Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:7:
haha kalpleri ben daha şimdi farkettim :))) 100 mesaj ne işe yarıosa :))) amaç yardımlaşmak eğlenmek deilmi sonucta ha 100 olmus ha 500 ama az daha gevezelenirsen jjjjj 100'e ulaşacaksın :) ha gayret ::)
100 mesajın olmayınca özel mesaj yazamaz cevaplayamassın onun için arkadaşlar 100 e tamamlamak istiyor :34: aslına bakarsan ben bu siteye eglence gözüyle ne zaman ndglp saolsun bu konuyu açtı o zaman bakmaya başladım tabi birde arkadaşlarla dışarda görüşünce daha bi bağımlılık yaptı :1: ondan önce hep araştırma modunda talılıyordum işte o zaman 100 mesaj önemliydi herşeyi açıktan soramıyoruz :34:

Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlar :19: karşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar :23:

bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına :9:

Sen bir gün de benle uğraşma yaa:47:

aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))

Sen de bendensin demek ares cim.Bende de komple takım taklavat elden geçti.Aman da aman ortaya çok da hoş bir hatun çıktı:32: oooo mastika mastikaa, topiklerin en güzeli nldglp aman gelmesin nazara:8::8::8:

heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)

Ne istiyonuz loo nikimden ne kadaan da havalı:12:

heheh haklısın ayceyy :)) ben davet nasıl atılıo bilmiomki 1 saat aramam lasım zaten nasıl atıldıgnı haha art niyetli degilim valla :) sadece teknoloji özürlü v meraglıyım azcık :)))

Boşver güzelim ben eklerim seni hemen.:16:...üniversite sınavına girsen daha iyi valla. Burda onun bunun arkadaşı olmaktan daha kolay inan

Hıııım anladım :34: aktif başlık evet sürekli ekşın var :8: şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda :34: gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması :16:

Ehh onunçün demedik mi topiğin ismi ''Bütün estetikseverlerin topiği'' olsun diye:34:

Bu kadar olur canım :1: cevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper :46:
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar :8: Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı :46:

Çoook ne demezsiin:51:

vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır :16:

nldglp yi hiiiiç sevmem :63:

Amanııııııııınnnnn:66::64::118::124: ilk defa nikimi doğru yazdın gııı:53::53::53::53:

Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biter :37: bu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum :53::53:

Eridim bittim hatta yokoldum:27: Çok doğru gördün tatlım.Benim hatta dilim tutuldu şuan:23:

Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayım :32: Size kolay gelsin :47: :16:

Sen öyle san.Ayağını alıştırıyor şuan.Alışınca bağımlılık haline dönüşüyor bu topiğe girmen.Sonrasında gelsin diğer taktik...laf sokmalar,yerden yere vurmalar.kötü içerikler....:50:

yok ayceyim korkma :1: ben niyeti iyi olan insana hep iyiyimdir :34: bu beste ve nlglpe beni çok kıskanır ondan böyle çamur atıyorlar :25:

Hade ordan :37:

nlglpd aradı bacım duymuş dedikodusunu yaptığımı :18::18::18:

Koku almada üstüme yoktur:34:

100 tane mesaj yazmadığından olabilir mi :37: mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin geyik bölümü var orda yaz aklına geleni az kalmış zaten dolar :34:

Ne gerenk var yazsın buraya.Burdan daha iyi nerde doldurulur ki 100 msj:23:

erkeğe hediye almak çok zor gerçekten de... ev kıyafet doluyo böyle günler sayesinde. ben baktım hediye bulamıyorum çocuğun kafasına fiyonk koyup verdiydim adama bi doğum gününde al sana en büyük hediye diye :D bir de onun hiç haberi olmadan yemek organize etmiştim sevdiği arkadaşlarıyla. fasıl eşliğinde. belki hediye yerine böyle organizasyonlar daha mutlu eder.
birde eşim bana hediye almasan daha mutlu olurum diyor hep :D malum faturaları o ödüyo :D ben çalışırken gıkını çıkarmıyodu hediyelere ama şu ara bunu söylüyor :D

lina var yaa şu fiyonk işine öldüm öldüm:60: bu günün ennn enn güzel esprisi bence:1:

nlgpld :) dorumu yazdım bilmiom nikini ama yazdıgın yorumlar süper :))) bayılıom sana ve jelesec"e :) ekle beni :)) eklmeyen kıskansın :))) takım taklavatı komple degişelim salına salına çarşı pazar gezeriz artıkım :)))

nlgpld :) dorumu yazdım bilmiom nikini ama yazdıgın yorumlar süper :))) bayılıom sana ve jelesec"e :) ekle beni :)) eklmeyen kıskansın :))) takım taklavatı komple degişelim salına salına çarşı pazar gezeriz artıkım :)))

Hayır Ares otur sıfır.NLDGLP bababababa ne de havalı:23:

Boşver be Ares,erkek de olsan ekledim seni...Gözün gönlün açılsın,dudağın uçuklayıp,dillerin tutulsun...Söyle bakiiiim var mı benden güzelii:61: Ohh işte kimse eklemediği için tek beni görüp,beni beğenecek hihohihohohhihooh:23:

Boşver be Ares,erkek de olsan ekledim seni...Gözün gönlün açılsın,dudağın uçuklayıp,dillerin tutulsun...Söyle bakiiiim var mı benden güzelii:61: Ohh işte kimse eklemediği için tek beni görüp,beni beğenecek hihohihohohhihooh:23:

Benim 6.hissim kesinlikle aresin erkek olduğunu söylüyor :23:

bazen yanılır ama çoğunda tahmini doğrudur :34:

Ares söyle bakım ablana erkek misin sen :1::1::1: doğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa :1::1:

Ares söyle bakım ablana erkek misin sen :1::1::1: doğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa :1::1:

yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??

Kız jekelek,bu sefer keleğe gelen ben oldum garii:31: GIRAHAAAAAAAAMMM,GIRAHAAAAAAAMMMM Aloo da aloo,alooda aloo:60:

alah nazardan saklasın kız taş gbisin kem gözlere şiş ama erkek değilim vallahi isteyene gösteriyim :) hahaha

yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??

Ne göstereceksin :17: :17::17: :1: aman yok yok şaka yaptım :27: ya üzerine alınma böyle üyeler oluyor onun için yazdık :34:

Back