ben de besteye, ne de olsa en zengin o. Baksana elmas alışverişine de çıkmış. Yarın mıçtık. Bi tane zümrüt-pırlanta yüzüğüm var onu takiim barims
bu arada benim dakka başı değişen programımızdan ötürü başım döndü.. dün akşamdan beri saysam herhalde 15 kez plan değişmiştir. Son karar çoluk çocuk geliyoz. Koca başımızda. Zira babam yarın uygun değilmiş, koca gelmezse ben de gelemem. Yada biriniz arabasıyla bi zahmet gelip beni alsın. Noolcak altı üstü 150km
son dakika ! flash flash flash !!!!
kocik gelemiyor, baba zaten gelemiyor. Ben oğlanı alsam gelsem. Gelebilirmiyim acaba ? istanbul trafiğine hiç girmemiş biri için sabah 9, akşam 10,30 trafiği için önerilerinizi yazın şoför hatunlar. Nldglp seni aradım da koşu bandında koşmaktan beni duymadın sanırsam bebeğim. Besteeee, ne dersin? sürebilirmiyim loooo ? haydin cesaret plizzz
Kızlar ya atıyorum sabahtan ameliyata girsem ,o gün içinde taburcu olup eve donsem ,çakar mı insanlar ?
gizli saklı olmak istiorum diğer türlü cok zor .offffff kafam karısık ,el atın bana .
ölçülerim bu şekilde.
meme ucum 88 , meme altı 71.50 cm .istediğim gögüsler ise buna yakın
d cup denek geliyor bu sanırım .
http://www.tatliaskim.org/resimler/2013/01-24/79732.jpg
Sabahın körü hafta sonu gelirsin ya :18::18::18: ne bileyim çok da zorlamak istemiyorum bişey olur Allah korusun sonra vijdan azabı çek ...
çok mu acemi sin looo sen?
ben de besteye, ne de olsa en zengin o. Baksana elmas alışverişine de çıkmış. Yarın mıçtık. Bi tane zümrüt-pırlanta yüzüğüm var onu takiim barims
bu arada benim dakka başı değişen programımızdan ötürü başım döndü.. dün akşamdan beri saysam herhalde 15 kez plan değişmiştir. Son karar çoluk çocuk geliyoz. Koca başımızda. Zira babam yarın uygun değilmiş, koca gelmezse ben de gelemem. Yada biriniz arabasıyla bi zahmet gelip beni alsın. Noolcak altı üstü 150km
burada gitmediğim yer yokşehirler arası trafik de sorun değil, ama iş istanbul içi olunca tırsıyorum looo:18: geçen gelişimde yok pek bi tenhaydı, öyle olsa ooooooo, havada karada gelirim. Genel olarak oraların yoğunluğnu siz daha iyi biliyosunuz. Sabah 9 gibi girmiş olurum istanbul içine, ve akşam da 10:30 gibi döneceğim. Nasıl olur o tarafın yoğunluğu? malum köprü neyin geçicem:26:
son dakika ! flash flash flash !!!!
kocik gelemiyor, baba zaten gelemiyor. Ben oğlanı alsam gelsem. Gelebilirmiyim acaba ? istanbul trafiğine hiç girmemiş biri için sabah 9, akşam 10,30 trafiği için önerilerinizi yazın şoför hatunlar. Nldglp seni aradım da koşu bandında koşmaktan beni duymadın sanırsam bebeğim. Besteeee, ne dersin? sürebilirmiyim loooo ? haydin cesaret plizzz
Kimse anlamaz sanmıyorum memelerini açmadıktan sonrabiraz sıkıntı çekersin ağrın sızın olduğunda nazlanacak kimse olmaz ama idare edersin artık
ooooo gelirsin o vakitbende benim kadar zanettim şöförlügün bak kesin kararı ver enişten heyecanla sen gelme diye dua ediyor sorumluluktan kaçacak minikle ilgilenmek bütün gün zor nede olsa:18:
Kızlar ya atıyorum sabahtan ameliyata girsem ,o gün içinde taburcu olup eve donsem ,çakar mı insanlar ?
gizli saklı olmak istiorum diğer türlü cok zor .offffff kafam karısık ,el atın bana .
ölçülerim bu şekilde.
meme ucum 88 , meme altı 71.50 cm .istediğim gögüsler ise buna yakın
d cup denek geliyor bu sanırım .
http://www.tatliaskim.org/resimler/2013/01-24/79732.jpg
burada gitmediğim yer yokşehirler arası trafik de sorun değil, ama iş istanbul içi olunca tırsıyorum looo:18: geçen gelişimde yok pek bi tenhaydı, öyle olsa ooooooo, havada karada gelirim. Genel olarak oraların yoğunluğnu siz daha iyi biliyosunuz. Sabah 9 gibi girmiş olurum istanbul içine, ve akşam da 10:30 gibi döneceğim. Nasıl olur o tarafın yoğunluğu? malum köprü neyin geçicem:26:
kas üstü olursa bilemem ama kas altında yok böyle bir ihtimal bence, yapılamaz..
drenler olmayacak mı canım ayrıca? nasıl saklayacaksın?
Ben Kartopumla bana veriyorum oyumu salaş rahat takılırızne öyle kokonalar gibi elmas pırlanta gösterişi bende alerji yapıyor zaten çooooook var takmıyorum
blanch'ciğim, şu an cup ölçün c mi?
gogus altı kesisi ,kas altını düşünüyorum canım .
offff bilmiyorum kidrenlerin nasıl oldugunu bir anlasam .saklanmayacak birşey mi
ya ben ikna edemedim mecbur gizli saklı olmak zorundayım ,başka carem kalmadı artık .
bazen c bazen b giyiyorum canım . b tasma yapıyor tabii .
canım, full b ölçü çok ideal aslında. daha mı büyük seviyorsun?
bende mi geliyorum ? :26:
gelmiyomusun? jelesec haber vercekti sana:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?