• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

otobüs diye bişey icat ettiler biliyomusun :27:
valla kaç mesajdır bilemedim şimdik :50:

Gerçekten miiiii? O ne ki? Benım bu zamana kadar nasıl haberim olmamış? Bundan sonra kullanmalıyım! Hatta şoföre memelerımı gösterıp tüm yolculuklarımı bedavaya getırebılrım! :51:

Gerçekten miiiii? O ne ki? Benım bu zamana kadar nasıl haberim olmamış? Bundan sonra kullanmalıyım! Hatta şoföre memelerımı gösterıp tüm yolculuklarımı bedavaya getırebılrım! :51:

:1::1::1: arska bana da bi güzellik yapıver Antalya ya gitmek istiyorum tatilde ailece uçak gidiş dönüş pahalı bi açarmısın kaptana benim için :1:

bi güzellik yapsana gece benle kalsana :16: aman lezo zannedecekler :ssz:

:1::1::1: arska bana da bi güzellik yapıver Antalya ya gitmek istiyorum tatilde ailece uçak gidiş dönüş pahalı bi açarmısın kaptana benim için :1:

Seve seve ne demek canım ya lafı mı olur:35: yalnız seçiciyim ona göre :))

Canım sen o memişleri gösterince sağ bırakacaklarını mı zannediyorsun? Allah korusun parçalarlar seni :46: Sen atla arabana öyle yap yolculuklarını :34:

Bebişim bu memeler her kapıyı açar mı böyle? Joker anahtar diyorsun yani :1:

yarın burun ameliyatı oluyorum ve çok korkuyoruuuum

Hayırlısı olsun :)) Hiç korkma duyduğum kadarıyla fazla ağrılı olmuyormuş burun operasyonu sonrası. Çalıştığım dönemde mesai arkadaşım olmuştu üçüncü gün ben gelme dememe rağmen işe gelmişti gayet de sağlıklıydı maşallah. Sen bu gece güzel bir uyku çek yarın mis gibi olur biter hiç korkma canım :34: Şimdiden geçmiş olsun :16:

teşekkür ederim canım. inş benim de böyle sorunsuz geçer gider...
Hayırlısı olsun :)) Hiç korkma duyduğum kadarıyla fazla ağrılı olmuyormuş burun operasyonu sonrası. Çalıştığım dönemde mesai arkadaşım olmuştu üçüncü gün ben gelme dememe rağmen işe gelmişti gayet de sağlıklıydı maşallah. Sen bu gece güzel bir uyku çek yarın mis gibi olur biter hiç korkma canım :34: Şimdiden geçmiş olsun :16:

Doktorumuz Ercan Karacaoğlu canım.Karizma marizma bilmem amma işini iyi yaptığını kendimden ve gördüğüm canlı örneklerden biliyorum.Haa illada karizma tarafı dersen bizim Baycanın gülüşü yeter şekerim deeermişiiim.

Şaka bir yana ayceyy seninde memnun olmana sevindim.Herşey gönlünce olsun.

Canım ben işini iyi yapan herkese hayran olurum kişiyi karizma yapan özelliklerin başında bana göre akıllı ve başarılı olması gelir :34:
Teşekkür ederim Senin de her şey gönlünce olsun :) Sevgiler :16:

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öyle ödeme şekline ben seni sırtımda taşırım yavruummm :23:

Temizliğe başlıyorum parlatmam lazım yerleri:8: öğleden sonra görüşürüüüüzzzzzzzzz :54:

Temizliğe başlıyorum parlatmam lazım yerleri:8: öğleden sonra görüşürüüüüzzzzzzzzz :54:

Parlat parlat yarına yine heryer nok götürüyor sanki hiç temizlik yapmamışsın gibi :ssz:

kolay gelsin sana dikkat et sert şekilde memeleri bi yere çarpma :9: bana lazım kaptana göstereceğim :9:

geçmiş olsun iyi baksana kız çocuga :20: ayın yarısını hasta geçiriyor yavrucak tavuk suyuna çorba yap knor olmasın :37:

AAAAA yalana bak kendi yavrunla karıştırdın galiba :19: seninki hafta 7.:34:6.sı hasta bebem k.nanan diyor iyi bak miniğe diye onun bile dikkatini çekmiş:1:

Ana okulunda 40.kişilik okulda burnunun akması çok normal bebem :27:

Back