Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Geç günaydın hepinize :16:

Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadım :34: bu gün girer herhalde işe döndü .

Sen nasılsın yavrun nasıl :21:1.kilo gitmiş hadi gözün aydın:34:

İyiyim canım sağol,burağın burnu akıyor ama oda iyi sayılır,senin minnağın evde herhalde tatil dolayısı ile,başbaşa keyif yapıyorsunuzdur şimdi.
evet 1 kilo verdim hemde diyet yapmadan bu iş hoşuma gitti böyle devam edeceğim bakalım,öğlen arasında da yemekten sonra çıktım 45 dak. yürüyüş yaptım.

yanlız topicte kimsecikler yok inşallah herkes iyidir,sayfalar hiç ilerlememiş bende çok şaşırdım :26:

İyiyim canım sağol,burağın burnu akıyor ama oda iyi sayılır,senin minnağın evde herhalde tatil dolayısı ile,başbaşa keyif yapıyorsunuzdur şimdi.
evet 1 kilo verdim hemde diyet yapmadan bu iş hoşuma gitti böyle devam edeceğim bakalım,öğlen arasında da yemekten sonra çıktım 45 dak. yürüyüş yaptım.

yanlız topicte kimsecikler yok inşallah herkes iyidir,sayfalar hiç ilerlememiş bende çok şaşırdım :26:

Kartopum ben yoksam bunlar arazi :ssz:

geçmiş olsun yavruna :34:benim minikte hasta okulu var ama göndermedim bu hafta, boğaz enfeksiyonu bugün daha iyi...

hadi bakalım ver kiloları da havanı at bana :23: bende kestim akşamları sadece ayva yiyorum :25:

günaydın arkadaşlar,

ogltkn, nasılsın canım? hastalar nasıl oldu,umarım sorun yoktur :50:

canım, ne yazık ki kaybettik :43: mekanı cennet olsun

Geç günaydın hepinize :16:

Kartopum ogltkn arkadaşım yazar diye yazmadım :34: bu gün girer herhalde işe döndü .

Sen nasılsın yavrun nasıl :21:1.kilo gitmiş hadi gözün aydın:34:

ben yokum arazi herkes demişsin. asıl ben yokum herkes arazi :19:

Gördüm dedenin yüzünü pürü pak nurlu idi...mekanı cennet olsun arkadaşım başın sağolsun:34:

Kartopum ben yoksam bunlar arazi :ssz:

geçmiş olsun yavruna :34:benim minikte hasta okulu var ama göndermedim bu hafta, boğaz enfeksiyonu bugün daha iyi...

hadi bakalım ver kiloları da havanı at bana :23: bende kestim akşamları sadece ayva yiyorum :25:

evet valla sen yoksan kimse yok , senin yavruya da geçmiş olsun. yok canım ya ne havası ben bu kiloları ancak bir senede veririm ben verene kadar sen çoktan incelirsin

bestemelodi;28561310[COLOR="#FF0000" .!.:
]İstediğin zaman gel canım [/COLOR]acil durumlar için stoğum bile var :34:

hıııım anladım ben geleyim sadece :23: nlglpd ve diğerleri gelmesin :ssz:gizli saklı buluşalım tamam bana uyar hepsini ben yerim içli köftelerin :1:

Gel tabi gel ben onlara sonra tam teşekküllü sofra hazırlarım sana içli köfte üstünede ayva alırım merak etme :1:

vay vay vay :20: ters köşeye yatırdın ha :41: kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni :9::9::9:

iyi oku kezo :ssz: adım soy adım yazmışım :32:

aman be iyi görmemişim:19: hemen belaltı vur hemen vur:19:

Ogülüm başınız saolsun canım sevenlerine sabır diliyorum mekanı cennet olsun

sağolasın bestem, bizlere de onun gibi uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin rabbim...

vay vay vay :20: ters köşeye yatırdın ha :41: kalsın çiğ köfte ben kartopuma giderim doğum günü masasını çok beğenmiştim o ağırlar beni :9::9::9:

illa beleşe yerleşçen yani, beleşçi seni. Nldglp'ten beter çıktın sen:33:

ne zaman istersen gel canım. Hatta hepiniz gelin ve hatta hatta buluşamadığımız kahvaltıyı bile bende yapabiliriz isterseniz yada 5çayı olabilir. :56:

aman be iyi görmemişim:19: hemen belaltı vur hemen vur:19:

oh sen millete kapak üstüne kapak yap sana gelince bel altı :1:

sağolasın bestem, bizlere de onun gibi uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin rabbim...

amin amin

illa beleşe yerleşçen yani, beleşçi seni. Nldglp'ten beter çıktın sen:33:

aman onun gibi olamam:23:

Back