Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir.

helal sana bak bizim kızların içinde senin kadar merti bonkörü yok cimrilik almış yürümüş bi benlede gurup yürümüyor tek mertle olmaz tabi

ben yakınım sana alırım miniği gelirim bunları boşver

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir.

canım ya, bu güzel davetin için, güzel gönlün için çook teşekkürler

aman onun gibi olamam

diyosunnnn

kendine müslüman insan tipi bi de mertlik, bonkörlük demiş

Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada

Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim

kartopum, senin güzelliğin hislerine de yansıyor, hatta yüzüne de yansıyor. iyi ki tanıdım seni, eşin de oğlun da çok şanslı

Bir alo demen yeter canım. Oğlum da bir arkadaş (abi) kazanmış olur bu arada

bak kartopum sen çok iyi niyetlisin de bu jelekelek'in oğlu accayip vur elli. 40'ından sonra doğurunca, çocuuunu hiç terbiye edememiş senin oğlanı ezer geçer, demedi deme bak ben davetimin üstüne yattım, cocuklarımın sağlığı açısından abla nasihati

abla nasihatı ????? sevdim bu lafı genç gösteriyorum demekki

ilk paragraf içinde ayrıca teşekkür ederim.

selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum

Piştt hanımlar kim nerde napıyo bakalım bugn cok canm sıkılıo ya konu açın da az gülelim :) nldglp jelesec nerdesiniz kızzzz :)

Seviyorum sizleri valla günüme güzellik yüzüme gülümseme hatta kahkaha katıyorsunuz teşekkür ederim

Bunları sevme beni sev beni beni bak bunlar sıska senle ben balık etiyiz daha birbirimize yakınız

Bende güzel niyetli güzel yürekli insanları severim senide bu özellikleri taşıdığın için seviyorum

selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum

Geçmiş olsun bende benim minikte hastayız :2: kız aklıma ne geldi senin istediğin şeyleri nlglpd nin goncasıyla gönderseydik keşke

bak bedava yollardım

hıııım kendi oğlu tekirdağa nam saldı resimlerini heryere astılar tehlikeli ve saldırgandır diye hatta çok üstüne giderseniz açar şeyini gösterir aman dikkat edin diye

ay koptum koptum

hıııım kendi oğlu tekirdağa nam saldı resimlerini heryere astılar tehlikeli ve saldırgandır diye hatta çok üstüne giderseniz açar şeyini gösterir aman dikkat edin diye

ay koptum koptum

Kız ayıp ayıp aaaa ogülü dövcek en sonunda seni hiç kurtarmam ona göre

Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalım ekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde

Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalım ekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde

Nere ne sofrası gıııı ben en son onu bıraktığımda arkadaşları ile yürüş yapıyordu demek biraz yürüdü geniş mide hemen açıktı tabi ekmeklere saldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…