Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman senin kızın alınır mı :18: 5.daire.2.yat versen de üstüne alınmaz :18:

sana çekmiştir kesin k.nananın sanal alemde adını duyunca sinirleniyorsun :111::111::111::86::86::86:

haha tanıyan herkes benimle aynı görüşte o yüzden hiç kendimde suç aramıyorum :33: ben kızımı kimseye vermem şekerim kimse almasın zaten yaklaşmasın :35:

Son düzenleme:
haha tanıyan herkes benimle aynı görüşte o yüzden hiç kendimde suç aramıyorum :33: ben kızımı kimseye vermem şekerim kimse almasın zaten yaklaşmasın :35:

Doğrusun arkadaşım bi kerem tel konuşmana denk gelmiştim ben bile uyuz olmuştum:19: iç güvey alırsın güzelim :1:

Hemen geri alıyorum teklifini.Hiç görme sen beni:25: Resimlerini gördükten sonra hiç iyi bir pazar olmadı benimçün:ssz:

Kandırıkçı nldglp baktım fotoğraflarına fırstık gibisin maşallah :34: Allah vergisi kendinden olma memişlerin var benimki gibi sonradan doğma değil :46: Doktorunun eline sağlık tatlım muhteşem görünüyorlar :)) Şeyy bir de ben 9. fotoğraftaki aile üyenize takıldım o kim niye yüzü görünmüyor ben onu yerim severim :46:
İyi bir hafta olsun :54: Sevgiler :16:

Ayceyy ve Arsk nasıl buldunuz bizim şişko nlgpd arkadaşın değişimini ? Yorumunuz denk gelmedi merak ettim:27::27:

Kandırıkçı nldglp baktım fotoğraflarına fırstık gibisin maşallah :34: Allah vergisi kendinden olma memişlerin var benimki gibi sonradan doğma değil :46: Doktorunun eline sağlık tatlım muhteşem görünüyorlar :)) Şeyy bir de ben 9. fotoğraftaki aile üyenize takıldım o kim niye yüzü görünmüyor ben onu yerim severim :46:
İyi bir hafta olsun :54: Sevgiler :16:

Ayceyim kalp kalbe karşı imiş :16: aynı anda yazmışız

SLM NELER OLUYO GENE KARISMIS ORTALIK :)) jelsec``im geldim geldim şükür :))) birileri bulusmamı ayarlamıs benmi yanlıs okudum yafss :)) kaynanadan yana dertlilerde var hahah ben kurtuldum postaladım diger gelinin yanına :) darısı digerleirnin basına artıkım :))

sağol tatlım, canavar bildiğin hastayken bile düz duvara tırmanıyor :) teyze geldi onla oyun oynuyorlar

taktikler aycyyden :1:göster geç:27::27:

Arska ile Risus başlattı :18: Ben bebekler kadar masumum :27: :27 Yetişkinler kadar usluyum :25:

SLM NELER OLUYO GENE KARISMIS ORTALIK :)) jelsec``im geldim geldim şükür :))) birileri bulusmamı ayarlamıs benmi yanlıs okudum yafss :)) kaynanadan yana dertlilerde var hahah ben kurtuldum postaladım diger gelinin yanına :) darısı digerleirnin basına artıkım :))

kız yok bu başlık hiç karışmaz :nazar: tamamen iyi niyetin aktif olduğu:nazar: hayata dair herşeyi paylaştığımız güldüğümüz dertleştiğimiz başlık :nazar:

hıııım meme büyütme olanlar buluşacaklar biz küçültmeler hep buluşuyoruz zaten :21:

hadi gözün aydın darısı sıkıntı çekenlerin başına

bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)

Canım önce başlangıç yapacaksın :34: Geçmiş olsun, Güle güle kullan, kendini tanıtacaksın azıcık in misin cin misin fikrimiz olacak :46: Sonrasında arkadaşlık teklifi göndereceksin genelde kabul ederiz. Ama direkt davet yollarsan şansın azalır ben kendi adıma söyleyeyim o şekilde olunca kabul etmiyorum desturrrr diyorum :1:

bu resimleri nasıl görünonus siz ben göremiyorumda :) körmüym neyim :) az teknoloji özürlüym galiba :)

Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlar :19: karşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar :23:

bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına :9:

kız yok bu başlık hiç karışmaz :nazar: tamamen iyi niyetin aktif olduğu:nazar: hayata dair herşeyi paylaştığımız güldüğümüz dertleştiğimiz başlık :nazar:

hıııım meme büyütme olanlar buluşacaklar biz küçültmeler hep buluşuyoruz zaten :21:

hadi gözün aydın darısı sıkıntı çekenlerin başına

aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))

Canım önce başlangıç yapacaksın :34: Geçmiş olsun, Güle güle kullan, kendini tanıtacaksın azıcık in misin cin misin fikrimiz olacak :46: Sonrasında arkadaşlık teklifi göndereceksin genelde kabul ederiz. Ama direkt davet yollarsan şansın azalır ben kendi adıma söyleyeyim o şekilde olunca kabul etmiyorum desturrrr diyorum :1:

Ruh ikizim misin yahu :21: aynı şeylere düşünüp yazıyoruz :16:

Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlar :19: karşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar :23:

bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına :9:

heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)

Ruh ikizim misin yahu :21: aynı şeylere düşünüp yazıyoruz :16:

Anacım var bir şeyler yoksam sen oğlak burcu musun? :1: Benim seni yakından görmem lazım çocuğun da küçükmüş ama napalım katlancezz artık :46: :1:

heheh haklısın ayceyy :)) ben davet nasıl atılıo bilmiomki 1 saat aramam lasım zaten nasıl atıldıgnı haha art niyetli degilim valla :) sadece teknoloji özürlü v meraglıyım azcık :)))

Back