ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir.
Kesin beste geldisinsi sinsi bak hissediyorum
ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir.
aman onun gibi olamam
helal sanabak bizim kızların içinde senin kadar merti bonkörü yok cimrilik almış yürümüş bi benlede gurup yürümüyor tek mertle olmaz tabi
ben yakınım sana alırım miniği gelirimbunları boşver
canım ya, bu güzel davetin için, güzel gönlün için çook teşekkürler
diyosunnnn
kendine müslüman insan tipibi de mertlik, bonkörlük demiş
helal sanabak bizim kızların içinde senin kadar merti bonkörü yok cimrilik almış yürümüş bi benlede gurup yürümüyor tek mertle olmaz tabi
ben yakınım sana alırım miniği gelirimbunları boşver
Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim
Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada
kartopum, senin güzelliğin hislerine de yansıyor, hatta yüzüne de yansıyor. iyi ki tanıdım seni, eşin de oğlun da çok şanslı
bak kartopum sen çok iyi niyetlisin de bu jelekelek'in oğlu accayip vur elli. 40'ından sonra doğurunca, çocuuunu hiç terbiye edememişsenin oğlanı ezer geçer, demedi deme bak ben davetimin üstüne yattım, cocuklarımın sağlığı açısından abla nasihati
dosyaları seç ten bilgisayarında olan resimleri koyacaksın.sonracığıma upload edeceksin,sonra altta bitir var ona basacaksın oldu bitti bu kadar şekerim
Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim
Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada
selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum
kartopum, senin güzelliğin hislerine de yansıyor, hatta yüzüne de yansıyor. iyi ki tanıdım seni, eşin de oğlun da çok şanslı
bak kartopum sen çok iyi niyetlisin de bu jelekelek'in oğlu accayip vur elli. 40'ından sonra doğurunca, çocuuunu hiç terbiye edememişsenin oğlanı ezer geçer, demedi deme bak ben davetimin üstüne yattım, cocuklarımın sağlığı açısından abla nasihati
hıııım kendi oğlu tekirdağa nam saldıresimlerini heryere astılar tehlikeli ve saldırgandır diye hatta çok üstüne giderseniz açar şeyini gösterir aman dikkat edin diye
ay koptum koptum
Kız ayıp ayıp aaaa ogülü dövcek en sonunda seni hiç kurtarmam ona göre
Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalımekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?