Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Geç günaydın hepinize

Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadım bu gün girer herhalde işe döndü .

Sen nasılsın yavrun nasıl 1.kilo gitmiş hadi gözün aydın

İyiyim canım sağol,burağın burnu akıyor ama oda iyi sayılır,senin minnağın evde herhalde tatil dolayısı ile,başbaşa keyif yapıyorsunuzdur şimdi.
evet 1 kilo verdim hemde diyet yapmadan bu iş hoşuma gitti böyle devam edeceğim bakalım,öğlen arasında da yemekten sonra çıktım 45 dak. yürüyüş yaptım.

yanlız topicte kimsecikler yok inşallah herkes iyidir,sayfalar hiç ilerlememiş bende çok şaşırdım :26:

Kartopum ben yoksam bunlar arazi

geçmiş olsun yavruna benim minikte hasta okulu var ama göndermedim bu hafta, boğaz enfeksiyonu bugün daha iyi...

hadi bakalım ver kiloları da havanı at bana bende kestim akşamları sadece ayva yiyorum

günaydın arkadaşlar,

ogltkn, nasılsın canım? hastalar nasıl oldu,umarım sorun yoktur

canım, ne yazık ki kaybettik mekanı cennet olsun

Geç günaydın hepinize

Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadım bu gün girer herhalde işe döndü .

Sen nasılsın yavrun nasıl 1.kilo gitmiş hadi gözün aydın

ben yokum arazi herkes demişsin. asıl ben yokum herkes arazi

Gördüm dedenin yüzünü pürü pak nurlu idi...mekanı cennet olsun arkadaşım başın sağolsun

evet valla sen yoksan kimse yok , senin yavruya da geçmiş olsun. yok canım ya ne havası ben bu kiloları ancak bir senede veririm ben verene kadar sen çoktan incelirsin

bestemelodi;28561310[COLOR="#FF0000" .!.:
]İstediğin zaman gel canım [/COLOR]acil durumlar için stoğum bile var

hıııım anladım ben geleyim sadece nlglpd ve diğerleri gelmesin gizli saklı buluşalım tamam bana uyar hepsini ben yerim içli köftelerin

Gel tabi gel ben onlara sonra tam teşekküllü sofra hazırlarım sana içli köfte üstünede ayva alırım merak etme

vay vay vay ters köşeye yatırdın ha kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni

iyi oku kezo adım soy adım yazmışım

aman be iyi görmemişim hemen belaltı vur hemen vur

Ogülüm başınız saolsun canım sevenlerine sabır diliyorum mekanı cennet olsun

sağolasın bestem, bizlere de onun gibi uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin rabbim...

vay vay vay ters köşeye yatırdın ha kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni

illa beleşe yerleşçen yani, beleşçi seni. Nldglp'ten beter çıktın sen

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir.

aman onun gibi olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…