gogus altı kesisi ,kas altını düşünüyorum canım .
offff bilmiyorum kidrenlerin nasıl oldugunu bir anlasam .saklanmayacak birşey mi
ya ben ikna edemedim mecbur gizli saklı olmak zorundayım ,başka carem kalmadı artık .
benim haberim yok,sadece buradan sizin yazışmalarınızı okuyorum
kuzum, bizim konuşmalarımızda hep adın geçiyor ama:26:
aradım şimdi de komşudaydı kelek, kete yiyomuşaaa kartopu da gelcek tabi dedi pişkin pişkin....özelden yazacak sana detayları öyle dedi.
afiyet olsun jelesece
benim yarın gelmem çok zor zaten. oğlanın oyun grubu var saat 14:00 da sabah genelde 10 gibi kalkıyor kahvaltı edip giyinip zar zor yetişiyoruz. bir saat sürüyor oyun grubu. oradanda anneme geçeceğim büyük ihtimalle,yarın doğum günü annemim.akşam ağbimlerle annemde buluşacağız.yinede detayları yazsın bakalım jeselec.sizlere şimdiden afiyet olsuniyi eğlenceler.
anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım. sizlerle, torunlarıyla nice güzel yıllar diliyorum ona. ayarlayabilirsen, bi ce-ee demeye uğra bari. yakın olacağız çünkü sana
teşekkür ederim ,amin canım. bakalım jeselec hanım detayları bir attsında belki oyun grubuna gimeden veya dönüşünde fırsat olursa uğrarız oğlumla birlikte,seninle ve jeselecle tanışmayı çok istiyorum çünkü ,
sende gelirken yollarda dikkatli ol ,yavaş kullan arabayı.
aqua florya avm otopark girişinde arkamdan gelen aklıevvelin bana çarpması yüzünden arabayı duvara çaktım arkadaşlar... ilk defa kaza yaptım moralim çok bozuk. şükür bi sıkıntı yok bende de arkadaşımda da... ama o otoparkın girişi nasıl bişidir ya. birde tam dönüşte koca minibüs mal boşaltıyo... allah muhafaza etti....
aqua florya avm otopark girişinde arkamdan gelen aklıevvelin bana çarpması yüzünden arabayı duvara çaktım arkadaşlar... ilk defa kaza yaptım moralim çok bozuk. şükür bi sıkıntı yok bende de arkadaşımda da... ama o otoparkın girişi nasıl bişidir ya. birde tam dönüşte koca minibüs mal boşaltıyo... allah muhafaza etti....
çok geçmiş olsun lina malesef heryer kendini bilmez sürücü dolu
Çooookkkl yporgun harap ve bitabımmisafirlerim vardı şaftım kaydı ölmek üzereyım sırtımın ağrısından yaaaa...
geleyim masaj yapayım sırt masajında iyiyimdir
kız ben bu ayceyin fiziğine bayıldım2.kocaman evlat yaş 40.geçmiş vücut 20.lik nasıl oluyor bu iş :26:
Çooookkkl yporgun harap ve bitabımmisafirlerim vardı şaftım kaydı ölmek üzereyım sırtımın ağrısından yaaaa...
geleyim masaj yapayım sırt masajında iyiyimdir
Bana da gel gıı
kız ben bu ayceyin fiziğine bayıldım2.kocaman evlat yaş 40.geçmiş vücut 20.lik nasıl oluyor bu iş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?