep meşguldü
yalvarıyorsunuz da gelen yok
ayceyim günaydınportakallar nasıl ödemleri geçtimi ?
Jeleseccim her bisey iyi de benim cinler tepemdebir hafta oldu telefon hattinda calisma var diye uyutuyorlar internetsizim, cep telefonundan olmuyor bicir bicir... Aramadigim ne musteri hizmetleri kaldi ne belediyesi cok magdurum AIHM'ye basvuracagim burdan sahitlik yaparsiniz degil mi? Gunlerdir dogru duzgun foruma giremiyor, yorum yazarken zorluk cekiyor diye!!!
Sinir bi durum ya k.k.ya girmeden gün geçmez anlasınlar çözsünler sorunu hemen yayaparım yaparım sen iste yeter ki şahitlikte yaparız
yokluğun çok belli hallettir gel bacım
valla aynen katiliyorum ay bazen bende görüyorum rus kadinlarini allahim at gibi yaratmis diyorum valla ben bilem bakarsam erkekleri düsünemiyorummm
kadinlar 90 60 90 ben bu kadar spor yaparken diyet yaparken hic spor yapmayim canin istedigini yesin eeee allahim adaletli dagitsaaaaa hatun at gibi ohhhhhh
drenler de çıktı. iki fıstıkla da kahveler içildi... oh mis ne güzel bir gündü bugün...
valla aynen katiliyorum ay bazen bende görüyorum rus kadinlarini allahim at gibi yaratmis diyorum valla ben bilem bakarsam erkekleri düsünemiyorummm
kadinlar 90 60 90 ben bu kadar spor yaparken diyet yaparken hic spor yapmayim canin istedigini yesin eeee allahim adaletli dagitsaaaaa hatun at gibi ohhhhhh
lina bacım sen doğru söylersin bu nlglpd ve gıcık beste benim hakkımda dedikodu yaptılar mı hıııım
benim güzelliğimi k.k.da ki popülerliğimi çok kıskanırlar bu arkadaşlar ondan şey ettim
afiyet şeker olsunbi dahakine bende olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?