Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

evet beyza canim diyince is bitiyor benim endisem viyanada yasiyoruz burda 3 cesit okul var
1 okul ilerde üniye devam edebilecekleri
2 okul meslek okulu
3 okulda idareten ortadan sonra bos yaniiiii
benim cabamda ilerde güzel meslek alsin rahat etsin
burdaki ilk gelen insanlar gibi ezilmesinlerrrrrr yoksa kizimin tek göz yasina dünyayi degismem ama ilerde rahat etsin tek gayem o
oda bu yilki notlarina bagliiiii:18::18:

Katı bir disiplin sözkonusu okul seçiminde.Çalışan parayı,civayı,kariyeri,çalışmayan da babayı yanii:18:

Bak iyi ki gelmekten vazcaymışım.Şimdi gelsem nasıl gezerdim? Zaten iş toplantısı için 2 günlüğüne geliyor.Sıcaklık 8-10 derece veriyor Viyana için.Ama soğuk diyorsan ona göre gelsin bari.Şimdi bavula eşya koyuyordu tam da cuk oldu senin burda olman:34:

ben bu sinirle disari ciksam kar felan kalmaz erir canimm

Bugün ben de bir şeye çok sinirlendim.Dedim nasıl atarım üstümdeki bu siniri?:44: Hemen açtım foruma girdim.İki laklak,3 beğeni,5 yorum derken bakmışım sakinlemişim:34: Şeyda cım hafifledi mi sinirin?:34:

Katı bir disiplin sözkonusu okul seçiminde.Çalışan parayı,civayı,kariyeri,çalışmayan da babayı yanii:18:

evet öyle nldglp cok kati disiplin almanlar bir calisiyorsa türkler iki calismali zati yabacisin bir eksi puan ordan zati bir de cocuklar laylaylom havasi oluyor
anneler ugrasin dursunnn
4.sinifdan sonra cocuklari ayiriyorlar 3 bölüme
1 bölüme giden türkler yeni yeni cogaliyor düsün türkiyeden gelip üniye girmek daha kolay burda
cünkü burdaki cocuklar oraya gelene kadar eleye eleye geliyor okul düsünnnnn

Bugün ben de bir şeye çok sinirlendim.Dedim nasıl atarım üstümdeki bu siniri?:44: Hemen açtım foruma girdim.İki laklak,3 beğeni,5 yorum derken bakmışım sakinlemişim:34: Şeyda cım hafifledi mi sinirin?:34:

ooo süper burada da okul sistemi hiç türkiyedeki gibi değil herşey not ortalaması ile

ay biraz gecti nldglp valla yoksa batliyacaktimmmm
ay cocugami üzülüm okul sisteminemi kizimmmm valla cocuklari at gibi yaristiriyoruz cocukluk ne görmeden büyüyorlar
üstü acik uyumus ben kizinca canimya kiyamadimda sinirlerim bosaldiiiiii

ay biraz gecti nldglp valla yoksa batliyacaktimmmm
ay cocugami üzülüm okul sisteminemi kizimmmm valla cocuklari at gibi yaristiriyoruz cocukluk ne görmeden büyüyorlar
üstü acik uyumus ben kizinca canimya kiyamadimda sinirlerim bosaldiiiiii

rahatladın mı peki

ben hep hayatım boyunca hep kastım yapmalıyım yapmalıyım diye

:1::1:

jelesec menü güzelmiş bacım not aldım şimdi kek yaptım çay faslı :7:derken yatak hayalleri kuruyorum şimdiden bi yatsakta rahatlasam huuuh desem.

beyza sen nerde ögretmesin dersler konusunda neler yapalim hem cocuk bunalmasin hem dersler güzel olsunnnnn

ben öğretim üyesiyim

şimdi atlantada postdoktora yapıyorum .

çocukları sıkmadan yapılan işin onların görevi olduğunu hissettirerek

görev bilinci aşılayarak

gerekirse hafif hafif sıkıştırarak

ama yüz göz olmadan ders çalışmasını sağlamalısın

ben öğretim üyesiyim

şimdi atlantada postdoktora yapıyorum .

çocukları sıkmadan yapılan işin onların görevi olduğunu hissettirerek

görev bilinci aşılayarak

gerekirse hafif hafif sıkıştırarak

ama yüz göz olmadan ders çalışmasını sağlamalısın

ayyyyy süpersin inan ne güzel okumus buralara gelmisinnnn allahim bir gün ölmeden görecemi bu kizin okudugunuuuuu
dediklerini dikkate alacam artik ders calis diye pesinde kosmuyacam ders calismasini sagliyacam
hafis kizacam yoksaaa ben delirecemmm

Hee sanki var gibi deee,yok gibi deee,yoksa sende mi erkeksin beyza:52: Vallaha bak herkesten işgillenmeye başladım ben.Arkamdan kumpaslar falan mı? yoksam jelesenk mi yaptırıo bunları size:44: aneeem tırstım şimdi herkesten:18: 3 kalp var ööle olsa kazen atardı seni bo forumlardan.Neyse içime bir su serpildi şimcik.Kendim yazıp,kendim düşünür oldum.Delirttiniz beni uleeeeeeeeennnn:84: paranoyak oldum galiba:14:
itiraf ediyorum ben erkeğim :35:

ayyyyy süpersin inan ne güzel okumus buralara gelmisinnnn allahim bir gün ölmeden görecemi bu kizin okudugunuuuuu
dediklerini dikkate alacam artik ders calis diye pesinde kosmuyacam ders calismasini sagliyacam
hafis kizacam yoksaaa ben delirecemmm

çok teşekkür ediyorumm

senin kızın daha iyi yerlere gelir inşallah

viyana teknik te okur umarım

kizlar hepinizi öpem bacummmmm ben kacar birazda esimle ilgilenem
esim acayip acayip bakiyor daha demin deliren kadin benmiyim diye
adami normale döndüremmmmm:1:

Back