Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

olmaz gülemem parada veremem niyeeeeeee senceeee:1:
pargali pasam öldüüüü hürrem bakiyorum lennnnnnnn gülememmmmmmm pasam öldü gülememmmm

Sus hatırlatma pargalı gitti benim içinde dizi bitti :1: Ah canım nasıl boğdular gözümün önüne geldi yine :43:

Aleda aleda...

düştün burun derdine buraları unuttun ne selam ne sabah :19:

Yettimm yettimmmm.

Ne ka vefalıyım bilirisn.bırakmammmm burayı...Özledim sizi.

Burun peşinde gezmekten azıcık ihmal diyelim.:)

İşim bittiya karın marın.Meme de neymiş:)yedik yuttuk:1::1:K.b.b cilerin peşindeyim::1::1:

Herkese selam ve sevgiler..Her yerdeyim.Tek göz görürüm.Yeterki seslen sen:)

Yettimm yettimmmm.

Ne ka vefalıyım bilirisn.bırakmammmm burayı...Özledim sizi.

Burun peşinde gezmekten azıcık ihmal diyelim.:)

İşim bittiya karın marın.Meme de neymiş:)yedik yuttuk:1::1:K.b.b cilerin peşindeyim::1::1:

Herkese selam ve sevgiler..Her yerdeyim.Tek göz görürüm.Yeterki seslen sen:)

Peşindeyim takipteyim...

meme,lipo,bacak bitti sıra karında:)) hemen arkadan burun gelir artık:34: ben K.b.b.peşinde koşturmayacağım... hazır sen araştırmayı yaptın örneklerde tamam

Seslenirim huuu derim sesime ses ver :16:

Peşindeyim takipteyim...

meme,lipo,bacak bitti sıra karında:)) hemen arkadan burun gelir artık:34: ben K.b.b.peşinde koşturmayacağım... hazır sen araştırmayı yaptın örneklerde tamam

Seslenirim huuu derim sesime ses ver :16:

Hamdık piştik:1::1::1:

Ya cidden bitecekmi.Bu işin sonu yok gibi:)Biri bitiyor ha tamam diyoruz.Hadi k.k da bir rüzgar..takıl peşine takıple.

Yoruldum yaaa:)

Neyse neyse bıkmak yok yola devam.Estetık sever topiğinde neler diyorum ben:)

Yok yok gene ödem çayları başlayacak.Dayan maydonoza.yok at kuyruğuna:)

Ama bitecek bitiyor.Tüm karmaşamı sergiledim anla artık..:1::1:

Hamdık piştik:1::1::1:

Ya cidden bitecekmi.Bu işin sonu yok gibi:)Biri bitiyor ha tamam diyoruz.Hadi k.k da bir rüzgar..takıl peşine takıple.

Yoruldum yaaa:)

Neyse neyse bıkmak yok yola devam.Estetık sever topiğinde neler diyorum ben:)

Yok yok gene ödem çayları başlayacak.Dayan maydonoza.yok at kuyruğuna:)

Ama bitecek bitiyor.Tüm karmaşamı sergiledim anla artık..:1::1:

Bitmez bitmeyecek :)) ileride yüz ,kaş göz başlar :1:

Ben ameliyatlardan araştırmaktan yoruldum benim ki para ödemekten :)) annemin dediğini uyguluyorum erkeğin kaşığı 2.ise birini kır :9: çok para yolu şaşırtır demi ama?

Harcamalar bana yapılsın:))

Aynen geçiyor bak nodül modül hak getire hemen karın olayına daldım:34: 2.doktoru telleştirip ameliyatı olacağım mart ayında :34:

Durmak yok yola devam

Bitmez bitmeyecek :)) ileride yüz ,kaş göz başlar :1:

Ben ameliyatlardan araştırmaktan yoruldum benim ki para ödemekten :)) annemin dediğini uyguluyorum erkeğin kaşığı 2.ise birini kır :9: çok para yolu şaşırtır demi ama?

Harcamalar bana yapılsın:))

Aynen geçiyor bak nodül modül hak getire hemen karın olayına daldım:34: 2.doktoru telleştirip ameliyatı olacağım mart ayında :34:

Durmak yok yola devam

Oyyy Oyyy ben bu kaşık olayını nasılda duymamışım bilmemişim.Süper taktikmiş..

Hemen uygulamaya başlamak lazım.Gerçi estetiklere ancak yetişiyorlar:)Genede tedbir iyidir.Borç harç düşünmekten başka şeye sıra gelmesin:1::1::1:

Süpersin ya..

Benım annem de..........................iki tane ise birini gösterme derdi:)

Ah bu analar. nede çok şey biliyorlar.

Oyyy Oyyy ben bu kaşık olayını nasılda duymamışım bilmemişim.Süper taktikmiş..

Hemen uygulamaya başlamak lazım.Gerçi estetiklere ancak yetişiyorlar:)Genede tedbir iyidir.Borç harç düşünmekten başka şeye sıra gelmesin:1::1::1:

Süpersin ya..

Benım annem de..........................iki tane ise birini gösterme derdi:)

Ah bu analar. nede çok şey biliyorlar.

Bu eski anneler de neler var neler :)))

yalnız senin annenin dediğini benim annem çok kullanır...

biplemesen topik kapanırdı anladın sen onu :1:

Cem Yılmaz mı?? O kim ki:1: Sen varken cık cık cık :46:

Teveccühünüz efeem:42:

Allah kavuştursun tatlım :34: Sen o kadar sarıp sarmalayıp yolculadıysan kimse göremez için rahat olsun :46: Ah ah ben nerelere yolluyorum eşimi hiç sarıp sarmalamadım:17: :18:Dönüyor dolaşıyor geliyor işte :10:

Nereye yolluyon merak eyledim? yok sa sen de asker eşimisin?

mesajlarım 90 'a yaklaştı 100 ê az kaldı şükür

Hadi gözünaydın.Çalışsın parmaklarr:126:

Kartopum ben yoksam bunlar arazi :ssz:

geçmiş olsun yavruna :34:benim minikte hasta okulu var ama göndermedim bu hafta, boğaz enfeksiyonu bugün daha iyi...

hadi bakalım ver kiloları da havanı at bana :23: bende kestim akşamları sadece ayva yiyorum :25:

Hade ordan ben yoğum da ondan:33:

alemsin valla,mixer gibisin mübarek :60::60::60:

hahahaahaha mikserkelenk:111:

[/COLOR]

ben geliyorum demi sadece :16:

Aman şaşardım bunu yazmasan:35: en önce sen git.İlkönce sen git....

aman onun gibi olamam:23:

hahayyyytttt işte buna çok güldümm:52:

selam kizlar hastayimmmmm ay hava bir günde eksi 8den arti 15 cikarmi valla burda cikti hava bir güzel yaz gelmis gibi amaaaaa hasta yatiyorum :37::37:

Anaam koca pişti desene.Biz de sana inandık battaniyelere sarıp gönderdik.Neyse en fazla kurtlanıp döner.Yarın 5 gibi dönüyor zaten:)

Piştt hanımlar kim nerde napıyo bakalım bugn cok canm sıkılıo ya konu açın da az gülelim :) nldglp jelesec nerdesiniz kızzzz :)

sorma dünden beri yoğum.Gezip tozup sefa yapıyorum ohhh:8:

Herkes seni merak ediyor nerdesin diye pişşt gördüğün her sofraya oturma bakalım :33: ekmeklerin tarifini bende istiyorum çok güzel görünüyor tabi içindekininde :16:

Bağdat cad.Petit pain patisserie.Çok güzell tavsiye ederim :23:

Nere ne sofrası gıııı ben en son onu bıraktığımda arkadaşları ile yürüş yapıyordu :34: demek biraz yürüdü geniş mide hemen açıktı tabi ekmeklere saldırdı :1:

Meraklııı hadi koyam bari foto.

Şımartma ayceyim şunu :19: zaten çok havalı hatun sende gaz veriyorsun iyice havaya giriyor :9::9::9:

Mikserlenk kess otur yerine:41:

Eklentiler

• $64268_10151355586977789_1421951876_n.jpg
    $64268_10151355586977789_1421951876_n.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 20
Kadınlar kulübünde görüp en etkilendiğim resimler diyebilirim.Evet, çok hayret verici MÜKEMMEL bir değişim:53: Şaka yollu bile olsa sana yazdığım bütün yorumları geri alıp önünde saygıyla eğiliyorum Ares cim:42:

Sabır,güç,irade,azim,kendine inanmak=İmkansız diye bir şey yoktur.

Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.Sen bunun bence en büyük örneklerindensin.Tekrar tebrik ediyorum:46:

not:Ares ile arkadaş olan 2 kişi var demiştim.Bunlardan birisi olduğum için çok mutluyum:16:

Ares ciim sen şimdi bir müddet arkadaşlık tekliflerini kabul etme de çatlasın patlasınlar meraktan.:33: Hatta sana erkek diyenleri hiç kabul etme:32: Hatta ve hatta şu mikserlenk e hiç yüz verme,konuşma onla,görmemezlikten gel:51:

kadınlar kulübünde görüp en etkilendiğim resimler diyebilirim.evet, çok hayret verici mükemmel bir değişim:53: şaka yollu bile olsa sana yazdığım bütün yorumları geri alıp önünde saygıyla eğiliyorum ares cim:42:

Sabır,güç,irade,azim,kendine inanmak=imkansız diye bir şey yoktur.

Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.sen bunun bence en büyük örneklerindensin.tekrar tebrik ediyorum:46:

Not:ares ile arkadaş olan 2 kişi var demiştim.bunlardan birisi olduğum için çok mutluyum:16:

oyy cok teşekür ederim canım m benim:) rabbim inşallah tüm isteyenlere versin cünkü kilolu olmak demek ayakkabı bağcıgını baglamyı özlemek demek , kilolu olmak demek biyerde aaaa yemiş yemiş şişimiş hala yiyo diye kimsenin söylenmeden rahatca biyere girp yemek yiyebilmek demek, mağazalra girip size göre bedenimiz yok diyenlere sadece sinir olmak demek, ve yiyom yiyom kil alamıyom diyen kızları içinden gebertesin gelmesi demek, ve cok istedign ayakabıyı denediginde ayy ayaklarıma her sye oluyo derken ayaga kalktıgn an ayaklarının vücudunun altında çizgi film karakteri gibi durması demek, hiç biyere yürüyerek gidememek gezememek demek cünkü bizim için yürümek bacak aramızın pişmesi ve kıyafet sorunu demekti :(rabbime binler ce şükürler olsun...

ares ciim sen şimdi bir müddet arkadaşlık tekliflerini kabul etme de çatlasın patlasınlar meraktan.:33: Hatta sana erkek diyenleri hiç kabul etme:32: Hatta ve hatta şu mikserlenk e hiç yüz verme,konuşma onla,görmemezlikten gel:51:

hehe temam etmicem :) he çatlasınlar vallaha :) kikiikik :) evet 2 arkadasım var ve biri sen oldugn için gercekten cok mutluyum bende...

Şımartma ayceyim şunu :19: zaten çok havalı hatun sende gaz veriyorsun iyice havaya giriyor :9::9::9:

Şımartayım Jeleseccim :1: Cem Yılmaz'ı kek gibi gidip sinemada izledikten sonra adam shovunu çekmiş dvdye vermiş sinemaya valla gıcığım zaten o adama. nldglp'yi takip etsin de azcık ufku genişlesin :46:

Günaydın Kızlar :16: :16: İyi bir gün olsun herkes için :46:

Back