Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız aleda, beğen yaptım ama anladım gıııı, sanırım fazla gülmekten sıvı kaybetti vücut, ondan zaaar:1:

ince olan:zerafet nezaket

Kalın olan :kaba saba......demek anladınız:)

İnce kalın bir imiş zalim ömrüm çürümüş.

Farkı yok diyor teyzem.Farkmıyor artık:)

kız aleda bilirsin beni az çok...zekü kadınımdır vesselam...ama olmuyor, basmıyor:14:
çok sıvı kaybettim herhal:37:

acaba yanlış mı anladım bilemedim ama yorum yapmadan da geçmiyim. yani nazik de olsa kaba da olsa her halükarda insanın ömrüünü çürütüyorlar mı demek bu.... yanlış anladıysam bu yazdığımı yok sayın :DDDDD

ogülüm senin ufaklıgada geçmiş olsun konuşamadık bi ara alayım görüşlerini

evet evet, konuşalım ;

aleda, anladım kız...bak su içtim aklım başıma geldi valla..bu arada allah kimseyi sussuz bırakmasın. bizim nldglp ile jelesekin lahana çorbası diyeti yaparkenki haline dönmüş gibi oldum bi ara...allahım sen koru:51: ne zormuşşşş:31:

iyiyim şükür. naz aşamasındayım, yarın drenler de çıkınca kim tutar beni :D

nazi cok yap lina bak bugünleri cok ariyacaksin iyim dedikten sonra erkek beyni seni tam saglam oldu algiliyor
naz maz olmuyor cünkü kafalari basmiyor amaliyatan sonra bir defa iyim dedikten sonra bittiiiii:17::17:

nazi cok yap lina bak bugünleri cok ariyacaksin iyim dedikten sonra erkek beyni seni tam saglam oldu algiliyor
naz maz olmuyor cünkü kafalari basmiyor amaliyatan sonra bir defa iyim dedikten sonra bittiiiii:17::17:

ay evet öyle sanıyorlar :D ben yatıyorum hiç kalkmadım. aslında kalkasım var ama tutuyorm kendiim :D
şimdiden başladı aslında mırın kırın etmeye ama ben hastayım kalkamıyom yapacağı hiççç bişi yok :DDDD

$377645_10151305689146395_179198787_n[1].jpg
finansçının sevgililer gününe bakış açısı kızlar :D pek beğendim....

Slm kızlarrrrrrrr... Uzunca bir aradan sonra girmek nasip oldu ben gidtikten sonra yaklasık 50 sayfa konusmussunuz annee nasıl okurm hepsini ben :)...
Sevgililer gününüz kutlu olsun......(gerc bu gune pek inanmıorum ben ya sevginin günümü olurmus sevecek olan hergün sevsin :) )

Nerdesin sen kaçak:20:

abi sende az zeküü değilsin, bi kerede öğrenip hemen uygulamaya geçiyon...kız jelesec bak ne geldi aklıma..sen bizim baycanla bir iki ameliyata girsen? kaparmısın bişiler? ucuza getirebilirmiyiz ameliyatları? nldglp'in kol germeyle başlangıç yapabilirsin ne dersin?:1:

AAA bu kadarı da fazla ama daha neler yaa:18:

kız nldglp,
sen bilirsin bu işleri naapmam lazım, kaçtı gitti kızzzzzz:ssz::27:

Kız ben nerden bileyim? sanki habire altıma kaçırırmışım gibin:19: Üstüme üstüme gelmeyin :27:

bunu dinleyince his geliyomu bebem. geliyosa mp3'ünü indiriim...

nldglp'e sormak lazım, hissi nassı kazanmış...kapıya çarpınca bile hislenen hatun kendüsü:9:

tatsız, tussuz, hissiz, huysuz, ama mütevazı bayanlarsınız vesselam:51:

kızzzzz nldglp,

naaptın ödevini? başladın mı yapmaya:1:

Yok. daa diil öğğtmenim.Anca bugün yazılanlara cevap veriyorum:26:

Nerdesin sen kaçak:20:

AAA bu kadarı da fazla ama daha neler yaa:18:

Kız ben nerden bileyim? sanki habire altıma kaçırırmışım gibin:19: Üstüme üstüme gelmeyin :27:

tatsız, tussuz, hissiz, huysuz, ama mütevazı bayanlarsınız vesselam:51:

Yok. daa diil öğğtmenim.Anca bugün yazılanlara cevap veriyorum:26:

canım ya yengemin sana çokkk selamı var.

Son düzenleme:
Back