- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
ne o kız kaynana taraftarımı oldun![]()
Aman senin kızın alınır mı :18: 5.daire.2.yat versen de üstüne alınmaz :18:
sana çekmiştir kesin k.nananın sanal alemde adını duyunca sinirleniyorsun :111::111::111::86::86::86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne o kız kaynana taraftarımı oldun![]()
Aman senin kızın alınır mı :18: 5.daire.2.yat versen de üstüne alınmaz :18:
sana çekmiştir kesin k.nananın sanal alemde adını duyunca sinirleniyorsun :111::111::111::86::86::86:
hepinize selamlar iyi haftalar![]()
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öyle ödeme şekline ben seni sırtımda taşırım yavruummm![]()
haha tanıyan herkes benimle aynı görüşte o yüzden hiç kendimde suç aramıyorumben kızımı kimseye vermem şekerim kimse almasın zaten yaklaşmasın
![]()
Aleykümselam tatlımGeçmiş olsun miniğine
![]()
Yauv bebeğim aynı ödeme şekli sende de var niye ağırlık yapacaksın kendineGöster geç
![]()
![]()
Hemen geri alıyorum teklifini.Hiç görme sen beniResimlerini gördükten sonra hiç iyi bir pazar olmadı benimçün
![]()
Kandırıkçı nldglp baktım fotoğraflarına fırstık gibisin maşallahAllah vergisi kendinden olma memişlerin var benimki gibi sonradan doğma değil
Doktorunun eline sağlık tatlım muhteşem görünüyorlar :)) Şeyy bir de ben 9. fotoğraftaki aile üyenize takıldım o kim niye yüzü görünmüyor ben onu yerim severim
İyi bir hafta olsunSevgiler
![]()
sağol tatlım, canavar bildiğin hastayken bile düz duvara tırmanıyor :) teyze geldi onla oyun oynuyorlar
taktikler aycyydengöster geç
![]()
SLM NELER OLUYO GENE KARISMIS ORTALIK :)) jelsec``im geldim geldim şükür :))) birileri bulusmamı ayarlamıs benmi yanlıs okudum yafss :)) kaynanadan yana dertlilerde var hahah ben kurtuldum postaladım diger gelinin yanına :) darısı digerleirnin basına artıkım :))
bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)
bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)
kız yok bu başlık hiç karışmaztamamen iyi niyetin aktif olduğu
hayata dair herşeyi paylaştığımız güldüğümüz dertleştiğimiz başlık
hıııım meme büyütme olanlar buluşacaklar biz küçültmeler hep buluşuyoruz zaten
hadi gözün aydın darısı sıkıntı çekenlerin başına
Canım önce başlangıç yapacaksınGeçmiş olsun, Güle güle kullan, kendini tanıtacaksın azıcık in misin cin misin fikrimiz olacak
Sonrasında arkadaşlık teklifi göndereceksin genelde kabul ederiz. Ama direkt davet yollarsan şansın azalır ben kendi adıma söyleyeyim o şekilde olunca kabul etmiyorum desturrrr diyorum
![]()
Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlarkarşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar
bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına![]()
Ruh ikizim misin yahuaynı şeylere düşünüp yazıyoruz
![]()
Canım önce başlangıç yapacaksınGeçmiş olsun, Güle güle kullan, kendini tanıtacaksın azıcık in misin cin misin fikrimiz olacak
Sonrasında arkadaşlık teklifi göndereceksin genelde kabul ederiz. Ama direkt davet yollarsan şansın azalır ben kendi adıma söyleyeyim o şekilde olunca kabul etmiyorum desturrrr diyorum
![]()