Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok bebem biz okumalar başsağlığı kalabalığına girmeyelim :34:

sen hafiflet işlerini gel özledim bi mucuklayayım:54: parfümüde unutma o yoksa sende gelme :30:

gel gel kuşum, işlerin bi ucundan tutarsın:23:

Ben kaçtım kızlar yarın bende mürvet var :1: 1.haftadır evde bir nok yaptığım yok, minik hasta diye büyük oğlan evde diye... üsten bi toparlayayım kadına ayıp olmasın

kadın geliyo diye ev toplayan kişilik, aynı ben:1:

Sen hiç yoksun efet efet itiraf.com :26: Ama hep bu mikserlenkin yüzünden:23:

Vallahi mikserlenk yüzünden bak:37:

Aneeem nassı yanıı.Basbayaa şeyini mi açtı gösterdi:83:

Seni meşgul etmemek babından yanii:18:

Benim de evimin bir işi var,koca gelii 14:30 uçağı ile.Kadının budu köfte yapciim, püre,kek,börek yapiciim.Keşkülüm hazır ama:34:

Kim, nereye,ne zaman gidio kii:44:

Kaç kere didik.bi laf anla loo.:ssz: bu mikserlenk seni etiketlemeyi unutmuş,dünden beri 500 mail oldu kaçırdığın:37:

şu çoklu cevaptan kafam döndü, kısaca;
jelesek bana gelii :) oğlum, uslu akıllı yerinde duriii, kimseye bişi yapmiii, jelo unuttu da sen niye eklemiyon bakiim:19:

jelesek bana gelii :) oğlum, uslu akıllı yerinde duriii, kimseye bişi yapmiii, jelo unuttu da sen niye eklemiyon bakiim:19:

Yok bebem ben ağlayan insanları görünce dayanamıyorum :( yengeç kadını duygusal oluyor biliiiin

Mecbur bacım burada ki kadınların kıçı kalkık :ssz:anın da toz suyu hazırlatıyorlar :1:

Hadi jelo unutur yapmadığı şey değil bilin sen niye unuttun sarı şeker :44:ne saklıyon kezodan :51:

daha okuyamadım işten güçten:37:

ama en baştaki kısımdaki hitap, tamamen 2.tekil şahsa yönelik bi sesleniş. maile ekleyi unutmuşluk hali pek yok gibi:27:

De gedin anam bacım... gülmekten yaşlar süzüldü artık gözümden :43::43::43:

unutmamıştır o kel nlglpd :9::1::21:

E eklediiimm:18: sen beni bi de o mesajları okurken düşün.Bi gidip köfte yapem dedim,olmuş 3 koca sayfa:53: İnsaf yanii o derece...

Aneyii oralara kadar yormam bacım.Evlere giden çok tatlı bir tanıdğım da var.Masajını evde gelir yapar aneyin:34:

sende de yok yok, bana da gönder şu kadını (tanıdık demişsin, cinsiyet belirtmemişsin ama kadındır herhal:26:) kulunç dolmuş omuzlar

Yok bebem ben ağlayan insanları görünce dayanamıyorum :( yengeç kadını duygusal oluyor biliiiin

Mecbur bacım burada ki kadınların kıçı kalkık :ssz:anın da toz suyu hazırlatıyorlar :1:
Hadi jelo unutur yapmadığı şey değil bilin sen niye unuttun sarı şeker :44:ne saklıyon kezodan :51:

aman gel be işte, izin alırım haftaya...bir iki gün takılırız birlikte? ne dersin...

sarı şeker, sen unutuyon ama ben unitmiiim:23:, istersen sen de gel kapım sonuna kadar açık:51:

sende de yok yok, bana da gönder şu kadını (tanıdık demişsin, cinsiyet belirtmemişsin ama kadındır herhal:26:) kulunç dolmuş omuzlar

aman gel be işte, izin alırım haftaya...bir iki gün takılırız birlikte? ne dersin...

sarı şeker, sen unutuyon ama ben unitmiiim:23:, istersen sen de gel kapım sonuna kadar açık:51:

Ana oğul hastayız bulaşıcı bacım :25: millet seni bekliyor burada kırmızı halılar serdik sen ne diyon :19: gel sen bekliyoruz demi nlglkty

De gedin anam bacım... gülmekten yaşlar süzüldü artık gözümden :43::43::43:

unutmamıştır o kel nlglpd :9::1::21:

unutmamış canım, bariz belli....resmen ignore etmiş beni ! saçını başını bi yolayım da öyle kel kalsın, mezoterapi yetmesin, saç ektirsin 3 doz:52::52:

E eklediiimm:18: sen beni bi de o mesajları okurken düşün.Bi gidip köfte yapem dedim,olmuş 3 koca sayfa:53: İnsaf yanii o derece...
nlglkty:1: tırsmaktan saçmalamaya geçmişsin kanımca. bu ne len? bi bok anlamadım bu cümle silsilesinden:1:

Ana oğul hastayız bulaşıcı bacım :25: millet seni bekliyor burada kırmızı halılar serdik sen ne diyon :19: gel sen bekliyoruz demi nlglkty

ha haa, gelmemek için bahaneler uyduran kişilik...söz gelirken parfüm getircem sana. Yani umarım, yani sanırsam, yani inşallah:52:

kız jelocan,

bu parfüm işinde ; bu kez ben gelirken getiririm de sonrasın da da istediğin bişi olduğunda rahat rahat almak için, senin maliye bakanı yaveri olan yakının adresini verebiliriz, teslimat garanti olur:34: posta memuru üstüne yatamaz:ssz:

Evet mikserlenk
unutmamış canım, bariz belli....resmen ignore etmiş beni ! saçını başını bi yolayım da öyle kel kalsın, mezoterapi yetmesin, saç ektirsin 3 doz:52::52:

yuuuk ignore yoook.lidil lidiıl in dı midil hahahahahahahah hadi çöz dur bakalım bu mesajı kolaysa.Hele de cm ylmz a gitmediysen ...zor bacım zorr:60:

nlglkty:1: tırsmaktan saçmalamaya geçmişsin kanımca. bu ne len? bi bok anlamadım bu cümle silsilesinden:1:

ha haa, gelmemek için bahaneler uyduran kişilik...söz gelirken parfüm getircem sana. Yani umarım, yani sanırsam, yani inşallah:52:

bak üstüme gelmeyinn ben bugüne bugün tansiyonlu,yaşlı,kel ve menopoz eşiğine gelmiş bir bayanım.İyi davranın bana:21:

kız jelocan,

bu parfüm işinde ; bu kez ben gelirken getiririm de sonrasın da da istediğin bişi olduğunda rahat rahat almak için, senin maliye bakanı yaveri olan yakının adresini verebiliriz, teslimat garanti olur:34: posta memuru üstüne yatamaz:ssz:

Bütün hayatımı öğrendi k.k.:1: tamam olur ama ben sana kart numaramı veririm yine bak nasıl temiz kalpliyim gör sana güvenim tam :34: bak bu kele olsa vermem 6.bim limitim var soyar kesin:9::9::9:

Bütün hayatımı öğrendi k.k.:1: tamam olur ama ben sana kart numaramı veririm yine bak nasıl temiz kalpliyim gör sana güvenim tam :34: bak bu kele olsa vermem 6.bim limitim var soyar kesin:9::9::9:

aman almam kart numaranı falan, olur da sonra bi bok olur, harcama yapılır üstüme kalır maazallah.. ben paşa paşa sana alırım, görüştüğümüzde de paranı alırım:23: hiç affetmem alırım:51:

k.k'dan çıktık da ne oldu, hotmailden devam:1::9:

sana son gönderdiğimle altıma kaçırmak üzereyim :52:

Ne olacak bu halimiz tedavi şart oldu:1: aynı sınıf da okusak yanmıştık demek ki :1: ayrılın uleeeeen dağılın :51:

benim altımda ki halı si... içinde :60::60::60:

Bu sefer gittim arkamdan dedikodu yapmayın :20:

looo beste neredesin içli köftemi yapyon bacına kargola eve oki :23:

Back