Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu jelicon nirlerde aceppppp ulennn kocişliler hepinizeeeee püüüühhh diyorum 14 şubatmı kutluyosunuz ulennnnnnnn burda kocişsiz arkadaşınızı neden düşünmüyorsunuz

günaydın arkadaşlar jelo bugün tellere çıkma seni çiğ çiğ yiyebilirim

günaydın herkeslere günaydın

şekercim kızma jeleseke, akşam başı biraz kalabalıktı, en son benle konuşuyodu saat 12 gibi. iyi geceler öpücüğünü veriyodum kendisine. kocasız bir sevgililer gününde yalnız bırakmadı beni sağolsun

bu jelicon nirlerde aceppppp ulennn kocişliler hepinizeeeee püüüühhh diyorum 14 şubatmı kutluyosunuz ulennnnnnnn burda kocişsiz arkadaşınızı neden düşünmüyorsunuz

ben nirlerde olacam 900.hatlar gibi teldeyim sürekli bırakmıyor sevenlerim hayranlarım

Herkese gunaydin :)))

ayceyim günaydın portakallar nasıl ödemleri geçtimi ?

sabaha karşı sana mesaj attım senin totoda pireler uçuşurken ben dik oturdum o kadar çok telde konuşmuşum ki beynimin içinden sesler geliyor konuyla ilgili bana dönüver bugün göndermedim okula

Günaydın iyi günler

Ben Mirine bakmıştım burdamı acaba?

sanada günaydın burnu güzel memeleri güzel karnı güzel hatun

dün tozu dumana vermişsin ne yazmışsın aman aman senin tavuğuna kışt denmez

mirini gündüz bulamazsın geceleri takılır genelde o

Kırmızı hat bağlatcam sana sonunda.

0900 eklede başına boşa çene çalmmamış olursun.Akmasada Damlar.Gerçi senınkı damlamaz taşar:)

Sınırsız tarıfedemısın bebem

:))) aynen taşar vallahi bende çene bol

türkcelliyim gold paketliyim bebem pro kart gold paket ay ne havam var yahu

Bu mirin yaaa.Sabah sabah nasıl güldürdü beni...Behzat Ç gibi itiraf ettırdın demiş:)Kardolar meselesı.

Benım tavuğa değil civcive yaklaşanı yakarım:)Boşamı k.k da parmak sallıyoruz.Öğrendik bişeyler

Kımden eksiğim var.Fanatiğim artık.sIKI taraftarım:)

Bir ayağım ataşehirde bir ayağım bahçelievlerde.Takıl bana

Mirin değip geçme sonradan tanıştım amma manyak kafadır her türlü dedektiflik oyunlarını bilir anlamını bilmediği kelimeler kullanıp 1.ay banlanır severim kendisini kardolar kardolar hepsi öyle de , hastalar tırt benim doktorum senin doktorunu döver hesabı

Çok fena sallamış sın parmağı benim taht gitmiş elden polemik dedin mi jelesec gelirdi akla eskiden şimdi aleda gelecek

bende fanatiğim abi en büyük doktor benim doktor bedava yaparsa süpermen doktor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…