Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

son dakika ! flash flash flash !!!!

kocik gelemiyor, baba zaten gelemiyor. Ben oğlanı alsam gelsem. Gelebilirmiyim acaba ? istanbul trafiğine hiç girmemiş biri için sabah 9, akşam 10,30 trafiği için önerilerinizi yazın şoför hatunlar. Nldglp seni aradım da koşu bandında koşmaktan beni duymadın sanırsam bebeğim. Besteeee, ne dersin? sürebilirmiyim loooo ? haydin cesaret plizzz

Sabahın körü hafta sonu gelirsin ya :18::18::18: ne bileyim çok da zorlamak istemiyorum bişey olur Allah korusun sonra vijdan azabı çek ...

çok mu acemi sin looo sen?

Kimse anlamaz sanmıyorum memelerini açmadıktan sonra biraz sıkıntı çekersin ağrın sızın olduğunda nazlanacak kimse olmaz ama idare edersin artık

Sabahın körü hafta sonu gelirsin ya :18::18::18: ne bileyim çok da zorlamak istemiyorum bişey olur Allah korusun sonra vijdan azabı çek ...

çok mu acemi sin looo sen?

burada gitmediğim yer yok şehirler arası trafik de sorun değil, ama iş istanbul içi olunca tırsıyorum looo:18: geçen gelişimde yok pek bi tenhaydı, öyle olsa ooooooo, havada karada gelirim. Genel olarak oraların yoğunluğnu siz daha iyi biliyosunuz. Sabah 9 gibi girmiş olurum istanbul içine, ve akşam da 10:30 gibi döneceğim. Nasıl olur o tarafın yoğunluğu? malum köprü neyin geçicem:26:

Ben Kartopumla bana veriyorum oyumu salaş rahat takılırız ne öyle kokonalar gibi elmas pırlanta gösterişi bende alerji yapıyor zaten çooooook var takmıyorum

ooooo gelirsin o vakit bende benim kadar zanettim şöförlügün bak kesin kararı ver enişten heyecanla sen gelme diye dua ediyor sorumluluktan kaçacak minikle ilgilenmek bütün gün zor nede olsa:18:

canım otobandan basar gidersin, bir şey olmaz..
yalnız 10'datırlar çıkıyorlar yola.. onlar çıkmadan en azından Mahmutbey'i geçmiş ol... Erken çık yani...

ooooo gelirsin o vakit bende benim kadar zanettim şöförlügün bak kesin kararı ver enişten heyecanla sen gelme diye dua ediyor sorumluluktan kaçacak minikle ilgilenmek bütün gün zor nede olsa:18:

enişteye selam söyle benden. Sayemde bıyıksız, sakalsız hatuna kavuştu, fazla konuşmasın ben burda gelebilmek için popomu yırtıyorken, onun bu yaptığı hak mı yane? toplantı saatini uzatırsam görür gününü

kas üstü olursa bilemem ama kas altında yok böyle bir ihtimal bence, yapılamaz..
drenler olmayacak mı canım ayrıca? nasıl saklayacaksın?

valla eğer devamlı araba kullanıyorsan ve şöförlüğün iyi ise fazla sorun olmaz,biraz yavaş kullanırsan sorun yaşamazsın. sabah 9 da trafik fazla olmaz,köprü trafiği rahat olur ama akşam hç belli olmuyor. şehirler arasında daha önce kullandıysan sorun olmaz diye düşünüyorum.

kas üstü olursa bilemem ama kas altında yok böyle bir ihtimal bence, yapılamaz..
drenler olmayacak mı canım ayrıca? nasıl saklayacaksın?

gogus altı kesisi ,kas altını düşünüyorum canım .

offff bilmiyorum ki drenlerin nasıl oldugunu bir anlasam .saklanmayacak birşey mi
ya ben ikna edemedim mecbur gizli saklı olmak zorundayım ,başka carem kalmadı artık .

bazen c bazen b giyiyorum canım . b tasma yapıyor tabii .

canım, full b ölçü çok ideal aslında. daha mı büyük seviyorsun?

Tabi canım sorma küp arıyom nereye gömeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…