Geç günaydın hepinize
Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadımbu gün girer herhalde işe döndü .
Sen nasılsın yavrun nasıl1.kilo gitmiş hadi gözün aydın
İyiyim canım sağol,burağın burnu akıyor ama oda iyi sayılır,senin minnağın evde herhalde tatil dolayısı ile,başbaşa keyif yapıyorsunuzdur şimdi.
evet 1 kilo verdim hemde diyet yapmadan bu iş hoşuma gitti böyle devam edeceğim bakalım,öğlen arasında da yemekten sonra çıktım 45 dak. yürüyüş yaptım.
yanlız topicte kimsecikler yok inşallah herkes iyidir,sayfalar hiç ilerlememiş bende çok şaşırdım :26:
günaydın arkadaşlar,
ogltkn, nasılsın canım? hastalar nasıl oldu,umarım sorun yoktur
Geç günaydın hepinize
Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadımbu gün girer herhalde işe döndü .
Sen nasılsın yavrun nasıl1.kilo gitmiş hadi gözün aydın
Kartopum ben yoksam bunlar arazi
geçmiş olsun yavrunabenim minikte hasta okulu var ama göndermedim bu hafta, boğaz enfeksiyonu bugün daha iyi...
hadi bakalım ver kiloları da havanı at banabende kestim akşamları sadece ayva yiyorum
canım, ne yazık ki kaybettikmekanı cennet olsun
ben yokum arazi herkes demişsin. asıl ben yokum herkes arazi
bestemelodi;28561310[COLOR="#FF0000" .!.:]İstediğin zaman gel canım [/COLOR]acil durumlar için stoğum bile var
hıııım anladım ben geleyim sadecenlglpd ve diğerleri gelmesin gizli saklı buluşalım tamam bana uyar hepsini ben yerim içli köftelerin
İstediğin zaman gel canım acil durumlar için stoğum bile var
alemsin valla,mixer gibisin mübarek
hahahaha öyleyim adım soy adım jelesec mixser
[/COLOR]
ben geliyorum demi sadece
Gel tabi gel ben onlara sonra tam teşekküllü sofra hazırlarım sana içli köfte üstünede ayva alırım merak etme
iyi oku kezoadım soy adım yazmışım
Ogülüm başınız saolsun canım sevenlerine sabır diliyorum mekanı cennet olsun
vay vay vayters köşeye yatırdın ha kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni
vay vay vayters köşeye yatırdın ha kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni
aman be iyi görmemişimhemen belaltı vur hemen vur
oh sen millete kapak üstüne kapak yap sana gelince bel altı
sağolasın bestem, bizlere de onun gibi uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin rabbim...
amin amin
illa beleşe yerleşçen yani, beleşçi seni. Nldglp'ten beter çıktın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?