Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Mirin dendimi geçermiyim bir daha.Durur beklerim:)

Benıde alıştırdınız her türlü k.k. olayına.Burada yazışmaktan hayatı kaçıracağım:)

Benımkı iri yarı hepsinin üstesinde gelir.Boy pos onda kaş göz onda......Hele senınkinin şansın yok.

bekle bekle mirin hayatın içinden biri bol ekşın var kadında

bende ki talih kör salih hesabı Hasan beyinde baycanında şansı yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

haa evet ya, bak uyanınca gördüm mesajı ama uyku sersemliyle aklımdan uçmuş gitmiş....mailden yaz bana, telin ekranı kırık okuyamıyom allah rızası için bi iphone apllaaaaa

haa evet ya, bak uyanınca gördüm mesajı ama uyku sersemliyle aklımdan uçmuş gitmiş....mailden yaz bana, telin ekranı kırık okuyamıyom allah rızası için bi iphone apllaaaaa

ben alayım kuzum sana ama içimizde en trilyoner nlglpd ve beste alsın sana bana

ay bu mesajı çok beğendim...keşke çooook beğen butonu olsa...

valla ya, bak forumdan uzak kalıyorum, günlerce neşe kaynağınızı kaybediyorsunuz değer mi? alın kardeşinize bi iphone, mahrum kalmayın atraksiyondan

huuuu nldglp, huuuu besteeee bi iphone aplaaaa

Günaydın iyi günler

Ben Mirine bakmıştım burdamı acaba?
GELDİM YAVRUMM DİLEĞİNİ SOYLE HEMEN GERÇEKLEŞTİREYİM
ben nirlerde olacam 900.hatlar gibi teldeyim sürekli bırakmıyor sevenlerim hayranlarım
SEN VARYA BENCE ŞU SOHBET HATLARINDAN AL Bİ KAÇ TANEDE KIZ ÇALIŞTIR YETİŞEMİYOSUN KENDİN İHMAL ETTİKLERİN VAR ( MESELA BEN )
GECELERİN KADINI DİMİ
EVET BEHZAT Ç. POTANSİYELİ GÖRDÜM SENDE SEN OLURSUN
BENDE SENİ SEVERİM ŞEKERİM MMMUAHHHSSS
BURAYA TAKILANIN HAYATI ZATEN KAÇIYOR BEBEİM YEAAA YAVAŞ YAVAŞ VÜCUDU ELE GEÇİRİYOR BEYİN KİLİTLENİYOR TIPKI UYUŞTURUCU GİBİ
bekle bekle mirin hayatın içinden biri bol ekşın var kadında

bende ki talih kör salih hesabı Hasan beyinde baycanında şansı yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık

BEN BÖYLE DEĞİLDİM ANAÇIMMM YAŞARKEN OLDUM

ULEN BID BID BID NE ÇENE VAR SİZDE BEEEE CEVAP VER VER BİTMEDİ

jeliconnn ulen sana o kadar orcinal mail ve face aldım hala tık yok ulen sende eğer bir gün face gelirsen çok geç olabilir ben gitmi olabilirimmmmm

HTML:
dönemedim sana bebem bu ogülü kezo ve başka k... yüzünden kusura bakma

niye gıııı ne oldu yaz hele beni çağıracaksan gelemem ben memoriale nlglpd lina ve sen oh keyif yapın

Yok ne çağıracagım seni bizbize daha iyi başka birşey söyleyecektîm hıh söylemem artık bugünde tel hep meşguldü

İphonemi napcaksın iphone pis eeee hiç güzel degil ben sana bi ericson 388 vardı hani ondan alsam diyecegimde onada güç yetmez tarihi eser grubuna girmiştir çoktan :))))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…