Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su anda sinir kirizi geciren biri var karsinizda 1o yasinda sonradan olma bir cadim varrrrrrrrrr
allahimmmmm sen bana sabir verrrrrrr öldürecem ben bu veledi
3 yil süperdi bu yil bir ergenlige giris derslerde bir kötülesmeeeeeee allahim bu neeeeeee
bu yil notlari güzel olmazsa siradan bir okula gidecekkkkkkk
ama hanim efendide ders felan yok imzalari imzalatmamis notlar öyle böyle kötü deyil cuma günü karne alacaklar ben bu velede ne yapim
bagirdim cagirdim aslinda norman bir insanim öyle bagirma cagirmayla isim olmaz ama dellendim
imzalanacak bir sey varmi kizim yokkkkkk dedi gel cantana bakalim diyince bir sürü imzalatmadigi dersler ciktiiiiiii
ben aksama nasil girdim su an deliriyorummmmm nerden dogurduydum bu cadiyi seneler sonraaaaaaaaaaa
su anda sinir kirizi geciren biri var karsinizda 1o yasinda sonradan olma bir cadim varrrrrrrrrr
3 yil süperdi bu yil bir ergenlige giris derslerde bir kötülesmeeeeeee allahim bu neeeeeee
ama hanim efendide ders felan yok imzalari imzalatmamis notlar öyle böyle kötü deyil cuma günü karne alacaklar ben bu velede ne yapim
bagirdim cagirdim aslinda norman bir insanim öyle bagirma cagirmayla isim olmaz ama dellendim
imzalanacak bir sey varmi kizim yokkkkkk dedi gel cantana bakalim diyince bir sürü imzalatmadigi dersler ciktiiiiiii
ben aksama nasil girdim su an deliriyorummmmm nerden dogurduydum bu cadiyi seneler sonraaaaaaaaaaa
Haha beceriksizliğimi bilmem kacıncı milyon kez kanıtlamıs bulunmaktayım albüme resimleri ekledim ekledim baktım ama resimler görünmüo abiya haha albümde resim yok dio güya nldglp ye göstercektim hahaha :)
Şeyda gıı ne karar verdin goncana hedaye:112:
bak sana bir eğitimci olarak sunu tavsiye edeceğim
yaptığı ödevlerin onun görevi olduğunu ve görevlerini yapmanın sorumluluğu olduğunu anlat
dolayısıyla balık değil balık tutmayı öğretmiş olursun
su ara sonradan olmus veledimi bogmak üzereyimmm ders konusunda kocayi ikinci plana attimmmmm
ay söylüyorum canim dersleri süperdi ay bu yil cocuga bir sey oldu tamam anne ama ders yapiyor ama dersler kötü geliyor bir genc kiz havasi
bir süs ama dersler kötü ders senin görevin diyince yapiyorum anne ama dersler kötüüüüüü yani yapiyorum diyim yapmiyorrrrr
allahim sen sabir verrrr
aboo alah sabır versin benm zamanmda annem dersleimi hiç sormasdı ben sölerdim gevze gibi dinlemesdi zaman tersine döndü :))) ya böle dionuzya cocuk yapasımda gelmior hiç :))) tırsıorum :))
Amanııın iyi ki beni sen doormamışsın vallaha korktum:83:
sakin yapma dünyayi gez toz ne isin varrrrr cocuklaaaaaaaa ömrünü yiyip bitiriyorlarrrrr
Amanııın iyi ki beni sen doormamışsın vallaha korktum:83:
Şeyda gııı yarın kocam Viyana ya geliii.Havalar ne durumda? Çok kalınmı giyinsin:44:
yok anam dogrupda ne yapacan gez toz bu cadilar bizleri ayakta uyutmaya calisiyorlar vallaaaaa
hayır kattılmıyorum
canım diyip sarıldılarmı dünyaya bedel
hahahahaha öldüm gülmekten yaa,okuduğunu da anlayamayon bacımm sinirden.İyi ki beni, sennn doğurmadın dedim.Yanii iyi ki senin çocuğun olmamışım gibi yanii![]()
nldglp bacum kocani baya kalin giydir valla buzzzzzz öyle yani
viyanayi buz kesiyorrrr