Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:ddddddd sölemem sölemem...

Nekadar çeşit varmış yahu.... Ben çok başındayım o vakit.... Yalnız doktor beyin burnu neka küçükmüş ya benim burunla onun burnu değişsek daha iyi olur sanki :d bu arada burna nerden taktım eşim ben ameliyattan çıkınca bari burnu da yaptıraydık demiş ondan yani...

hahahahahah doktorun heryeri küçük (heryeri derken farklı yere çekmeyin :20::1:) elleri,boyu,burnu vs :1:

Tamam daha sen aşılandın artık yazarsın yakında oramı buramı diye :1:

Son düzenleme:
bunu dinleyince his geliyomu bebem. geliyosa mp3'ünü indiriim...

nldglp'e sormak lazım, hissi nassı kazanmış...kapıya çarpınca bile hislenen hatun kendüsü:9:

:60::60::60: Ben öyle gülüyorum ki oturduğum koltuk sallanıyor :9::9:

salla salla gül memeler çağlasın

benim oturduğum koltuk ıslandı bebemmm, sallansa iyiydi:51:

Bende fazla hasta bezi var.Bileydim yollardım bebem..Malum yeni çıktık hastaneden:)

Keyfler gıcır...Maşallah.

bizde bir özdeyiş var.Kadıncağızın biri demişki...İnce Kalın bir imiş zAlim ömrüm çürümüş.Ömrünü çürütmüşde anca anlamış..:1::1::1::1:

salla salla gül memeler çağlasın

Bende fazla hasta bezi var.Bileydim yollardım bebem..Malum yeni çıktık hastaneden:)

Keyfler gıcır...Maşallah.

bizde bir özdeyiş var.Kadıncağızın biri demişki...İnce Kalın bir imiş zAlim ömrüm çürümüş.Ömrünü çürütmüşde anca anlamış..:1::1::1::1:

kezban ogülü çok altına kaçırır lazım ona bolca ara bezi :9:

aledam burnun süper bacım bu hali bile hoş inan :nazar::21:

BENİ KAN TUTUYOR BACIM YA YOKSA YAPARDIM SARIŞEKERE Bİ GÜZELLİK :21:

BU ARADA KIZLAR BAYCANA BENİM BURNUMU BAŞKA DOKTORA YAPTIRACAĞIMI SÖYLEMEYİN :ssz: ADAM BENİM KARNIMI NASIL DİKER BİÇER :18::18::18: GIIII BESTE SEN İSPİYON EDERSİN GİBİ ME GELİYOR :1::1::1:

o kadar yazıyı okuyamadım amaaaaaa bu yazı gözüme battı hemen nedense :20: ispiyon etmiycem şekerim direk söyleyecegim hem baycan seni ameliyat etmesin ki bizede alay edecek konu çıksın :1:

o kadar yazıyı okuyamadım amaaaaaa bu yazı gözüme battı hemen nedense :20: ispiyon etmiycem şekerim direk söyleyecegim hem baycan seni ameliyat etmesin ki bizede alay edecek konu çıksın :1:

abi nasıl adamımı tanıyorum bak dedim mi dedim beste der diye :1::1::1:

yok ya vazgeçtim burundan çok güzel burnum var zaten benim :nazar::17: annem burnuna dokundurtma dedi çok günahmış :16:

kız aleda, beğen yaptım ama anladım gıııı, sanırım fazla gülmekten sıvı kaybetti vücut, ondan zaaar:1:

Back