Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu jelicon nirlerde aceppppp :25: ulennn kocişliler hepinizeeeee püüüühhh diyorum 14 şubatmı kutluyosunuz ulennnnnnnn burda kocişsiz arkadaşınızı neden düşünmüyorsunuz :43: :43: :20: :20:

günaydın arkadaşlar jelo bugün tellere çıkma seni çiğ çiğ yiyebilirim :52::52::52:

günaydın :16: herkeslere günaydın:16:

şekercim kızma jeleseke, akşam başı biraz kalabalıktı, en son benle konuşuyodu saat 12 gibi. iyi geceler öpücüğünü veriyodum kendisine. kocasız bir sevgililer gününde yalnız bırakmadı beni sağolsun:38:

bu jelicon nirlerde aceppppp :25: ulennn kocişliler hepinizeeeee püüüühhh diyorum 14 şubatmı kutluyosunuz ulennnnnnnn burda kocişsiz arkadaşınızı neden düşünmüyorsunuz :43: :43: :20: :20:

ben nirlerde olacam 900.hatlar gibi teldeyim sürekli bırakmıyor sevenlerim hayranlarım :32::32::9::9::9:

Herkese gunaydin :))) :16:

ayceyim günaydın :16: portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

günaydın :16: herkeslere günaydın:16:

şekercim kızma jeleseke, akşam başı biraz kalabalıktı, en son benle konuşuyodu saat 12 gibi. iyi geceler öpücüğünü veriyodum kendisine. kocasız bir sevgililer gününde yalnız bırakmadı beni sağolsun:38:

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum :ssz: o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor :1: konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

Günaydın iyi günler

Ben Mirine bakmıştım burdamı acaba?:1::1::1:

sanada günaydın burnu güzel memeleri güzel karnı güzel hatun :21:

dün tozu dumana vermişsin :23:ne yazmışsın aman aman senin tavuğuna kışt denmez :9:

mirini gündüz bulamazsın geceleri takılır genelde o :21:

Kırmızı hat bağlatcam sana sonunda.

0900 eklede başına boşa çene çalmmamış olursun.Akmasada Damlar.Gerçi senınkı damlamaz taşar:):1::1::1:

Sınırsız tarıfedemısın bebem:1:

:))) aynen taşar vallahi bende çene bol :1:

türkcelliyim gold paketliyim bebem pro kart gold paket ay ne havam var yahu :8::8::8::9::9::9:

ayceyim günaydın :16: portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum :ssz: o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor :1: konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

sanada günaydın burnu güzel memeleri güzel karnı güzel hatun :21:

dün tozu dumana vermişsin :23:ne yazmışsın aman aman senin tavuğuna kışt denmez :9:

mirini gündüz bulamazsın geceleri takılır genelde o :21:

Bu mirin yaaa.Sabah sabah nasıl güldürdü beni...Behzat Ç gibi itiraf ettırdın demiş:)Kardolar meselesı.

Benım tavuğa değil civcive yaklaşanı yakarım:)Boşamı k.k da parmak sallıyoruz.Öğrendik bişeyler:1::1::1:

Kımden eksiğim var.Fanatiğim artık.sIKI taraftarım:):1::1:

Bir ayağım ataşehirde bir ayağım bahçelievlerde.Takıl bana:1::1:

Bu mirin yaaa.Sabah sabah nasıl güldürdü beni...Behzat Ç gibi itiraf ettırdın demiş:)Kardolar meselesı.

Benım tavuğa değil civcive yaklaşanı yakarım:)Boşamı k.k da parmak sallıyoruz.Öğrendik bişeyler:1::1::1:

Kımden eksiğim var.Fanatiğim artık.sIKI taraftarım:):1::1:

Bir ayağım ataşehirde bir ayağım bahçelievlerde.Takıl bana:1::1:

Mirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadır :21: her türlü dedektiflik oyunlarını bilir :9: anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır :1:severim kendisini :16: kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt :ssz: benim doktorum senin doktorunu döver hesabı :1:

Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek :9:

bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor :1::1:

Son düzenleme:
Back