Mirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadırher türlü dedektiflik oyunlarını bilir anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır severim kendisini kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt benim doktorum senin doktorunu döver hesabı
Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek
bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor
Mirin dendimi geçermiyim bir daha.Durur beklerim:)
Benıde alıştırdınız her türlü k.k. olayına.Burada yazışmaktan hayatı kaçıracağım:)
Benımkı iri yarı hepsinin üstesinde gelir.Boy pos onda kaş göz onda......Hele senınkinin şansın yok.
sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdumo kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula
haa evet ya, bak uyanınca gördüm mesajı ama uyku sersemliyle aklımdan uçmuş gitmiş....mailden yaz bana, telin ekranı kırık okuyamıyomallah rızası için bi iphone apllaaaaa
GELDİM YAVRUMM DİLEĞİNİ SOYLE HEMEN GERÇEKLEŞTİREYİMGünaydın iyi günler
Ben Mirine bakmıştım burdamı acaba?
SEN VARYA BENCE ŞU SOHBET HATLARINDAN AL Bİ KAÇ TANEDE KIZ ÇALIŞTIR YETİŞEMİYOSUN KENDİN İHMAL ETTİKLERİN VAR ( MESELA BEN )ben nirlerde olacam 900.hatlar gibi teldeyim sürekli bırakmıyor sevenlerim hayranlarım
ayceyim günaydınportakallar nasıl ödemleri geçtimi ?
sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdumo kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula
sanada günaydın burnu güzel memeleri güzel karnı güzel hatun
dün tozu dumana vermişsinne yazmışsın aman aman senin tavuğuna kışt denmez
mirini gündüz bulamazsın geceleri takılır genelde o
EVET BEHZAT Ç. POTANSİYELİ GÖRDÜM SENDE SEN OLURSUNBu mirin yaaa.Sabah sabah nasıl güldürdü beni...Behzat Ç gibi itiraf ettırdın demiş:)Kardolar meselesı.
Benım tavuğa değil civcive yaklaşanı yakarım:)Boşamı k.k da parmak sallıyoruz.Öğrendik bişeyler
Kımden eksiğim var.Fanatiğim artık.sIKI taraftarım:)
Bir ayağım ataşehirde bir ayağım bahçelievlerde.Takıl bana
BENDE SENİ SEVERİM ŞEKERİM MMMUAHHHSSSMirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadırher türlü dedektiflik oyunlarını bilir anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır severim kendisini kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt benim doktorum senin doktorunu döver hesabı
Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek
bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor
Mirin dendimi geçermiyim bir daha.Durur beklerim:)
Benıde alıştırdınız her türlü k.k. olayına.Burada yazışmaktan hayatı kaçıracağım:)
Benımkı iri yarı hepsinin üstesinde gelir.Boy pos onda kaş göz onda......Hele senınkinin şansın yok.
bekle bekle mirin hayatın içinden biri bol ekşın var kadında
bende ki talih kör salih hesabıHasan beyinde baycanında şansı yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Kuş yuvaya dönmüş:
Hoşlar getirdin Mirin...cikk...
dönemedim sana bebem bu ogülü kezo ve başka k... yüzündenkusura bakma
niye gıııı ne oldu yaz hele beni çağıracaksan gelemem ben memorialenlglpd lina ve sen oh keyif yapın
ay bu mesajı çok beğendim...keşke çooook beğen butonu olsa...
valla ya, bak forumdan uzak kalıyorum, günlerce neşe kaynağınızı kaybediyorsunuz değer mi? alın kardeşinize bi iphone, mahrum kalmayın atraksiyondan
huuuu nldglp, huuuu besteeee bi iphone aplaaaa
ayceyim günaydınportakallar nasıl ödemleri geçtimi ?
Jeleseccim her bisey iyi de benim cinler tepemdebir hafta oldu telefon hattinda calisma var diye uyutuyorlar internetsizim, cep telefonundan olmuyor bicir bicir... Aramadigim ne musteri hizmetleri kaldi ne belediyesi cok magdurum AIHM'ye basvuracagim burdan sahitlik yaparsiniz degil mi? Gunlerdir dogru duzgun foruma giremiyor, yorum yazarken zorluk cekiyor diye!!!
drenler de çıktı. iki fıstıkla da kahveler içildi... oh mis ne güzel bir gündü bugün...
lina merhabalar :) ne tür operasyon geçirdiğini göremedim ama çok çok geçmiş olsun
meraba.. göğüs küçültme ameliyatı oldum ben... çokkk teşekkür ederim..
nasıl sonuctan memnunmusun
bir de çok acı sızı varmı :44::44:
evet sonuçtan memnunum. acım olmadı. ama sızlama oldu. ameliyattan sonra iki saat içinde kendime gelmiştim. hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?